loving me must be so fucking hard i am so fucking sorry

UntitledUntitledUntitled

tänään on ollut ehkä hirvein päivä aikoihin, mutta onneksi eilen oli sentään aika ihanaa niin ehkä sen voimalla selviän tästäkin.
tekisi mieli mennä vaan suoraan nukkumaan ja unohtaa että olen olemassa, mutta eihän se tietenkään onnistu koska en pysty ahdistuneena nukkumaan senkään vertaa kuin yleensä.

ehkä huomenna jaksan taas hymyillä.

6 comments:

 1. Anonymous7:18 pm

  halauksia kaunotar <3 toivottavasti huomenna on parempi päivä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. paljon kiitoksia, toivottavasti tosiaan! ♥

   Delete
 2. Anonymous10:04 pm

  oon lukenut sun blogia jo vuosia mutten ole ikinä kommentoinut, mutta --

  mulla oli eilen ihan _täsmälleen_ samat fiilikset jokaista sanaa ja otsikkoa myöten. mulla oli paska päivä, riitelin poikaystävän kanssa ja tajusin kuinka mulla on vielä pitkä matka siihen että osaan antaa jonkun rakastaa mua, ja samalla myös rakastaa takaisin. se on rankkaa, ja se on pitkä prosessi, joka lopulta kuitenkin antaa todella paljon. ja sen eteen kannattaa taistella.

  tällä kommentilla ei ole kauheasti mitään pointtia, mutta halusin vaan sanoa ettet ole yksin, ja että sä olet tärkeä, ja että ne ihmiset jotka välittää susta ymmärtää ja antaa kyllä anteeksi.

  paljon halauksia!

  ps. itsekään en ahdistuneena pysty nukkumaan, enkä eilen siis saanutkaan unta. tänään jaksoin kyllä hymyillä -- toivottavasti säkin huomenna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. heeeei mua melkein itkettää, tää kommentti oli ehkä ainoa asia joka mitenkään pysty parantamaan mun oloa. eli siis jooh, juurikin tuollaisia juttuja ja ajatuksia on mahtunut tähän päivään kaiken muun epäonnistumisen ja kurjuuden ohella, hnnnhgh :/

   paljon halauksia takaisin ja miljoonasti kiitoksia tästä kommentista, et tiedäkään kuinka paljon tää oikeasti helpotti mun oloa! ♥

   Delete
 3. Ilta-ahdistuja ilmoittautuu myös täällä. Jostain syystä alan iltaisin kelaamaan kaikkea paskaa mitä mielen sisällä pyörii ja sen jälkeen on pirullista yrittää nukkua. Oon alkanut kirjoittamaan vihkoon ylös niitä kaikkia ajatussotkuja aina kun tulee sellainen tilanne. Se on auttanut omalla kohdallani c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. juuh, ihan sama ongelma täälläkin... :-D täytyy varmaan kokeilla joskus tota, mulla on tapana kirjoittaa jotain todella sekavaa ja ahdistavaa ajatuksenvirtarunoutta tunteistani ja siitä tulee usein entistä ahdistuneempi olo, eli ehkä vois kokeilla jos ihan vaan kirjottaisi ylös niitä juttuja... kiitos siis vinkistä ♥

   Delete