tuhat kirjaa

tuhatkirjaa1tuhatkirjaa2tuhatkirjaa3

Niin,
olen nyt lukenut elämäni aikana tuhat kirjaa. (En viitsi kirjoittaa tähän videolla puhumiani asioita uudestaan, joten käykää katsomassa se jos kiinnostaa asian tarkempi puiminen!)

Keräsin tähän kirjakuvia blogin ja instagramin kätköistä muutaman viime vuoden varrelta ja totesin, että näköjään tykkään kuvata kirjoja, jalkoja ja tee-/kahvikuppeja.

18 comments:

 1. Anonymous5:51 pm

  wau, ihan huikee määrä kirjoja :o ite oon viime aikoina vähän kunnostautunu, mut edelleen tulee kyl luettua ihan liian vähän :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh no onhan noita aika paljon juu... :-Dd ja hyvä että tulee edes nykyään luettua vähän enemmän, siitä se lähtee! :> kannattaa valita lähinnä sellasia kirjoja luettavaksi joiden lukemista oikeen oottaa, niin ehkä se motivoi entisestään!

   Delete
 2. Ihania kuvia! Katsoin myös videon ja harmittelen itsekseni ettei ole tullut pidettyä lukupäiväkirjaa. Olen joskus pitänyt, sitten on tullut lukutaukoja ja taukojen myötä kaikki kirjanpito on kadonnut ja unohtunut. Nyt onneksi goodreads on kiva ja käytän sitä ahkerasti, sieltä on kiva etsiä myös uutta luettavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-*
   ääh, varmasti harmittaa :-( mulla on käynyt leffojen kohdalla toi ihan sama ja välillä kyllä harmittaa tosi paljon, kun en ikinä muista mitä kaikkia leffoja oonkaan nähnyt! niin ja goodreads on kyllä ihan huippu, sieltä tosiaan löytää uutta luettavaa niin helposti :-)

   Delete
 3. Anonymous11:26 pm

  Ootko lukenu ruotsinkielistä kirjallisuutta?Pystyisitkö suosittelemaan jotain teosta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon lukenut muistaakseni kaksi kirjaa ruotsiksi, toinen oli murakamin after dark käännettynä ja toinen joku nuortenkirja nimeltään antiloper :-Dd mutta!!! monika fagerholm on ihan mun lempikirjailijoita ja sehän on kirjottanut kirjansa ruotsiksi, suomenruotsalainen kun on, eli suosittelen sitä vaikka oonkin ite lukenut suomeksi käännettynä.

   Delete
 4. Anonymous12:44 pm

  ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta voisitko tehdä videon/postauksen siitä, miten sait sun ihon hyvään kuntoon (kun se ei muistaakseni aina sitä oo ollu?) ? oon epätoivonen ja kaipaan apua haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei hyvä kun muistutit, taisinkin jo joskus aikasemmin lupailla tekeväni aiheesta videon! täytyypä yrittää saada se aikaseks vaikka vielä tän vuoden puolella :-)

   Delete
  2. Anonymous12:40 pm

   jeeee hei toivon kans tätä ehottomasti asap !!

   Delete
  3. mun täytyy vielä miettiä miten toteutan tän, tai siis teenkö sellasen skincare routine -videon vai kerronko vaan mitä oon tehny vai hmmm mutta lupaan tehdä tän ens kuussa kyllä!

   Delete
 5. Mä oon pitänyt lukupäiväkirjaa nyt neljättä vuotta, alkoi vaan kiinnostaa että kuinka monta kirjaa luen vuodessa ja siitä se lähti. Ois kyllä tosi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon on lukenut elämänsä aikana! Tykkään tosi paljon sun kirjavideoista, kiitos kun teet niitä :--) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. no mutta on neljä vuottakin jo ihan hyvä alku lukupäiväkirjalle! :> ja kiitos, kiva kuulla että kirjavideoista tykätään!! :-*

   Delete
 6. Anonymous3:53 pm

  Hey, onko ketään runoilijoita, joita voisit suositella? :) Tai jotain 'runoteoksia'?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pentti saarikoski!!!! richard siken: crush!!!! ja sitten esim. sylvia plathista tykkään myös

   Delete
 7. Anonymous6:00 pm

  Oliko niin, että oot hakenu pari kertaa yliopistoon opiskelemaan kirjallisuutta? Minkä ammatin haluisit? Mitä kaikkia haaveita ja vaihtoehtoja sulla on ollu, ja mikä on tän hetkinen päämäärä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu, mutta ekalla kerralla selasin pääsykoekirjat vaan kerran läpi, eli tavallaan oon hakenut vain kerran, tai siis tosissani kerran.
   no, ainakin kustannustoimittajan työ kiinnostaa todella paljon, mutta se nyt tuskin on ihan ensimmäinen ammatti johon tuun päätymään, mutta siis ehkä siihen tähtään. kirjailija on tietysti ollut haave ihan lapsesta asti, mutta se on ehkä vähän jäänyt taka-alalle viime aikoina kun oon niin itsekriittinen enkä halua että kukaan lukee mun tekstejä... ja sitten kirjallisuuskriitikko, kolumnisti yms. on vaihtoehtoja, joita tulen toivottavasti joskus tekemään työkseni. tän hetken päämäärä on päästä sinne helvetin kouluun sisään...

   Delete
 8. Anonymous10:27 pm

  Mitkä on sun suosikki elokuvia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ääää inhoon vastata tähän kysymykseen kun aina unohdan jotain :---D mutta no ainakin kill your darlings, amelie, blue is the warmest color, my blueberry nights, virgin suicides, the dreamers ja moonrise kingdom tuli nyt ekana mieleen!

   Delete