onnea minä

Untitled

20

Stressasin ja ahdistuin jo viimeiset puoli vuotta niin paljon, että tänään tuntuu oikeastaan aika normaalilta. Ehkä tää ei olekaan niin paha ikä kuin luulin. Ehkä on vähän noloa fanittaa bändejä ja muuta sellaista näin vanhana, mutta ehkä mä vaan olen tällainen.
Tänä vuonna en jaksa edes juhlistaa ikääntymistäni; ehkä se on merkki aikuistumisesta että olen tänään töissä ja menen sitten kotiin syömään simpukoita ja juomaan viiniä.

18 comments:

 1. Paljon onnea! :--) Ja usko pois, 20 ei oo paha eikä mikään. Oon todennut kahenkympin jälkeen (nyt 21 ja puol :D), että on ihan ok laulaa Disney-lauluja julkisilla paikoilla silloin tällöin ja innostua just siitä, mikä itteä huvittaa. Joten jos sussa on intoa fanittaa bändejä tai ihan mitä vaan, niin tee niin! Elämä kävis tosi tylsäks jos yrittäis olla tavallinen ja sovinnainen jos ei sellainen luonnostaan oo. Ihanaa päivää!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! ♥ toi on kyllä totta, jotenkin vaan aina nuorempana ajattelin että kyllä tää kaikki nolo menee ohi viimeistään sitten kun kasvan aikuiseksi ja nyt mun kai pitäisi vähitellen aikuistua... :-D mutta ihan sama, oon sitten vaikka nolo aikuinen

   Delete
 2. onnea ihana sinä ♥ kesällä mittariin tulee itellekin 20, pelottavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana! ♥ mä stressasin tätä oikeasti niin paljon (jo 19 aiheutti ikäkriiseilyä nimittäin...), mutta oikeastaan tänään on ollut aika rauhallinen olo. ehkä tää onkin ihan ok.

   Delete
 3. ihanaa synttärionnea! ei 20 ole ollenkaan paha ikä, musta se on jopa ollut paljon kivempi kuin 19, sillä musta on tuntunut, että 20 on paljon vakavammin otettu ikä yleisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. paljon kiitoksia! ♥ ja toi on kyllä hyvä pointti, ehkä just tollasten asioiden takia onkin ihan kiva olla vähän vanhempi taas :-)

   Delete
 4. Anonymous4:46 pm

  onnea kaunotar <3

  ReplyDelete
 5. Hurjasti synttärionnea! <3 20 on ihan hauska ikä :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia! ♥ ei tää tunnukaan yhtään niin kamalalta kuin pelkäsin, eli oot varmaan oikeassa! :-D

   Delete
 6. Haha 20 v tuntuu oudolt mut kivalt! sulla on muuten kiva blogi ja paljon ihania kuvia! aa joo ja hyvää synttärii! hihii

  ReplyDelete