i love your demons / like devils can

hupshiljaisuus
Sam Smith - Like I Can

Näytän kylmältä ämmältä vaikka oon oikeasti se joka ei uskalla katsoa tuntemattomia silmiin bussissa ja sekoaa sanoissa puhuessaan ihmiselle jolle haluaa antaa hyvän ensivaikutelman.
Mun piti aloittaa terveellisempi elämä vuoden alusta, mutta elän edelleen tammikuun ensimmäisiä päiviä niin vielähän tässä on aikaa kai. Pitäisi myös varata aika kampaajalle koska aion uudistua ja palata omaan väriini (vaaleaan) ja ylikasvaneeseen polkkaan. Tai johonkin vastaavaan.
Stressaan tällä hetkellä enemmän ensi kesän festarijulkistuksia kuin pääsykokeita koska täytyyhän asiat panna tärkeysjärjestykseen. Sam Smith vie mut ainakin päiväksi Provinssiin enkä jaksa odottaa että pääsen laulamaan Stay with Me:tä koska se kertoo täysin siitä mitä tunnen nyt.

Julistan kevään alkaneeksi vaikka säätiedotus ennustaakin pakkasta ja räntäsadetta tulevaisuuteen, koska puoli viiden jälkeenkin on vielä valoisaa ja tänään tuli kuuma nahkatakissa.

10 comments:

 1. Anonymous11:35 am

  voi kun oot kaunis (ja tyylikäs!) <3

  ReplyDelete
 2. Näemme siis mitä luultavammin Provinssissa. :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih jee!! tuun kyl siis sinne vaan yheks päiväks (siis torstaiksi, ellei nyt keskiviikolle tuu mitään massive mutmut) koska lauantaina on 1D:n keikka........... XD mutta sam smith on pakko nähdä!

   Delete
 3. Ihana Maria ♥ Ja ylikasvaneelle polkalle peukkua, sopii sulle varmasti hyvin! Ja onpahan ainakin kivaa vaihtelua :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ♥♥ (kirjotan sulle oikeesti joku päivä tässä, oon ollu niiiiiiin laiska kirjottamaan yhtään kellekään taas vaihteeksi...)
   joo vaihtelua kaivataan nyt enemmän kuin koskaan :-D en voi käsittää miten oon pysynyt nyt niin järkyttävän pitkään tässä värissä ja pituudessakin kun yläasteella ja vielä lukion ykkösen alussa vaihdoin varmaan vähintään kerran puolessa vuodessa väriä toisesta ääripäästä toiseen... :-D

   Delete

 4. Et näytä kylmältä ämmältä, vaan ihanalta ja tyylikkäältä naiselta <3 know da feeling kuitenki, jos kävelen jossaa ja yritän olla tosi coolin olonen haha ni oon varmaa just sellasen tosi ylimielisen näkönen. Parast on ehkä se, jos haluis osottaa jollekki vähä tuntemattomalle jotain positivisii viboi esim jos aattelee et "mukavan olonen/ihanat vaatteet/tms", ni sit kattoo vaa tosi pitkää eikä saa jotenkaa suupieliää ylöspäin, vaikka mielessää ois hymyilevinää ja kattovinaa lempeest haha...XD ps JEEEE vaalealle ylikasvaneelle polkalle, sopii sulle varmast! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! ♥♥ ja hahah näinpä juuri XD en ymmärrä miks se on niin vaikeeta mut jotenki mun naama vaan jähmettyy aina tollaseen resting bitch -ilmeeseen sekä kuvia ottaessa että yksin julkisilla paikoilla liikkuessa... :-D

   Delete
 5. Anonymous8:19 pm

  Minkä merkkiset nuo kauniit kuulokkeet on?

  ReplyDelete