tervetuloa 2015

2015

2014 oli pitkästä aikaa todella raskas vuosi muutaman kevyemmän ja tasaisemman vuoden jälkeen, mutta selvisin kuitenkin ihan kiitettävästi ja olen ihan kiitollinenkin kaikesta eksyneisyydestä, koska se on pakottanut etsimään itseä ja ehkä olen taas vähän viisaampi ja vahvempi ihminen.

Tämän vuoden suurin tavoite on olla lempeä itselleni. Ei tietenkään turhan lempeä, koska haluan saada jotain aikaankin ja se ei onnistu liiallisella nössöilyllä, vaan täytyy vähän haastaa itseään pois mukavuusalueelta. Mutta tänä vuonna en halua kiduttaa itseäni ja rypeä ahdistuksessa, joka sumentaa järkevän aivotoiminnan. Haluan hymyillä ja nauraa enemmän, itkeä vähemmän ja saada jotain pysyvää elämääni. Haluan muuttaa omaan asuntoon ja lukea paljon. Ja vaikka en pääsisi yliopistoon niin jokin opiskelupaikka kelpaisi. Ideoita on, mutta puhun niistä ehkä myöhemmin enemmän.

Toivotaan että 2015 on meille kaikille kaunis ja hyvä.

6 comments:

 1. Ihanaa ja parempaa uutta vuotta sinnekin<3

  ReplyDelete
 2. Anonymous3:14 pm

  halaus ja onnea uuteen vuoteen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. pus, kiitos ja samoin sulle! ♥

   Delete
 3. Anonymous7:51 pm

  Ihanaa ku joku sanoo ihan suoraa ettei ollu mikää paras vuosi! Tuntuu et näkee vaa niitä: "2014 oli mahtava vuosi, koin kaikkea ihanaa ja oon niin kiitoinen kaikesta " yms. Toivon tosi paljon samoja asioita uudelta vuodelta, sillä munkaa viime vuos ei ollu mikää loistokas, varsinkin loppu vuonna ahdistus tuntu olevan vähä liia usein vieraana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no mitäpä sitä turhaan peittelemään kun olenhan mä tässä vuoden varrellakin jo antanut ymmärtää, että elämä ei oo ollut pelkkää riemujuhlaa... :-D ja juu, onhan noita 2014 ylityksiä näkynyt paljonkin, mutta ehkä niillä on oikeasti ollut hyvä vuosi, mistäs sitä tietää! oon nimittäin nähnyt myös monien muiden valittaneen vaikeeta vuotta esim. twitterissä tai tumblrissa, mutta blogimaailma nyt tietty on mitä on... :-D
   mutta siis, paljon halauksia ja jaksamista tälle vuodelle, toivottavasti asiat selkiää ♥

   Delete