and like all lovers and sad people, i am a poet

UntitledUntitledUntitledUntitled
Frank Ocean - You Are Luhh (Aaliyah Cover)

Loputon tammikuu on lipunut tuttuun hitaaseen tapaansa, antanut aikaa käännellä vinyyleitä ja maata lattialla, kääntää kirjan sivuja tavallista hitaammin ja turhautua Saarikosken käännökseen Aristoteleen runousopista, joka todisti taas että pitäisi kehittyä oppia osata ymmärtää.

Tänään Frank Ocean on laulanut sydämen rikki ja Kill Your Darlings itkettänyt vielä neljännelläkin kerralla. Tekisi mieli juoda viiniä ja puhua rappioromanttisesti elämästä, mutta välillä täytyy kuunnella itseään ja antaa kuumeen pakottaa makuuasentoon.

(Mulla on ihan hirveä ikävä bloggaamista mutta en jotenkin osaa enää. Antakaa aikaa, yritän kyllä.)

25 comments:

 1. Vaikka postaatkin nykyään harvakseen, niin täytyy kyllä sanoa, että mä pidän silti jokaisesta sun postauksesta :-) Sun blogi on aina ollut mun lemppareita, ja toivon että jaksat jatkaa sen ylläpitoa! Sulla on ihanan erilainen tyyli tehdä tätä, ja kirjoitat aina kovin kauniisti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos, ihana! ♥ en mä varmaan osaisi olla ilman blogia, vaikka tää ei enää mikään aktiivinen/päivittäinen osa elämää olekaan, mutta kyllä tää vaan on niin iso osa mua etten taida kadota vielä mihinkään :-D

   Delete
 2. Anonymous11:21 pm

  oot aina yhtä lemppari, vaikka postaisit kerran puolessa vuolessa. elä siis huoli, kyllä me pysytään täällä ja ainakin osaa arvostaa sun postauksia kun niitä ei tuu ihan koko ajan :)
  sun kielellinen lahjakkuus on kyllä omaa luokkaansa, keep doing you <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihanista sanoista sinä! ♥ ja toi on kyllä ihan totta, itekin arvostan nykyään muutaman lempibloggaajan postauksia ihan eri tavalla kuin ennen kun nekään ei enää postaa kovin usein!

   Delete
 3. Anonymous1:11 am

  rakastan sun tapaa kirjottaa <3 ja nää kuvat on ihania (+ kaunis sinä!!), millä oot muokannu nää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana! :-* nää on vsco camilla muokattu, kuten oikeastaan kaikki täällä ja mun instagramissa näkyvät kuvat :-)

   Delete
 4. Anonymous1:36 am

  Miten oot niin usein kipeä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. no yksi lääkäri perusteli sitä kerran pari vuotta sitten sillä että mun vastustuskyky on pilattu jatkuvilla antibioottikuureilla joskus aikoinaan, mutta enää se selitys tuskin pätee, koska en oo syönyt antibiootteja nyt pitkään aikaan. mutta selittäisin itse tämän samalla syyllä kuin oikeastaan kaikki muutkin ongelmani, eli unettomuudella. koska kyllähän se vaikuttaa yleiskuntoon paljonkin.

   Delete
 5. Anonymous12:06 pm

  olis kiva nähdä enemmän taas päivän asuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no just sellanen kaikki tuntuu jotenkin niin vieraalta ja vaikeelta nykyään, mutta katsotaan, katsotaan!

   Delete
 6. Anonymous5:07 pm

  Kuten toisetkin sanoneet: oot ainainen lemppari postasit mihin tahtiin tahansa. Kielesi on mielettömän kaunista, rakastan postaustesi tyyliä ♡ Kiitos blogistasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hurjasti kiitoksia ihanista sanoista, tykkään teistä kaikista niin paljon! :-*

   Delete
 7. oot ihana maria, halusin vaan muistuttaa taas ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi muru, samat sanat takaisin! ♥

   Delete
 8. Anonymous9:52 pm

  hei miten saat youtube-palkin valkoiseksi, vaikka se vanha upotuskoodi on poistettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kopioin sen vanhan koodin jostain vanhasta postauksesta ja muutan vaan ne videon tiedot oikeiksi :-D ymmärsitkö? oon tosi huono selittämään tätä, yritin muotoilla jotain järkevää lausetta vaikka kuinka kauan mut tän parempaan en pystynyt...

   Delete
  2. kiitos!! se melkein toimi, muttei kuitenkaan jostain syystä. tuli vain se alkuperäinen biisi. pitikö sirtää muita kuin osoitteet? kiitos paljon avusta!

   Delete
  3. siis kun oot kopioinut jostain vanhasta postauksesta sen koodin niin sitten muutat vaan ne sen youtube/v/ kohdan jälkeiset numerot ja kirjaimet ennen sitä kysymysmerkkiä vastaamaan sen videon merkkiyhdistelmää jonka haluat näkyviin! ja muista vaihtaa niistä molemmista kohdista, niitä on jostain syystä kaks samalla tavalla ku niitä leveyttä ja korkeuttakin vaihtavia kohtia. selviskö nyt yhtään? :-D oon niin surkee selittämään tällasia...

   Delete
  4. toimi!! valtaisa kiitos maria, oot koodienkeli!

   Delete
  5. jee hyvä!! jouduin itekin kieltämättä hetkeks paniikkiin kun huomasin sen vanhan koodin poistuneen :-D

   Delete
 9. Anonymous10:57 pm

  Hei milleen oot ton vinyylisoittimen hommannut? Unelmoin itsekin kyseisestä koneesta ja haluaisin jotain neuvoa mistä ja millanen ja ääääh mitäh. Ihana blogi sulla, oon tällänen sivusta seuraileva anonyymi. Nähään ens syksynä Hesan kirjallisuustieteessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. äiti on ostanut ton aikoinaan ylioppilaaksi päästyään :-D eli en oo oikea ihminen neuvomaan, oon lapsesta asti kuunnellut tolla enkä tiedä mistään uusista malleista mitään (paitsi että ne tosi koolit urban outfittersin crosleyn turntablet on täyttä kuraa ja rikkoo levyjä yms).
   voi kiitos ihana! :-* huii no nähdään jos ryhdistäydyn ja oikeasti oppisin jotain. ahdistaa toi pääsykoemateriaali ihan hulluna just nyt koska viime vuos oli paljon siedettävämpi jotenkin tai siis se mcewanin kirja oli oikeesti hyvä ja oisin halunnut muutenkin lukea sen mut nyt oon ihan pihalla kaikesta blaaaah... no ehkä aristoteleen runousoppikin alkaa vähitellen aueta, en oikeen älynnyt mitään kun luin tossa saarikosken suomennoksen siitä mut tossa kirjassahan sitä nyt sitten aletaan avata kai. en tiiä. ahdistaa. (sori avautuminen :-D)

   Delete
  2. Anonymous11:31 am

   Okei...täytyy konsultoida tuota vanhempaa sukupolvea sitten ˆˆ
   Itse luin juuri pari kertaa sen mimesis-luvun ja täytyy sanoa, että voi hyvä luoja. Kyllä alkaa itseäkin ahdistaa tuollainen, mutta olen silti tosi innoissani tästä. Huokaus.

   Delete
 10. Anonymous8:32 pm

  Kävelin äsken kotiin tihkusateessa ja pohdiskelin elämääni, joka vain lipuu ja jossa kaikki tuntuu perinteisen tammikuiseen tapaansa kovin merkityksettömältä. Lukion loppuminen oli miltei kohtuuttoman kova paikka, vaikka valmistumista aina kiihkeästi odotinkin. Kaikki pysyvä ja turvallinen loppui, porukka hajaantui, kukin suuntaansa, hitaasti mutta varmasti. Ja minä jäin tavallaan paikoilleni ja jalkoihin ja pääsykoekirjojen pino näyttää ylipääsemättömän vuoren kokoiselta. Päivät valuvat kuin vesi kämmenistä konsanaan johonkin turhanpäiväiseen ja joutavaan. Jonnekin pitäisi kai lähteä ja jotain pitäisi kai tehdä. Yritän tarttua johonkin kiinni ja kaipaan vuosia, jolloin unelmani olivat mahdottoman epärealistisia mutta niitä ainakin oli, paljon. Ja niiden toteuttamiseen oli aikaa vielä vuosia ja taas vuosia. Hirveä ahdistus ja päämärättömyyden tunne tuntuvat välistä lähes lamaannuttavilta.

  Luin blogiasi viime vuodelta ja samaistun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi miten tutulta kuulostaakaan tuo kaikki, tiedän todella miltä susta tuntuu. tai ainakin kuvittelen tietäväni, eihän sitä koskaan voi varmasti tietää että tuntuuko asiat samalta muista ihmisistä, mutta ainakin kuulostaa ihan samalta. viime keväästä asti päivät on vaan valuneet ja silloinkin kun ollut töitä, ei sitä arkista turvallisuutta ole löytynyt ja sitten kun on tapahtunut jotain ihan huippua, ei sekään oo tuntunut enää hetken kuluttua oikein miltään. ihan kun kaikki ois vaan sellasta aika tasapaksua, että koskaan ei vajoa ihan täyteen ahdistukseen, mutta koskaan ei myöskään koe sitä pakahduttavaa onnea ja elämää.

   toivotaan että kevät tulee pian ja pääsykoekirjat jaksaisivat kiinnostaa meitä kumpaakin. alku on ainakin tuntunut aika takkuisalta täällä, mutta ehkä tästä vielä noustaan.
   halaus ♥

   Delete