ristiaallokossa

kollaasi

Välillä tuntuu kuin olisin oman elämäni sivuhenkilö ja tekee mieli huutaa ja nauraa kaiken absurdiudelle.
Välillä taas tahmea tanssilattia muistuttaa menneisyydestä joka on alkanut toistaa itseään ja hukuttaa äkillisen tunnevyöryn alle nieleskelemään kyyneleitä tuhrittuun vessakoppiin.
Turvallisinta juuri nyt on se, että aamuyö vaihtuu aina aamuksi ja siihen voin ainakin luottaa, jos en mihinkään muuhun.

Ja välillä on kauniita päiviä kun kaikki tuntuu helpolta ja hyvältä ja riittävältä. Yritän kovasti nauttia äskettäin jatkuneesta työttömyydestäni, oikeastaan varsin onnistuneesti. Syksy ja minä olemme kovin samanlaisia tänä vuonna, joten lempivuodenaika viehättää tavallistakin enemmän, näin oman eksyneisyyden läpi tarkasteltuna.

10 comments:

 1. Voi mulla on niin ollut ikävä sua ja sun postauksia! <3 Oot paras.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos ihana! ♥ tämä pitkäksi venähtänyt hiljaisuus oli vähän vahinko oikeastaan, tapahtui pienoinen stressin purkautuminen kai eikä tehnyt mieli antaa itseään kaikkien tarkasteltavaksi niin haavoittuvaisessa tilanteessa, kun oon auttamattoman huono tekopirteiden postausten kirjoittamisessa ja tunteiden peittelemisessä. mutta nyt yritän taas postailla vähän useammin :-)

   Delete
 2. Anonymous6:32 pm

  Oot niin käsittömättömän tyylikäs aina! <3
  Ja hei ihanaa kuulla kuulumisia sulta, oon miettinyt aika paljonkin, miten oot jaksanut ja voinut. olin oikeastaan vähän huolissani jopa, koska pelkäsin, että jotain kurjaa on tapahtunut, kun et oo bloggaillut. Mutta ihanaa kuulla, että elämä tuntuu ainakin välillä hyvältä, eihän se aina ruusuilla tanssimista kenellekään ole.
  Samaistun niin paljon sun ajatuksiin, koska oma välivuoteni kaksi vuotta sitten sai mut aika samalta kuulostaviin mielentiloihin. Mutta muista, että sulla on lupa olla niin eksynyt kuin olet, eli älä kuuntele mitään bullshittia siitä, että sun täytyisi arvostaa nyt "elämäsi parasta aikaa". Sulla on lupa tuntea juuri niin kuin tunnet, eikä se tee susta yhtään huonompaa ihmistä. Ajattelin vain sanoa, koska tiedän omasta kokemuksesta, että sen unohti usein.
  Olet aivan ihana. Halauksia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan aluksi kiitos tyylikehusta! ♥
   ja sitten, kiitos kiitos kiitos!! sait mut liikuttumaan (pyyhin vähän silmäkulmiakin äsken...) ja hymyilemään. on jotenkin niin helpottavaa tajuta tällaisista kommenteista, että joku muukin on käynyt tämän saman tunnekuohon joskus läpi ja tuntenut itsensä täysin arvottomaksi ja paskaksi yhteiskuntalaiseksi. siis kiitos kauniista sanoistasi ja muistutuksesta, jonka todella unohtaa usein, mutta olet aivan oikeassa kyllä.
   älä turhaan huolehdi satunnaisesta hiljenemisestäni, useimmiten se on ihan vain oman laiskuuteni syytä. tällä kertaa tosin taisi stressikin purkautua, joka aiheutti pientä epävakautta mielialassa, niin ei tehnyt mieli tulla kuuluttamaan sitä kaikkea kaikille. mutta ei mitään vakavampaa tai sen kurjempaa siis :-)
   kiitos vielä kerran. itse olet ihana! ♥

   Delete
 3. Anonymous8:15 pm

  voitko jooko kirjoittaa kirjan? rakastan niin paljon sun kirjoitustyyliä, oot taitava ja persoonallinen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi muru, kiitos kovasti! ♥ oon itse asiassa kirjottanut parikin kirjaa, tosin en mitään kovin valmista ja viimeisteltyä tekstiä ja viimeisin (viime marraskuun NaNo) jäi ilman loppuratkaisua ja yksi on heppakirja ja jooh :-D mutta siis unelma/tavoite on kirjottaa vielä joskus sellainen kirja, jonka kehtaisi julkaistakin. ja siis mitä luultavimmin osallistun taas NaNoon tänä vuonna ja mulla on aika hyvä ideakin siihen, mutta tuskin taaskaan olen tarpeeks tyytyväinen niin lyhyessä ajassa tuotettuun tekstiin :-D

   Delete
  2. Anonymous1:31 pm

   Voi oon niin samaa mieltä! Sun kirjoitustyyli on jotain niin kaunista että en kestäääää? mutta voisitko harkita edes jotain pätkiä julkaista tänne sun kirjoituksistas? :3

   Delete
  3. voi kiitoksia! :-* tuskinpa tänne kauheasti niitä tulee ikinä julkaistua kun ei tää ole oikea paikka niille.

   Delete
 4. Anonymous3:36 pm

  Elämä on oikeastaan aika vaikeaa.

  Omat päivät kuluu kyseenalaistaessa, että onko missään mitään järkeä. Ja sitten miettiikin sitä, että tarviiko missään olla mitään järkeä. Parhaimmillaan tästä seuraa onnellinen ja yksinkertainen olo, jos osaa fiilistellä sitä, ettei kaiken tekemisen tarvii johtaa johonkin ja antaa itselleen luvan nauttia siitä kuinka ihanaa on olla turhake, jonka tekemisillä ei ihan oikeasti ole mitään väliä.

  Ehkä vähän useammin kuitenkin kyseenalaistamisesta seuraa kriisi: kuinka pelottavaa on kun tuntuu tyhmältä ja turhalta. Ja kuinka turhalta tuntuu tuhlata aikaa tyhmyyden pelkäämiseen.

  En edes jaksa laittaa näitä hampurilaismalliin. Silleen että jäis viimeiseksi hyvä mieli, jos pystyy samaistua siihen miten jotkut päivät on uskomattoman hyviä.

  Ihanaa kuulla, että elät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi miten oikeassa oletkaan ja hyvin samanlaisia fiiliksiä tulee käytyä päivittäin läpi. siis kiitos samastuttavasta ajatusten jakamisesta, on kivaa kuulla välillä muidenkin ajatuksia kuin omiani! ja paljon voimia ja halauksia, kyllä me turhakkeetkin vielä joskus löydetään oikea suunta elämälle! ♥

   Delete