MACBOOK AIR

IMG_3827IMG_3825

Uusi tulokas vanhan rakkaan Pron tilalle, jonka näppäimistölle kaatui vesilasillinen, eikä se tietenkään siitä selvinnyt. Tai olisi sen voinut korjata, mutta vakuutus korvasi sen verran hyvin, että tuli järkevämmäksi ostaa uusi, kun Hulluilla päivillä oli sopivasti tarjouskin. Tämä on tosin Air eikä Pro, mutta tavallaan tykkään tästä jo ehkä enemmänkin, kun ei paina mitään.
Mutta siis tästä lähtien veden juominen koneen lähettyvillä kielletty. Onneksi tiedostot saatiin pelastettua ja sain samalla hankittua ulkoisen kovalevyn niin ei tarvitse enää tukkia ja hidastaa itse konetta kuvilla ja muulla turhalla, joka säilyy siellä paremmin.

Ehkä tämä innostaa bloggaamaan? Tai jopa vloggaamaan?! Joo, ajattelin vihdoin kokeilla ehkä sitäkin. Täytyy nyt vielä aluksi opetella editoimaan videoita kunnolla, mutta stay tuned, jos sellainen kiinnostaa!

12 comments:

 1. Anonymous8:50 pm

  on se kaunis <3 itellä on vaan iMac (no tosi vaan, hahah :D), mutta tollanen Air kyllä houkuttais, kun sitä vois kanniskella huoletta mukana joka paikkaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää on kyllä ihan superkätevä tosiaan jos tarvii joskus konetta esim. opiskelun takia raahata mukana, kun ei paina suunnilleen mitään! :-D iMac on kyllä ihana myös, harkitsin hetken sen ostamista (sekin oli siis hullareilla tarjouksessa), mutta oon jotenkin niin kiintynyt sängyllä datailuun yms. etten tulis toimeen ilman läppäriä... :-D

   Delete
 2. Anonymous8:58 pm

  miten vakuutus voi korvata jos vesi vahingoittanu eli itse aiheutettu? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. laaja kotivakuutus korvaa vahingot ja vahinkohan se oli, tuskin kukaan kaataa tahallaan vettä koneeseen. en siis koko summaa saanut kun tuli yksi vuosivähennys kun vanhalla koneella oli jo ikää + omavastuu on aina 150€. mutta siis kyllä laaja kotivakuutus korvaa vaikka mitä.

   Delete
 3. Anonymous10:00 pm

  JOO vloggaukselle !

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on vielä aika ujolla harkintavaiheella koska oon aika kriittinen suomen vlogikulttuurin suhteen mut katsotaan, katsotaan! houkuttais kyllä kokeilla ainakin! :-)

   Delete
 4. Anonymous1:25 am

  Joo, joo, joo vloggaukselle!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ehkä!! yritän varmaan alkuviikosta kuvata jonkun videon ja sitten riippuu enää editointitaidoistani ja uskalluksesta :-D

   Delete
 5. Anonymous11:50 am

  Tulin vain sanomaan, että lue lokakuun Trendin sivut 46-49 !

  ReplyDelete
  Replies
  1. mitä siellä on?? :-D toivottavasti muistan kaupassa tai ärrällä selata tänään!

   Delete
 6. Anonymous11:52 am

  Mulla tismalleen sama IHANA kone! Mä sanon KYLLÄ !!!!!!!! vloggaukselle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi on kyllä ihana kone!! aluksi tuntui jotenkin "halvalta" verrattuna prohon, mut nyt oon jo ihan myyty :-D ja vloggauksen kokeileminen kyllä houkuttaa, katsotaan!

   Delete