4 years!

4vuotta

Neljä vuotta sitten päätin aloittaa elämäni jakamisen tuntemattomille. Olen toki katunutkin välillä, mutta ennen kaikkea saanut tästä niin paljon. Vaikka kulunut vuosi onkin ollut aika heikko blogivuosi, rakastan tätä edelleen ihan hirveästi enkä suunnittele katoavani yhtään mihinkään. Ja teitähän tässä täytyy tietysti kiittää. Kiitos. Tuhannesti.

Tässä vähän tilastoja:

Lukijoita Bloggerin kautta: 910
Lukijoita Bloglovinin kautta: 504
Lukijoita Blogilistan kautta: 56
Lukijoita yhteensä: 1470
Postauksia yhteensä: 741
Kommentteja yhteensä: 11808
Sivun katseluja yhteensä: 484621

Ja tässä linkit kolmeen edelliseen synttäripostaukseen: 3v, 2v, 1v.
Näihin neljään vuoteen on mahtunut niin paljon kaikkea, esimerkiksi koko lukioaika, mutta myös vähän yläastetta ja välivuottakin, mutta silti aika on mennyt nopeasti. Mutta kun mietin itseäni neljä vuotta sitten, ymmärrän että aikaa on kulunut.

K I I T O S !  ♥

Kuvat
weheartit

23 comments:

 1. Kiitos sulle ihanasta blogista! :-) ♥

  ReplyDelete
 2. Anonymous4:18 pm

  hyvää blogisynttäriä ikuisuuslempparille! <3

  ReplyDelete
 3. Hyvää synttäriä blogille ja kiitos kun kirjoitat sitä! :--)<3

  ReplyDelete
 4. Anonymous7:35 pm

  ihana maria, kiitos itsellesi <3 sun blogi on varmasti yksi rehellisimmistä ja aidoimmista + olet sanallisesti niin lahjakas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. yääää ihana, hirveästi kiitoksia!! ♥♥

   Delete
 5. Anonymous8:11 pm

  Piditkö sä 9lk & lukion välissä välivuoden? vaiko nyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. juurikin nyt. pitääkö ihmiset muka ennen lukiota välivuosia? en oo kuullukaan tällasesta :-D

   Delete
 6. hyvää blogisynttäriä!♥ tosi hassua kuinka paljon on voinut tapahtua sillä aikaa kun on blogia pitänyt - mun blogger-uran aloittamisesta tuli kesäkuussa 6 vuotta ja huh kun olen ehkä hiukan tässä ajassa kasvanut :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! ♥ ja hah joo niinpä!!! just lueskelin jotain monta vuotta vanhoja postauksia ennen kuin kirjotin tän ja huhhuh, oon tainnut vähän kasvaa (ONNEKS).... :-D

   Delete
 7. Kiitos sulle tästä ihanasta blogista, kauniista kirjoitustyylistä ja siitä et oot sä ja jaat vähän sun elämää meiän kaikkien kanssa. Olet ihana ja jeeee <3 okei tässä ei nyt ollu mitää päätä eikä häntää ja kuulostaa ihan laimeelt kehumiselt tällee kirjotettuun...XD oot ihan mun lempparibloggaajii, ellet lemppari! Oih voih, joo, ei mulla muuta <3

  ReplyDelete
 8. (Okei noita kahta muuta ei ehkä tarvi julkasta koska ne oli vähän nolot XD tykkäät varmaa et pidän tälläst kommenttiboksi chattii täs.....hups. Joo ehkä mä nyt lopetan tän ennenku nolaan itteni ihan kokonaa X'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi eikä, kiitos ihana sinä!! ♥ muistan sut jo monen vuoden takaa kommentoimasta aina yhtä kivasti! :-) ja kommenttiboksichatti on ihan okei :'--D (jätin julkaisematta ettet nolostu, mutta oot vaan sulonen :-D)

   Delete
 9. Anonymous10:22 pm

  Kiitos kaikesta! Itse olen uudempi lukija(löysin tänne loppukeväästä) ja harvoin tulee kommentoitua, mutta nyt kuitenkin haluan kiittää todella(!) paljon kaikista postauksista! Olen saanut tosi paljon irti sun musa- ja kirjapostauksista varsinkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia hurjasti!! ♥ ihanaa että oot tykännyt, vaikka oot ollut lukijana vain näinä hiljaisempina aikoina kun oon taistellut itseni ja elämän kanssa ja sävykin on ollut siksi vähän alakuloinen!

   Delete
 10. Hyvää blogisynttäriä! :-) ja kiitos sulle tästä ihanasta blogista, oot mun yks lempparibloggaajista. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana! ♥ mitenköhän monta vuotta säkin oot jo jaksanut roikkua mukana ja kirjottaa kivoja kommentteja!

   Delete
 11. carolina10:01 pm

  hei tiedätkös, weheartit ei oo mikään oikea lähde. ei oo kiva että sen kautta varastetaan kuvia eikä oikeat tekijät saa tunnustusta. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. tiedän, mutta tumblrin, weheartitin, pinterestin yms. takia netti on nykyään pullollaan kuvia, joiden lähteiden jäljittäminen on mahdotonta, kun ne on postattu sinne miljoona kertaa uudelleen eri sivuilta yms. siispä olen ottanut linjakseni, että ilmoitan vaan löytäneeni kuvat sieltä, en siis väitä niitä omikseni ja se on kai tärkeintä kuitenkin.
   tästä asiasta taisteltiin ja keskusteltiin blogimaailmassa joskus 2011 tai 2012 paljonkin, mutta nykyään aika moni tuntuu jämähtäneen aika samanlaiseen ratkaisuun kuin minäkin. on vaan oikeasti täysin mahdotonta antaa tunnustusta tekijälle, kun sen oikean jäljittäminen on monesti täysin mahdotonta.

   Delete