hyvää keskikesää

Untitled


Niin, hyvää juhannusta!
Sääennusteiden pelottelemina päätimme jäädä Helsinkiin, meille. Nyt kun kuuntelen kattoon ropisevaa sadetta odotellessani seuralaisiani saapuviksi, olen erittäin tyytyväinen tähän päätökseen, koska viettäisin muuten ensi yön teltassa.
Tietysti vähän tyhmää viettää kolmas kaupunkijuhannus putkeen, mutta ei pakkojuhliminen yleensäkään ole kovin hauskaa, eli ehkä tää on ihan hyvä vaihtoehto.

(Ps. Näyttää ihan superoudolta kun nuo taustalla olevat kirjahyllyt on tyhjillään!! Saatiin tosiaan uudet hyllyt ja nyt pitää odottaa kolme viikkoa vahan kuivumista ja sitä että koti näyttää taas kodilta.)

8 comments:

 1. Anonymous4:25 pm

  hyvää juhannusta sullekkin! <3 siis ah joo, mäki oon niin ilonen et jäin kaupunkiin kun täällä sataa ihan kaatamalla :D onnee vaan mökkeilijöille...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-* hahah joo, oon kyllä itekin erittäin tyytyväinen että jäin turvallisesti neljän seinän sisälle :-D

   Delete
 2. Anonymous2:26 pm

  oot kyllä niin sairaan kaunis!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui, hurjasti kiitoksia ihana! ♥

   Delete
 3. ihana kuva susta! me vietettiin kavereiden kaa juhannus himoksella ja sekin onnistui onneksi loistavasti, kun kunnon sateet iski vasta tänään :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos!! :-* hyvä että säästyitte pahimmilta sateilta! :-)

   Delete
 4. Anonymous11:04 pm

  ootko huomannu että sun kasvoissa on vähän samankaltasii piirteitä kun lana Del reyllä? :) oot upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no huhuh, en kyllä voi sanoa huomanneeni!! :-D oon maailman huonoin näkemään itsessäni samoja piirteitä kuin muissa, koska en mielestäni näytä yhtään keltään mut toisaalta kaikki sanoo että ollaan mun äidin kanssa "ihan saman näkösiä" ja en tosiaan itse nää sitä, eli ehkä tässä sun väitteessä on jotain perää, en tiiä! :-D mutta kiitos siis hurjasti, ei yhtään haittais kyllä näyttää lanalta! ♥

   Delete