TWITTER

twitter


Liityin hetki sitten Twitteriin, huhuh… :-D Oon vähän pihalla vieläkin, mutta ehkä tää tästä. Oon niin superkyllästynyt ja ärsyyntynyt Facebookiin vaihteeksi, että tekee mieli kokeilla jotakin uutta, vaikka en vielä ees seuraa ketään mun oikeita tuttuja tuolla, kun noh, suurimmalla osalla ei ees ole Twitteriä… Mutta juu, katotaan mitä tästä tulee, menkää seuraamaan (ja joku voi antaa mulle tukiopetusta jos teen jotain tosi väärää… :-D).

6 comments:

 1. Anonymous1:31 pm

  Mun mielestä parasta twitterissä on nimenomaan se ettei kaikill oo sitä! Ite fanitan muitten membereitten kanssa suosikkibändejä enimmäkseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no siis joo tavallaan tossa on oma viehätyksensä, mut sit taas toisaalta kun tietää et monissa muissa maissa twitter on niiden facebook, eli kaikki on siellä ja se ois tavallaan kivaa just siks, koska oon niin kyllästynyt facebookiin! mutta siis joo, mäkin seuraan ainakin tällä hetkellä vielä lähinnä just eri bändejä, youtubereita ja sit muutamaa bloggaajaa/muuten kiinnostavaa tyyppiä! mut enköhän mä jossain vaiheessa ala ettiä sieltä niitä oikeitakin tuttuja… :-D

   Delete
 2. Anonymous3:54 pm

  VIIMEINKIN! YLISTÄKÄÄ HERRAA MARIA ON LIITTYNYT TWITTERIIN!

  ReplyDelete
  Replies
  1. okei mitä täällä tapahtuu…??? :'----D

   Delete
  2. Anonymous12:32 am

   ymmärrän innostuksen, koska vaikutat niin siltä et sun twitter-persoona tulee olemaan too cool to be true!! :D

   Delete
  3. huh no tuskinpa, musta tuntuu että onnistun luultavasti vaan nolaamaan itteni…. :'--D

   Delete