oh these sleepless nights

Untitled

Kuuntelen nykyään joka ilta (siis neljältä aamuyöllä, on vähän unirytmiongelmia taas…) tätä repeatilla, vaikka mulla olisi kokonainen soittolista unettomille öille, jolloin tekee mieli huutaa ääneen kun lakanat rullaantuvat ja aamu alkaa sarastaa ikkunan takana.

Tiedättekö,
yleensä suhtaudun sinkkuuteeni huumorilla ja olen oikeastaan ihan tyytyväinen tilanteeseen, mutta näinä hetkinä kun makaa kuumeessa kotona ois ihan ok jos joku tulis vähän paijaamaan. Just saying.

 Broods — Sleep Baby Sleep

18 comments:

 1. Anonymous2:15 am

  sun blogi on jotenkin tosi lohdullinen paikka mulle, koska kerrot avoimesti vaikeuksistakin, eikä kaikki oo täydellistä ja ihanaa kuten monissa blogeissa, jolloin oman elämän pienet ongelmat alkaa tuntumaan maailman suurimmilta.
  kiitos siis! <3 niin ja myös ihanasta kappaleesta unettomiin öihin.
  t: neljältä aamuyöllä on samaan aikaan ahdistavaa ja ihanaa olla valveilla, mut joka yö se tulee koettua uniongelmien takia, eli pystyn todellakin samaistumaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi eikä, kiitos itsellesi ihanasta kommentista! :-* ymmärrän niin mitä tarkoitat tuolla lohdullisella paikalla, koska koen ihan samoja tunteita muutamaa superrehellistä blogia lukiessani. että ihanaa, jos tää on jollekin sellanen paikka :-)
   oi mikä havainto, että valvominen on yhtä aikaa ahdistavaa ja ihanaa!! oot niin oikeessa, huhuh! joka aamuyö mietin ihan tuota samaa!

   Delete
 2. Eikä miten samaistuinkaan jälleen! Unirytmi sekaisin ja esitän aina, että ihanaa olla itsenäinen nainen, jota ei miehet eikä naisetkaan määräile. Mutta nyt yksin sängyssä maaten, antaisin melkein mitä vaan, että joku pitäisi kainalossa ja silittäisi uneen. Oi näitä aamuyön ristiriitaisia fiiliksiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no sinäpä sen sanoit…!! aamuyöllä kaikki yksinkertaisetkin asiat muuttuu maailman vaikeimmiksi ja sillon tulee myös kyseenalaistettua kaikki :-D

   Delete
 3. Anonymous1:41 pm

  munki unirytmi on niin päin helvettiä, heräsin just... :D
  tykkään sun blogista ihan hirveesti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaa, feel you! mä heräsin yläkerran lattiaremontin takia jo kymmeneltä, vaikka olin nukahtanut vasta vähän ennen viittä… uaaaah, tää päivä on tuomittu keskittymiskyvyttömyyteen!!! :-D
   hih voi kiitos muru! :-*

   Delete
 4. ärsyttää ku olin viikon reissussa enkä päässy kommentoimaan vaikka oli niin hienoja postauksia täällä, oot vaan ihana pus.
  mutta hei, vaikka unirytmi muuten olisi pielessä, niin onneks sullakin siellä pottereita luettavana, parempaa vois ollakaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. äääk kiitos sinä ihana!!! :-**
   hahah, totta kyllä! aamuyön tunnit tuntuu ihan kivoilta jopa pottereita lukiessa, koska eipähän ainakaan käy aika pitkäksi :-D

   Delete
 5. tuntuu että neljältä yöllä on sun työteliän aika
  slee baby sleep on muuten niin hyvä biisi kuunella yöllä kun fiilikset on just vähän sekasin!
  ps. rakastan su blogia älä ikinälopeta kirjottamasta jooko♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. neljältä aamuyöllä yritän yleensä viimeistään käydä oikeasti nukkumaan, eli siihen kulminoituu yleensä ne viimeiset hetket kun on vielä ihan rehellisesti valveilla, mutta tietää että kohta pitää oikeasti pakottaa itsensä nukahtamaan. siksi se toimii eräänlaisena metaforana niille fiiliksille, joita unettomat yöt mussa herättää :-D kuulostipa idiootilta, mut ehkä ymmärsit mitä tarkotan!
   ps. voi apua kiitos, ootpa ihana!! :-* lupaan, että en ikinä lopeta kirjottamista, mutta blogin ehkä joskus jos ei enää tunnu omalta. mutta älä huoli, ainakin nyt tää on sellanen henkireikä, etten vois kuvitellakaan lopettavani!! :-)

   Delete
 6. Vooi sua, ja mä kans välil kelaan et ois kiva jos joku rahtais mulle ruokaa ku on kipeenä tai muuten vaan laiska... :d En ookkaan vähään aikaan käynyt lueskelemassa, nyt taas uppoudun mun lemppariblogin pariin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niiinpä!! :-D muuten sinkkuus on aika jees jopa, mut kipeenä ja muuten huonoina päivinä se tuntuu kamalalta!
   voi ääk, lempiblogi hui!!! kiitos ♥♥♥

   Delete
 7. Samaistun taas kerran oah, nukkuminen miksi olet niin vaikeaa.. Paitsi ps.pojat on tyhmiä en suosittele.

  ReplyDelete
  Replies
  1. sitä mietin taas tänään viideltä aamulla…… saatana :-D ps. tiedän ja siks sinkkuus on tosi jees, MUT aina en jaksa ajatella järkevästi :-D

   Delete
  2. XD älä.. Järkevyys ei ole mun juttu

   Delete
  3. hehee… XD ps. vittu että ärsyttää tää sairastaminen potenssiin miljoona nyt koska haluun jo tavata sut!!!! mutta epäilisin et tää viikko on aika mahdoton, koska joko makaan kipeenä kotona tai juoksen ympyrää jos kunto sallii sen :-D mut katotaan jos siitä vapun ympäriltä löytys vaik joku hetki!!

   Delete