MUSIC (APRIL 2014)

huhtimusa1

huhtimusa2

huhtimusa3

huhtimusa4

huhtimusa5

huhtimusa6

huhtimusa7

huhtimusa8

huhtimusa9

huhtimusa10

huhtimusa11

huhtimusa12

Kuvat
weheartit

8 comments:

 1. Anonymous7:46 pm

  jestas miten jollain voi olla niin samanlainen musamaku ku mulla! en ikinä joudu pettymään näihin sun musapostauksiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiva että tykkäät!! :'--)

   Delete
 2. Anonymous9:28 pm

  ihanaa musiikkia <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous1:04 am

  troyen spotify soittolistalta löytyy näistä useampikin, tai vaikuttaa siltä et kymmenien tuhansien muiden lisäksi oot säkin tykänny samaisesta soittarista ;-) mitä lukijoihisi tulee (ainakin kommentteja selatessa) ois varmaan linkki kyseiseen spotify-accountiin ollut enemmänkin kuin mieluisa!

  (omaa sydäntäni ainakin lämmittää kun tiedän mistä löydän vielä muutaman yhtä mielettömän biisin näiden lisäksi hah, toisaalta näiden postauksien pointtina on nimenomaan sun lempparibiisit.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no totta kai tykkään siitä soittolistasta, kun troyen musiikkimaku on vähän liiankin samanlainen kuin mun :-D mutta siis enhän mä muutenkaan linkitä näihin musapostauksiin mistä oon minkäkin biisin löytänyt eli ei käynyt mielessä tosiaan ilmottaa erikseen siitä! enhän mä idaa, roosaa tai muita suomibloggareitakaan linkkaa jokaiseen musapostaukseeni, vaikka näissä on aina niiden soittolistoilta bongattuja biisejä/artisteja :-)

   Delete
 4. Anonymous2:12 pm

  sulla on täydellinen musiikkimaku! ah <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos, sitten on sullakin!! :-*

   Delete