sick of being sick pt. 1249405

12938137743_1fab02907f_c

Terveiset täältä sairasvuoteesta,
en jaksa enää maata paikoillani. Ihan oikeasti, alkaa ottaa voimille tämä. Olin välissä jo pari päivää vähän paremmassa kunnossa, mutta tänään heräsin (kolmelta iltapäivällä…) uudestaan kuumeisena ja kurkku entistä kipeämpänä. Kaikki kivat jutut siirtyivät siis taas eteenpäin, että saan maata taas pari päivää lisää sängyssä. Mulla on esimerkiksi ikävä muidenkin kuin äidin kanssa puhumista… Ja ulkoilmaa.

Huomenna menen kyllä lääkäriin, jos kuume ei ole laskenut. Ei vain ole innostanut käydä hakemassa antibioottikuuria, kun oon yrittänyt parhaani mukaan vältellä niitä sen jälkeen kun mulle määrättiin niitä n. kahden kuukauden välein. Teki varmasti hyvää mun muutenkin huonolle vastustuskyvylle…

Niin ja huomasitte varmaan että uudistin ulkoasua! Uusi banneri ja pienempi kuvakoko. Näyttää ainakin mun silmään kivalta, mutta tuo kuvien pienentäminen vaatii aika ison työn, koska täytyy pienentää jokainen kuva erikseen. Siispä vanhat postaukset on nyt sekavia liian isoine kuvineen, mutta pienentelen niitä kunhan ehdin.

16 comments:

 1. Anonymous2:11 am

  ihana banneri! :) pienet kuvat vaatii vähän totuttelua, kun sulla on ollut niin pitkään isot kuvat täällä (oon siis seurannu sua varmaan melkeen 3 vuotta :D), mutta näyttää nekin kivoilta kyllä!

  yritähän parantua murunen! <3 ehkä kannattaa mennä tosiaan lääkäriin, vaikka sieltä niitä antibiootteja tuliskin, kun eiks sulla ala ens viikolla kirjotuksetkin, niin ettet sit oo siellä kipeenä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, mäkin tykkään tuosta! :-) ja kivaa vaihtelua, kun se vanha tais olla tuossa aika kauan…. ja joo kuvakoko hämmentää vähän itseänikin vielä, mut eiköhän siihenkin totu aika nopeasti. ja jee, ihanaa että oot pysynyt jo noin kauan mukana!! :-*

   voi kiitos, yritys on kova! ♡ juuh kirjotukset alkaa tosiaan ens viikolla ja tälläkin viikolla ois vielä yks keikka ja aaiodfkldd äh. täytyy nyt kattoa miltä tuntuu kun herään seuraavan kerran (heräsin siis äsken ja nyt yritän saada uudelleen unta kun olo on aika kamala…).

   Delete
 2. Anonymous2:44 am

  saahan kuvakoon muutettua koodeistakin :-o mutta voi, paranemisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo sainkin sen just muutettua css:n kautta, jee! en tosiaan html-koodista onnistunut sitä ekaks muuttamaan kun oon sotkenut sen ihan täysin kun joskus liitin sinne jonkin vanhan koodin kun halusin muokata siitä sopivan ja sit se sekos ihan täysin ja nyt siellä on vaan sellasta merkkisotkua suurimmaks osaks ja täytyy todella tietää, millä hakusanalla pitää etsiä jos haluu löytää sieltä jotain :'--D mutta onneks löysin kivan koodipätkän tonne css:n liitettäväks tosiaan niin nyt pitää vaan muokata noita youtube-palkkeja yms. oikeeseen kokoon!
   (no juuuh, huomaako tästä mun puheripulista että oon ollu neljän seinän sisällä aika kauan…….)

   niin ja kiitos! :-) ehkä (toivottavasti) tämä tästä alkais jo helpottaa...

   Delete
  2. Anonymous7:58 am

   Äh, kipeenä oleminen on niin inhottavaa.. Paranemisia! :-*

   Delete
  3. no niin kyllä on! ja tänäänkin paistaa aurinko ja voin vaan kattoa sitä ikkunasta :-( mutta kiitos! :-*

   Delete
 3. oooh valtavan ihana ja just sun näkönen ulkoasu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii kiva kun tykkäät ja kiitoksia!! :'--)

   Delete
 4. Paranemisia!<3 Tää uus ulkoasu on kyllä tosi kiva! :-)

  ReplyDelete
 5. Anonymous2:34 pm

  ihana tämä ulkoasu! ja paranehan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeee, kiitos!! :-* ja tänään on kyllä jo parempi olo eli ehkä tää tästä!!!

   Delete
 6. Anonymous9:47 pm

  tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon! :) ihan sun näkönen niinku joku jo sanoikin!
  ja paranemisia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos, kiva kuulla että tykkäätte ja näyttää multa! :'--)
   ja kiitos, niitä kaivataan koska mulla on taas kuumetta!!!! miksen mennyt tänään lääkäriin uaaaah… no huomenna sit varmaan...

   Delete
 7. tää banneri on niin kaunis!! ja paranehan pian! tuntuu että aina kun satun kommentoimaan niin kommentoin jotain tsemppejä joko arkeen tai terveyteen :-D puss

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitoksia ihana!! :'--) tsemppauskommentit on kivoja, että älä huoli :-*

   Delete