epäselviä ajatuksia

UnknownUntitled

kaipaan lapsuutta nuoruutta lapsuutta nuoruutta, vähän aikuisuutta. ikinä ei ole hyvä just tässä nyt, haluan jotain muuta ja enemmän tai vähemmän.
kaipaan kuivia katuja aurinkoa onnea nauravia silmiä, kevättä,
mut ei,
lunta lunta lunta.

nukuttuani viime yönä(=aamuna) kaksi tuntia ja herättyäni sitten jaakko kultaa soittavaan soittorasiaan tästä ei tule taas mitään.
eilen luin vartin ruotsia että jos tänään vaikka puoli tuntia epätoivoisessa hiprakassa, kyllä:
luuseri.

haluan kirpputorille, tule kevät ja kallion puistokirppikset, haluan juoda viiniä pullonsuusta aurinkoisilla kaduilla ja hymyillä sulle ja teille ja meille ja sille, tule lämpö ja aurinko.

T U L E   V A P A U S.

(mutta sitä ei ole olemassa koska kirjoitusten jälkeen pääsykoekirjat mut en tiiä, vois pistää ranttaliks ja osallistua sittenkin Camp NaNoon ja kirjoittaa vain kauniita sanoja nuoruudesta ja rakkaudesta ja unohtaa velvollisuudet.)

järjettömyys & väsymys & melankolia & hiprakka, älkää tulkitko.

26 comments:

 1. Anonymous6:31 pm

  niin samaistuttavaa settiä taas kerran sulta, oot mahtava kun kerrot, miltä susta tuntuu oikeesti! vihaan sellasta tekopyhyyttä yms. niin paljon, mut tääl ei tarvi pelätä törmäävänsä sellaseen :D
  asiaa, oot huipputyyppi! <3 just ihana vaihtoehto blogimaailmaan, joka vaan toistaa sitä samaa kaavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi itku, kiitos sinä ihana!!! :-* ihanaa kun jotkut sentään tajuaa mitä mä haen tällä inhorealismillani kun toiset sit taas vetää herneet nenäänsä ja tulee valittamaan mun olevan maailman negatiivisin ja hirvein tyyppi :'--D hehee, ite oot huippu!! rakkautta ♥♥ niin ja tsemppiä elämään, jos kerta samastuit niin sille taitaa olla tarvetta… ;-)

   Delete
 2. Anonymous6:51 pm

  Kiitos, taas muistutit miksi blogisi on ehdoton suosikkini. :) Erittäin samaistuttavaa, mutta kohta helpottaa, hurjasti tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. iiks kiitos hirveästi!! :-* en osaa taas sanoa mitään fiksua, mutta tällaset kommentit hymyilyttää ja tekee onnelliseksi!! ja kiitos tsempistäkin vielä, ja sitä samaa jos/kun sille varmaan tarvetta on (ainahan sille on…)! :'--)

   Delete
 3. Anonymous7:52 pm

  oot munkin lemppari just tän takia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihanuus, KIITOS!! ♥♥ ootte ihan liian kivoja :'---)

   Delete
 4. Anonymous8:27 pm

  Komppaan muita anoja! Lemppari olet. Parasta parasta ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. iäääks, oon sanaton, kiitos!!! :-* ♥

   Delete
 5. oot niin ihana ja kirjotat niin ihanasti, ääääääääääääääääääääääääääääääääää

  ReplyDelete
  Replies
  1. ääääääää KIITOS ihana!! ♥♥ miten oottekin kaikki näin kivoja tänään? :'--)

   Delete
 6. Anonymous8:03 am

  <333

  ja paljon paljon paljon onnea kohta alkavaan koitokseen, olet ihana ja hyvä just tuollaisena!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihanuus, superisti kiitoksia!! :-* ja tsemppiä tarvitaan apua... kuuntelen just veronica maggioo bussissa jos tästä ois jotain hyötyä... :'--D

   Delete
 7. oot niiiin ihana voi että!!!!

  ReplyDelete
 8. Täällä palloillaan samanlaisten ajatusten kanssa. Tulisipa kevät, tai ennemminkin kesä. Loppuis pääsykokeisiin luku. Toisaalta taas kumpa kesä, tai toukokuu oikeastaan, ei koskaan tulisi, koska tiedän, että tulen vain epäonnistumaan ja kaikki tää urakka on heitetty hukkaan.. Ja sitten kun kesä saapuu alkaa työt. Ja lukeminen. Kyllä. Ensi vuoden toukokuuta varten lukeminen, koska tulen epäonnistumaan. Taas. Kerran. Olenhan luuseri.

  Tsemppiä viimisiin kirjotuksiin!! <3 Kyllä se siitä, pakko vaan uskoa niin. Ja teet niin kuin hyvältä tuntuu. :) Olisipa se sitten jotain aivan muuta kuin pääsykokeisiin lukemista.

  Itsekin tajusin tässä viime viikolla, että olinpa tyhmä kun en vaan suosiolla viettänyt ihan stressitöntä välivuotta ulkomailla tai jossain, missä ei olis tarvinnut kantaa huolta opiskeluista yms. Oon aina ollut suorittaja-tyyppiä, mutta nyt kapinoin ja taistelen tätä piirrettä vastaan minkä kykenen. Kauheen ristiriitaista, kun unelmissa tosiaan siintää se lääkis..

  Eniveis, aivan mahtavaa ja aurinkoista kevättä sulle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi muru, tiedän niin miltä susta tuntuu!! ♥ mua ainakin itseäni kuluttaa tällä hetkellä eniten se fakta, että en tiedä mitä mä oikeasti haluun. tai siis haluunko mä opiskelemaan vai haluunko sen välivuoden. oon niin varma et sit kun toinen niistä tapahtuu niin alan heti haluta sitä toista yli kaiken. uaaAAah vihaan tätä!!

   kiitos ihanasta kommentista ja vertaistuesta ja samoin ihanaa kevättä ja TSEMPPIÄ ja jaksamista ja onnea ja kauniita päiviä sulle, kyllä me selvitään vaikka elämä heittäis eteen mitä paskaa tahansa! :-*

   Delete
 9. kuulostaa elämältä. :) Mulle tuli mieleen moni Zen Cafen biisi tästä. Putron Samuli on ihana ja sinun kirjoitus myös. Ihan sama mitä älä lopeta kirjoittamista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi hui mikä vertaus, putro nimittäin on ihana! siis kiitoskiitoskiitos! :-* ja en varmasti lopeta, koska en edes pystyisi.

   Delete
 10. Mä en pysty sanomaan mitään muuta järkevää kuin että mul on paketti Dooriksia mun pöydällä just nyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. suuri sydän doriksille, ne on pitäneet mut järjissäni sekä itse YO-kokeissa että niitä odotellessa!!
   ja järkevät ajatukset on joskus aika yliarvostettuja, eli ei huolta, sun kommentti hymyilytti ihan yhtä paljon kuin muidenkin kommentit tähän postaukseen :-*

   Delete
 11. Ihana teksti ja pystyin kans samaistumaan!! :-)
  Toivosin vaan että tää kamala kevät ois ohi..
  Oonko muuten ainoa joka kaipaa normaaleja koulupäiviä? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos!! :-* ja juuh, ärsyttää kun tiiän jo nyt että joko oon niin stressaantunu etten pysty rakastamaan kevättä tai sit rakastan kevättä ja en lue ollenkaan... :-D uaaaaAAaah!!
   hahah no joo kieltämättä pari kertaa on tullu vähän ikävä mut ei vielä mitään järkyttävän suurta kaipuuta kyllä... :'--D

   Delete
 12. Anonymous9:48 pm

  Hei sun banneri on ihana!

  ReplyDelete