flower power

IMG_3315IMG_3312

(saatoin ehkä vähän inspiroitua tästä)

Näin tylsää mulla on kotona sairastaessani.
Huomenna alkaa maaliskuu, ja musta tuntuu että helmikuu alkoi vasta eilen. Hämmentää ja ehkä vähän ahdistaakin, koska ei ylppäreiden pitänyt tulla näin nopeasti.

Mulla olisi täydellinen idea huhtikuun Camp NaNoon, mutta täytyy varmaan säästellä sitä heinäkuulle, kun huhtikuussa pitäisi kai lukea pääsykokeisiin.

Lorine Chia - So Shy

14 comments:

 1. Anonymous10:41 pm

  oiiii mitä kuvia! <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:50 pm

  ootpa ihana! <3 ja hei mikä ihme on camp nano? oonko ihan idiootti kun en tiiä? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos! :-* ja et oo idiootti hahah :-D siis NaNoWriMo = national novel writing month (joka on siis aina marraskuu) ja sitten Camp NaNo järjestetään keväisin ja kesäisin samalla periaatteella, mut silloin saa itse asettaa sen romaaninsa sanamäärän, eli ei täydy pyrkiä 50 000:n, kuten marraskuussa. täällä enemmän infoa NaNoWriMo:sta http://nanowrimo.org ja täällä Camp NaNo:sta http://campnanowrimo.org

   Delete
 3. Anonymous11:07 pm

  mistä nuo kukat on peräisin? ihania nimittäin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. deviantARTista löytämästäni texturipaketista :-) mäkin tykkään!

   Delete
  2. Anonymous10:56 pm

   Viittisitkö mitenköön selostaa nopeesti kuinka noi kukat lisätään? luulin olevani hyvä tiedonetsijä tällasissa jutuissa mutta nyt tuli kunnon tiiliseinä vastaan :-( aivan ihania kuvia nimittäin! <3

   Delete
  3. siis ei sun tarvi muuta kun pienentää/suurentaa kukat oikeaan kokoon, kopioida ja liittää sitten sen kuvan päälle, johon ne haluat liittää. ymmärsitkö? :-D oon nimittäin maailman huonoin selittämään tällasia hahah…
   kiitos! :-*

   Delete
 4. Anonymous11:43 pm

  mihin oot hakemassa lukion jälkeen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no en oo vielä ihan täysin varma, haenko kotimaiseen kirjallisuuteen vai yleiseen kirjallisuustieteeseen vaiko jopa molempiin. ja siis helsingin yliopistoon!
   (uaaaaah en kyllä usko pääseväni vielä ekana vuonna kun tonne otetaan niin supervähän porukkaa ja siellä on varmaan ihan superhyviä hakijoita ja yäää…)

   Delete
  2. Anonymous12:45 pm

   Ihan vinkkinä että jos et pääse sisään, kannattaa käyttää aika hyödyksi ja opiskella avoimessa yliopistossa ko ainetta :--) Poikaystäväni teki näin, ja pääsi lopulta yleiseen kirjallisuustieteeseen avoimen väylän kautta.

   Ps. ihana blogi ja olet söpö <3

   Delete
  3. juu enköhän jotain kursseja käy avoimella sit jos välivuoden joudun pitämään :-)

   ps. voi kiitos ihana! :-*

   Delete
 5. Oot niin sulo <3 paranemisia! :>

  ReplyDelete