BRUNSSI

IMG_3264IMG_3266IMG_3265IMG_3263IMG_3267

Sunnuntairakkautta taas, ai että. Brunssi maittoi, Markus tuli viettämään aikaa pitkästä aikaa meille ja kiva iltakävely äidin kanssa. Nyt alan olla jo vähän paniikissa huomisesta englannin kuuntelusta, mutta ei tässä ole enää mitään tehtävissä. Kohta otan melatoniinia ja yritän päästä nukkumaankin, kun koululla pitää olla jo vähän ennen kahdeksaa.

Ensimmäinen melatoniinikokeilu oli muuten ihan hyvä. Toivottavasti tänäänkin toimisi, että jaksaisin huomenna keskittyä kuuntelemaan.

17 comments:

 1. Anonymous10:05 pm

  ooh näyttä niin hyvältä ! <3 ja tsempit enkun kuunteluun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli hyvää!! :-) ja kiitos!

   Delete
 2. Anonymous10:32 pm

  nam ♥__♥ tosi ihanan sävyisiä nää kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii oli hyvää ;-) ja kiitos!

   Delete
 3. Anonymous1:24 pm

  Miten meni?:) oot siis korottamassa enkkua? Paljon sait siitä syksyllä?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meni ihan hyvin! ainakin reilusti paremmin kuin syksyllä, joka tässä tavoitteena onkin… :-D ja siis korottamassa juu, C sieltä tuli...

   Delete
 4. Anonymous9:29 pm

  Katoitko pisteitä, paljonko olisi nyt tulossa?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. yritin kattoa joo, mutta en muistanut yhtä monivalintaa ja sit avoista en kans oo kaikista ihan varma, et oonko muotoillut ne asiat jotenkin ihan päin helvettiä… :-D mutta joko 80 tai 77,5 pistettä todennäköisimmin. ei ainakaan pitäis olla yli ton kaheksankymmenen, mut saattaa olla vähän ton 77,5:n alle, jos joku kohta mättää sikana siellä avoimissa. mutta oon kyllä ihan tyytyväinen!

   Delete
  2. Anonymous11:06 pm

   siis toihan on tosi hyvin eikä ihan hyvin, onnea! :) itellä ei mennyt yhtään noin putkeen, veikkaisin n. viittäkymmentä...

   Delete
  3. no kun en oo 100% varma noista pisteistä niin en uskalla sanoa hyvin :-D ja vaikka saisin 80p niin ei se olisi mulle tosi hyvin, mutta hyvin kyllä :-)
   ja hei mulla meni syksyllä ihan päin helvettiä, eli feel you…. :-( mutta älä luovuta vielä! kyllä sä voit hyvin saada vaikka M:n vielä!

   Delete
 5. Ihanan näkönen brunssi nam ♡

  ReplyDelete
 6. Anonymous4:28 pm

  Olitkos ruotsin kuuntelussa tänään? Se oli tosi vaikea:( Veikkaan että 40-50 p tulossa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. no olin!!!!! ai kamala. hyi. en tiiä haluunko ees kattoa oikeita vastauksia sit kun ne tulee kun se meni niin lottoamiseks….. huhhuh, oli kyllä ihan supervaikea!

   Delete
  2. OKEI vois mennä tänään lottoamaan ihan oikeesti, kun oon näköjään aika mestari siinä :'--D pitäis tulla joko 68,5 tai 65,5p eli ei paha! kyllä ehkä vielä pystyn siihen E:hen jos oikein petraan kirjalliseen.

   Delete