tervetuloa 2014

uusivuosi

Vuosi vaihtui ihan onnistuneesti ja Roosakin täytti viimein kahdeksantoista. En onneksi joutunut tänä vuonna Senaationtorille, koska se oli etenkin viime vuonna niin kamalaa. Turvallisesti sisätiloissa nyhvääminen on joskus ihan ok.

Näin kirjoitin vuoden 2013 ensimmäisessä postauksessa:

"Olette ihania. Viettäkää hurjan kiva vuosi, rikkokaa rajoja, naurakaa tyhmille asioille, nauttikaa elämästä ja opetelkaa rakastamaan itseänne! Näin minäkin ajattelin tehdä, vaikken varsinaista lupausta asiasta tehnytkään, ettei sitten harmittaisi, jos joutuisin jostakin syystä toteamaan epäonnistuneeni."

Olisin ehkä voinut jopa luvata. Ehkä silloin olisin onnistunut vielä paremmin, vaikka ei nytkään ole hirveästi valittamista. Ainakin oli hurjan kiva vuosi, rikoin rajoja, nauroin tyhmille asioille ja nautin elämästä. Opettelen koko ajan rakastamaan itseäni enemmän, mutta siinä on kyllä vielä tekemistäkin.

Tänäkään vuonna en tee kovin konkreettisia lupauksia, mutta ainakin nuo kaikki edellisen vuoden lupaukset saavat pysyä mielessä. Voisin vielä opetella käyttämään rahani järkevämmin (en kuitenkaan opettele, tiedän jo nyt…) ja ehkä tästä negistelystäkin voisi oppia vähän positiivisemmaksi, vaikka  melkein ainahan mulla on se itseironia siinä valituksessani mukana.
   Ja eikös joka vuosi pidä luvata jotain blogikunnostautumista, eli ehkä yritän oikeasti sellaistakin. Kuvapuoleen en ehkä uskalla luvata parannusta kun kamera ei enää kuulu mun käteen (voisinko saada sellaisen kivan ja pienen puolijärkkärin kun vihaan tuota järkälettäni!!!) mutta jos vaikka kiristäisin postaustahtia. No jotain kuitenkin, ehkä.

8 comments:

 1. Anonymous7:14 pm

  ihanaa vuotta sinullekin! :--)

  ReplyDelete
 2. Anonymous7:29 pm

  olit ihana eilen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. iiks, kuka olet?! mutta olit varmaan itsekin! ♡

   Delete
 3. suosittelen pikkujärkkäriä, on niin näppärä!

  hyvää uutta vuotta, minä aion käyttää sen taas kerran rahojani tuhlaten, kakkua syöden ja treenaamatta

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kun ois rahaa, nyyhkis!! ehkä sitten ylppärirahoista, jos reili ei vaadi kaikkea…

   hih, kiitos! :-* kuulostaa erittäin hyvältä tavalta käyttää vuosi, taidan toteuttaa itsekin aika samanlaista elämäntapaa! ;-)

   Delete
 4. Anonymous6:16 pm

  Ihanaa vuotta, Maria! <3

  ReplyDelete