PIETARIIN --➤

Untitled

Lähden tänään Pietariin Kamiksen kanssa. Joulukuu tuli niin äkkiä, etten ees tajunnut matkan olevan näin lähellä. En siis ehtinyt ajastaa yhtään postausta kun pakkaaminenkin jäi tähän aamuun… Palaan maanantaina illalla eli sitten alkaa blogikunnostautuminen! (En kyllä taida ottaa kameraa mukaan kun en varmaan kuitenkaan kuvaisi kauheasti. Ja se veisi niin paljon tilaa. Mutta aina on Instagram.)

Moiksu! 

6 comments:

 1. Oijoi Pietariin, mäki haluun! Mut hauskaa matkaa sulle! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii oli kyllä hauskaa! kiitos näin jälkikäteen :-)

   Delete
 2. Äää hauskaa reissua! Tai siis oliko hauskaa? Mitä teitte missä kävitte bääää kerro kaikki! Meen jouluks Pietariin, jihuu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo oli hauskaa!! hui apua mitähän nyt kertoisin kun meillä oli aika rajoitettua se siellä oleminen! tai siis käppäiltiin aika paljolti siinä keskusta-alueella kun meiän hostellikin oli siinä ihan hoodzeilla ja suurin osa keikkapaikoista ja muista kans. sellasia yhteisiä turistijuttuja meillä oli kiertoajelu jossa opas kerto kaupungin historiaa samalla kun ajeltiin ympäriinsä siellä, sit käytiin mariinski-teatterissa oopperassa ja venäläisen taiteen museossa. iltaisin istuskeltiin kivoissa baareissa aina kun ehdittiin (hostellista ei päässyt ulos/sinne sisään enää 1:00 jälkeen ja muutenkin opettajien määräämä tuloaika oli 00:00, BUU!) ja sellasta! itse kaupunki jäi siis aika vieraaksi kun oltiin niin isolla porukalla ja oli kivaa vain hengailla siellä hostellillakin ja sitten ohjattua juttua oli kuitenkin ja niih. mutta ehdottomasti haluan kyllä vielä joskus uudestaan pietariin, että tutustuis siihen kaupunkina enemmän!!

   Delete
 3. Welcome to Санкт-Петербург! :) :) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. i was there already but thanks anyway! :-)

   Delete