AATONAATTO

IMG_3063IMG_3084IMG_3075IMG_3065IMG_3081

Anteeksi hiljaisuus,
olen pikkujouluillut, aloittanut sukuloinnin, etsinyt joulufiilistä ja äsken melkein jopa löytänyt sen vaikka taivaalta vihmookin vettä. Syynä The Holiday (ihanin jouluelokuva ikinä vaikka en ees tiedä miksi tykkään siitä yhtä paljon vuodesta toiseen), Lindtin joulukarkit, Alkosta tänään minuuttia vaille kahdeksan hakemani Ginger Joe, kuusen tuoksu ja Rajattoman joululevy. Kettua kuunnellessa tulee kyllä joka kerta itku koska en oo enää ensi vuonna laulamassa sitä. En ehkä kestä.

Mutta ei silti tunnu kuitenkaan oikeasti joululta. Ehkä huomenna bataatti-vuohenjuustolaatikkoa syödessä sitten. Meidän jouluruuat ei ole niitä kaikkein perinteisimpiä. Tänä vuonna muut syö poroa ja minä sitä bataattilaatikkoani (oikeasti parasta ikinä!!!) ja sen kanssa alkukaloja myös pääruuaksi. Ja punajuuri-fetapiirakkaa.

Tulen vielä huomenna toivottamaan hyvää joulua (että saisin vähän eloa tänne blogiin…).

12 comments:

 1. Anonymous12:26 am

  The Holiday on ihana leffa! :) Ja mullakaan ei oikeen oo joulufiilistä ton sään takia… Asuispa jossain Lapissa, jossa ois lunta :D
  Teijän jouluruuat kuulostaa tosi hyvältä, nam!

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on kyllä ihana, vaikken yleensä tykkääkään ihan tollasista leffoista, mutta sen jaksan kattoa jostain syystä joka joulu :-D joo lumi tekis kyllä ihmeitä ton joulufiiliksen suhteen… ulkona on ihan hirveen näköstä :-(
   juu ne on aina superhyviä!! :-)

   Delete
 2. Anonymous12:40 am

  Miksi ette syö normaaleja jouluruokia? Etkö tykkää niistä?:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei me ruokia pelkästään mun mieltymyksen mukaan valita… :-D vaikka en kyllä pahemmin tykkääkään perinteisistä jouluruuista. lihaahan en syö eli kinkku on siksikin pois laskuista, bataattilaatikko voittaa muut laatikot 100-0 ja rosolli ei oo mitään suurinta herkkua. mitäs noita muita perinteisiä sitten onkaan, en ees tiiä :-D mutta siis ei äitikään kauheesti mistään perinteisistä ruuista tykkää niin on kivempi tehdä sellasia oikeesti hyviä ruokia ja niitä perinteisempiä saadaan aina sitten joulupäivänä mummolla kuitenkin.

   Delete
  2. Anonymous5:13 pm

   Et syö lihaa ollenkaan? Miksiiii?:D Entäs kana, kala, kananmunat ymss? :)

   Delete
  3. punasta lihaa en oo syöny n. kymmeneen vuoteen. sillon aikoinaan alotin sen lähinnä siksi, että en tykkää sen mausta, mutta myös "eläinrakkauden" takia. en siis oo enää mitenkään erityisen eläinrakas, mutta se oli sellasta lapsen "eläimet on ihania" -ajattelua. mutta nykyään syyt on sitten eettisempiä, mutta makukysymys tietysti edelleen vaikuttaa myös. kanaa söin vielä n. vuosi sitten aika paljonkin, mutta nykyään lähinnä ravintoloissa, kylässä tms. kalaa syön edelleen paljon ja tuun varmasti syömään jatkossakin, koska tykkään paljon sen mausta, se on terveellistä yms. kananmunasta en tykkää, eli siksi en syö sitä, mutta söisin kyllä jos tykkäisin. ja maitotuotteita ja muita eläinperäisiä juttuja syön kyllä ihan normaalisti.

   Delete
 3. Anonymous1:36 pm

  tänään tuntuu jostain syystä yhtäkkiä joululta! tuntuuko sustakin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ehkä vähän enemmän, mutta ei kyllä vieläkään ihan! ehkä sitten kun sukulaisetkin saapuu tänne meille ja päästään syömään… :-)

   Delete
 4. hyvää jouluu sulle sinne <3

  ReplyDelete