NaNoWriMo 2013

nanowinner2013

Minä selvisin. Minä tein sen. Pilasin ehkä fiilikseni kirjoittamiseen ainakin hetkeksi, mutta silti. Nyt olen niin ylpeä itsestäni, että en vaan voi lopettaa hymyilemistä! Onneksi päätin yrittää sittenkin, vaikka kolme päivää sitten multa puuttui vielä 15K ja tänään jouduin kirjoittamaan niistä 7K, eli nyt sattuu  sormiin ihan vähän vain.

Lisäksi olen kuitenkin marraskuun aikana esimerkiksi lukenut viisi kirjaa (kuudes meneillään), käynyt koulua, selvinnyt koeviikosta (suht) kunnialla, kirjoittanut äidinkielen esseeprelissä mitä lukeminen merkitsee minulle (siis voiko pliis tulla toi sama aihe sitten oikeisiinkin ylppäreihin??? Mulla oli niin kivaa kun rakensin elämäni ajanjaksoisi lukemieni kirjojen perusteella jajaja!!! Toivottavasti taiteelliset vapauteni eivät menneet yli. Kyllä minä sitten käsittelin vähän käsitetasollakin aihetta, kun niinhän sitä pitäisi aina pyrkiä tekemään), uhrannut viikoittain torstait kaksille kuorotreeneille, istunut ylimääräisissä kuorotreeneissä, esiintynyt kuorokeikoilla ja käynyt juhlimassa jokaisena viikonloppuna.
Niin sitä vain pystyy halutessaan repeämään joka suuntaan, se on nyt todistettu.

Nyt pistän jonkin leffan pyörimään ja yritän mennä tänään aikaisin nukkumaan, koska olen kipeä (buu) ja huomenna on Kamiksen lähtökonsertti, enkä jaksaisi millään liikutella vain huulia, kun multa ei oo tullut tänään oikeastaan ollenkaan ääntä.

Niin ja tässä vielä kirjani kansi. Kyllästyin aiheeseeni kun marraskuuta oli mennyt ehkä viikko, joten ei tuosta mitään mestariteosta tullut. Ja se jäi aivan kesken, koska leiriä olisi ollut vielä kolme päivää jäljellä. Ehkä jatkan sen joskus loppuun, mutta luultavasti en kun ei tämä aihe ehkä ollut ihan minua varten.

nanonkansi

17 comments:

 1. Anonymous12:09 am

  ONNEA HURJASTI! ansaitseeki olla ylpee itestään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana! ♡ no joo, kyllä tää oli aika saavutus! tuntuu kivalta kun nyt on jo heti ekasta osallistumiskerrasta voitto takana niin tän jälkeen on hyvä kokeilla sitten ens vuonna uudestaan ja ehkä osallistua keväällä tai kesällä NaNo-Campiinkin.

   Delete
 2. Anonymous12:19 am

  Huh, onnea, ihan mieletöntä! Varmasti huippu fiilis.
  Toi kansi on tosi nätti, varmasti tarttuisin kirjakapassa ;-)

  Ihanaa joulukuuta sulle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos, on kyllä superhyvä ja helpottunut fiilis nyt! :-)
   yllätyin itekin, että tuo kuva näyttää noin kivalta tossa kun se on vaan joku vahinkoräpsy kesältä 2012 :-D

   kiitos ja samoin! ♡

   Delete
 3. you did it! onnea hirmusti c:

  ReplyDelete
 4. Anonymous1:03 am

  ohhoh, onnittelui! oot kyllä superi muikki ku ton teit! ;--) ja samaa sanon ku toi toka ano, et kansi houkuttais tarttumaan kirjakaupassa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos muru!! :-* tarttuisin oikeesti ehkä itekin tohon pelkän kannen perusteella kirjakaupassa :-D onneksi toi ei tuu ikinä päätymään sinne, koska kukaan ei kyllä ikinä saa lukea tuota kun en itsekään halua edes!!

   Delete
 5. jee onneks olkoon <3 joku päivä vielä kahmasen kirjakaupasta sun ihka oikeen ja virallisen teoksen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos ihana!! :-* toivottavasti vielä joskus! ja hei puhutaan joku päivä vaikka fb:ssä, haluun kuulla kuulumisia sieltä kaukaa!

   Delete
 6. oi oi onnea ny paljon!

  ReplyDelete
 7. huippua jeeee hyvä maria :-) mistä tää kertoo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos!! :-* kertoo kesäleirin ohjaajista ja niiden ihmissuhdekiemuroista jne :-)

   Delete
 8. Jee hyvä maria! mä arvasin et sä tuut kuiteski pystyy siihen vaik sä arvelitki et ei siit mitää tulis. hienoo et jaksoit tehä sen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paula!! :-* onneks päätin yrittää vaikka aika toivottomaltahan tuo näytti vielä vikanakin päivänä :-D

   Delete