hey it's me

heyitsme

Pitäisi saada marraskuun musiikkipostaus julkaistua, mutten yksinkertaisesti ole jaksanut tehdä niitä kuvia. Ehkä ensi viikonloppuna. NaNo sujui vielä eilen, mutta tänään en ole saanut kirjoitettua yhtään sanaa. Niin ja ihan vain vinkkinä itselleni: voisin lopettaa humalassa kirjoittamisen, ettei tarvitsisi pyyhkiä seuraavana aamuna yli tuhatta sanaa pois. Olin tallentanut sunnuntaina 6:03 NaNo-tiedoston, jonka kaksi viimeistä lausetta olivat nämä:

”Mä en millään jaksaisi nyt suunnitella mitään ja laskea niitä sanamääriä mukaan. Se tarkoitti sitä, että kuorolla oli tavallaan tarpeeksi rahaa kaikkeen sen enempää selvitettävänä.”

Anteeksi mitä?! :-D Selvästi sanamäärien ajatteleminen, kuoron vuosijuhlista kotiutuminen ja huolestuttava rahatilanteeni tuntuivat sopivilta tunkea kahteen lauseeseen, jotka eivät liity tarinaan mitenkään.

Mitähän muuta. Tuo kamala sää latistaa mielialaani aina vain alemmas ja kouluakin oon käynyt taas aika laskasti (voi miten yllättävää), mutta en kai vielä ole lentänyt yhdeltäkään kurssilta. Ainakaan toivottavasti, koska muuten alkaa olla vähän ongelmia lakin kanssa…
   Pitäisi ostaa muutama kynttilä ja alkaa juoda glögiä niin ehkä tää tästä helpottaisi taas. Mutta nyt yritän saada nostettua sanamäärän 7724:stä 8333:een.

Lisäsin muuten lempiblogit tuonne sivupalkkiin, kun muillakin on ollut nyt tällaista lempiblogien listailua ilmassa!

12 comments:

 1. Anonymous9:59 pm

  <3 olet ihana ja kaunis tyttö.

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:02 pm

  hei näkyyks sulla word macbookilla sellai epätarkkana? jos tajuut :D ku mä latasin outlookin mun macille ja häiritsee ku word on semmosta hienoista pikselimössöä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei kun ihan normaalina näkyy! kuulostaapa oudolta, mistähän tollanen voi johtua? :-O

   Delete
  2. Anonymous10:04 am

   no en tiiä :o vaikka tässä on retinanäyttö, et kaiken pitäis olla entistä tarkempaa... weird

   Delete
  3. no onpa outoa!!

   Delete
 3. Anonymous10:32 pm

  hahaha nauroin noille kännissä kirjotetuilla lauseille :D lisää tällasta, ahahah parasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahah arvaa nauroinko ite :-D tää oli taas yksi niistä kuuluisista note to self -hetkistä XD

   Delete
 4. minun blogi tuolla mitä!

  ReplyDelete
 5. ahah ihania lauseita :--DD

  ps. berliini oli kyä ihana! ainoo et stuttgarttiin verrattuna aika köyhän näköistä, mut se nyt on toisaalta ihan ymmärrettävääkin

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahah juuh… :-D

   ps. eikö ookin!! ja siis juu onhan siellä, mutta historia yms. selittänee… ja siinä ränsistyneisyydessä ja graffiteissa yms. on just se oma viehättävyytensä! :-)

   Delete