kirjoja

IMG_2587

 confessions of a bookaholic: oon ostanut 28 kirjaa 
 kolmen kuukauden aikana #oopsie 

En ehtinyt kuvata sitä videota teille (pakkaaminen jäi nimittäin niille viimeisille hetkille, yllättäen...), mutta päätin kuitenkin ajastaa yhden postauksen.
Eli siis hups, on tullut ostettua muutama kirja tässä kolmen kuukauden sisällä... Pari noista on vielä lukematta (ainakin kaikki talvi-/jouluaiheiset, koska niitä on ihana lukea sitten joulukuussa!!), mutta suurin osa on ihan lempikirjojani nykyään. Suuri osa noista on tosiaan englanniksi, koska 1) niitä ei ole käännetty suomeksi tai 2) en ole luottanut suomalaisten kääntäjien taitoihin.

Mutta nyt en ehdi kirjottaa enempää kun pitää lähteä lentokentälle.

18 comments:

 1. 3) kirjat on jostain syystä aina parempia englanniksi

  mäkin tahdon uusia kirjoja, mutta en oikein kerkee lukemaan koska kokeita on niin paljo. haruki murakamin norwegian woodkin on lojunut pöydällä ties kuinka kauan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo ihan samaa mieltä. jotkut käännökset on superhyviä ja alkukieleltään suomeksi olevat kirjat on hyviä kans.

   mä en lue kokeisiin vaan luen mieluummin kirjoja :-D toimii... ja norwegian wood on hyvä, muttei todellakaan murakamia parhaimmillaan!

   Delete
 2. Pidä hauska reissu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-) ainakin tähän asti on ollu superkivaa!!

   Delete
 3. Anonymous9:59 pm

  ahh niin ihania!! ite huomaan ainaki ku luen jonkun tietyn kirjottajan kirjoja että miten samanlaisia kirjat onkaan mutta silti niin erilaisia

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu toi on kyllä totta ainakin suurimman osan kirjailijoista kohdalla! kyllä se oma kirjotustyyli nimittäin näkyy aina, vaikka juoni ois ihan erilainen :-)

   Delete
 4. Anonymous11:15 pm

  sinä päivänä on uskomaton! nyt itsellä on menossa anna karenina, ensimmäiset sata sivua takana ja kahdeksansataa edessä :-D toivottavasti mielenkiinto riittää. en osaa lainata enää kirjoja, vaan haluan parhaat yksilöt omaan hyllyyni :-D harmi kun oma englanninkieli ei ihan riitä kaunokirjallisuuden lukemiseen (ja turhaudun jos en ymmärrä juurikin kaikkea mitä tekstissä kerrotaan.. samoin leffojen ja sarjojen kanssa. blaah!), nuo kirjat nimittäin näyttävät kovin mielenkiintoisilta! täytyypä googletella, että mitkä niistä löytyisi käännettyinä myös suomenkielelle :-)

  osaisitko suositella sun lemppari suomenkielisiä teoksia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo vielä lukenut sinä päivänä, mut odotukset on aika korkeella kyllä :-) anna karenina on klassikko, joka jokaisen tulisi lukea. ite luin sen 2006 ja rakastin sitä sillon. pitäis varmaan lukea nyt vanhempana se uudestaan. voi kuule, englanniksi oppii lukemaan vain lukemalla! suosittelen, että alotat vaikka sellasista kirjoista, jotka oot lukenut joskus suomeksi ja sit siinä se kielitaito vähitellen kehittyy.

   yää kamalan vaikee sanoa mitään tällaista. mutta sofi oksanen on ilmiö, kun suomalaisesta kirjallisuudesta puhutaan. tai oikeastaan puhdistus on se ilmiö - ei ne muut niin ihmeellisiä ole. mutta ymmärrän, jos puhdistuksen aihe ei puhuttele. hmmh, oon lukenut viime aikoina ihan supervähän suomalaisten kirjailijoiden kirjoja. täytyy ehkä kunnostautua siinä taas...

   Delete
 5. aaaah ihanaa, kirjat on parhaita! oon yleensä lähtenyt hulluilta päiviltä aina pelkästään ylipainavan kirjakassin kanssa, mutta tänä vuonna oli aika pettymys kun siellä ei ollut yhtäkään kiinnostavaa kirjaa, jota mulla ei jo olisi!!! chick litit ei niin paljoa kiinnosta :( pöh. no, tulipahan säästettyä rahaa.

  mulla on tällä hetkellä 1Q84 kesken, mutta tenttikirjat estää jatkamisen. ei kyllä oo ne tenttikirjatkaan auennu, mutta tulee kauheen syyllinen olo jos avaan jonkun muun kirjan. argh.

  http://fortheloveoftyping.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo kirjat ja lukeminen on kyllä rakkaus!! :-)

   tykkäsin kyllä 1Q84:stä paljon, vaikkei se ollutkaan niin hyvä kuin esim. sputnik on. mutta kyllä murakami on ihan superhyvä kirjailija!!

   Delete
 6. ää mullaki ois hirvee into tilailla ja ostella kirjoja, mutku vietän ny au pair vuotta, niin ei ehkä kannattavinta kerätä hirveetä kirjakokoelmaa tänne :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei!! :-D nooh, voit sitten tilailla kun tuut takaisin sieltä ;-)

   Delete
 7. Anonymous12:02 pm

  Onko sulla hyvä itsetunto? Jos on miksi? Jos ei miksi ei? Voitko laittaa pian videopostauksen?!:) vaikka berliininmatkan ostoksista ja kuulumisista?:) kuvia ihan normisti?:) kiitoos!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. nykyään kai ihan normaali, en mä tiedä. ehkä ulkonäön suhteen vähän heikompi kuin persoonan, eli siis tykkään kyllä itestäni ihmisenä paljon, mutta ulkonäköön en osaa olla tyytyväinen.

   tuskin teen berliiniin liittyvää videopostausta, mutta yritän tässä kuukauden sisään vaikka kuvata jonkun turhan kuulumisvideon. mutta en lupaa mitään!! :-D
   ja en ihan tajunnut, tarkotitko reissukuvia vai jotain muita kuvia, mutta reissukuvia tulee kunhan ehdin/jaksan muokata ne.

   Delete
 8. Anonymous2:34 pm

  Tuleeko sulle joku ilmotus kun tänne tulee uusi kommentti(tai siis sulle tulee uusi kommentti hyväksyttäväksi)? Vai käytkö aina erikseen kattomassa jostain? Bloggerista/sähköpostista...?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei tuu mitään erillistä ilmotusta, vaan siinä bloggerin etusivulla se lukee, että montako kommenttia on odottamassa hyväksyntää :-)

   Delete
 9. Anonymous6:03 pm

  Hei jos sä voisit suositella 4 noista niin mitä suosittelisit? Ja voitko kertoa vähän niistä? :) Kiitos etukäteen½

  ReplyDelete
  Replies
  1. en osaa todellakaan päättää!!! :-D liian vaikea kysymys, sori :-( mutta tietoa noista löydät ihan varmasti googlettamalla! oon superhuono kertomaan kirjoista kun joko kerron liikaa tai sitten liian vähän.

   Delete