changing of the seasons

Untitled
 it is so fuckin' cold here in finland #buu 

Viikko sitten, silloin kun kaduilla oli vielä muitakin kuin liiskaantuneita lehtiä ja neljältä paistoi aurinko. Tästä maaliskuuhun elän taas pimeydessä jaksamatta, haluamatta. Nyt kaipaan lunta valaisemaan vaikka vihaankin kylmyyttä.

Inkeri on hetkellisesti Suomessa!! Olen nauranut, hymyillyt ja yrittänyt jaksaa valvoa uupumuksesta huolimatta. Huomaamattomia kyyneleitä lentokentällä.
   Tänään äitikin tuli kotiin ja istuttiin sohvalla puhumassa muiden maiden Prix Europa -kilpailuun lähettämistä radio-ohjelmista, taktikoinnista ja kateudesta. En voi olla arvostamatta äitiä ehkä eniten maailmassa. Perjantaina menen vihdoin YLE:lle kuuntelemaan äidin tekemän ääniteoksen viime kesältä Grönlannista.

Myös NaNoWriMo alkaa perjantaina ja suunnitelma on vielä niin kesken. Ja mulla on oikeastaan jokainen päivä täynnä jotakin: kuoroja, koulua, keikkoja, velvollisuuksia. Ahdistaa jo nyt vähän kun marraskuu on näköjään huonoin mahdollinen kuukausi kun olen silloin kaikkein kiireisin. Mutta yritän silti ja yritän sietää pettymyksen kun jos epäonnistun.

6 comments:

 1. Anonymous10:22 pm

  Mikä on NaNoWriMo?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kirjoitin siitä tässä postauksessa: http://itkisitko-onnesta.blogspot.fi/2013/10/n-n-o-w-ri-m-o-lahestyy.html
   ja tässä linkki virallisille nettisivuille: http://nanowrimo.org

   Delete
 2. Anonymous10:27 pm

  mikä sun äiti on ammatiltaan? kuullostaa siisteiltä noi jutut :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on nykyään radiotuottaja. sitä ennen se on toiminu YLE:llä myös radiotoimittajana (se nyt ehkä on se sen oikea ammatti), radion kamarikuoron intendenttinä ja sit sihteerinä se alotti.

   Delete
 3. Anonymous11:24 pm

  kirjoitat niin kauniisti! :)

  ReplyDelete