BERLIINI pt. 5

IMG_2869_1IMG_2887_1IMG_2892_1IMG_2853_1IMG_2884_1IMG_2868_1IMG_2893_1IMG_2870_1

Keskiviikko oli meidän viimeinen päivä Berliinissä, koska torstaina matkustimme vain huonovointisina lentokentälle odottamaan koneen lähtemistä. Yritettiin sunnuntaista lähtien päästä brunssille, mutta ei onnistuttu heräämään tarpeeksi ajoissa yhtenäkään päivänä!! Keskiviikkona taidettiin vetää pohjanoteeraus kun nukuttiin n. puoli kahteentoista.
   Päivän ohjelmaan kuului viimeisten tuliaisten ja muiden juttujen ostamista, ratikka-ajelu Prenzlauer Bergiin syömään ja muutaman vaatekaupan metsästämistä ydinkeskustassa. Sitten palattiin kämpille pakkaamaan kaikki valmiiksi ennen kuin lähdettiin vielä viimeistä kertaa Cakeen dönereiden kautta.

Torstaina meidän piti tosiaan lähteä jo kymmeneltä sieltä huoneistohotellista, joten raahustettiin lähikahvilaan aamupalalle ja sitten bussilla kentälle.

Oli siis ihan superkiva matka, jos ei oo vielä käynyt ilmi! Berliini osoittautui juuri niin ihanaksi kaupungiksi kuin olin olettanutkin ja haluan päästä joku kerta tutustumaan siihen laajemminkin, kun nyt meni aikaa noihin nähtävyyksiin ja muihin, jotka pitää käydä ekalla kerralla katsomassa.

16 comments:

 1. Anonymous11:46 pm

  ihan super upee toi eka kuva :o nää berliini postaukset oli ihania ja teijän reissu kuulosti tosi onnistuneelta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos!! :-) reissu oli kyllä ihan superkiva jee!

   Delete
 2. Anonymous11:50 pm

  Oi miten paljon tykkäsinkään näistä Berliini-postauksista :) Kuvat on ihanan sävyisiä, ja sinä näytät niin ihanalta ja berliiniin kuuluvalta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih, kiva kun tykkäsit! :-) ja hui kiitos paljon! ♥

   Delete
 3. Anonymous1:24 pm

  U-P-E-A-A! Hei saako muuten kysyä (ei oo pakko vastata jos menee liian henkilökohtaseks) et paljonko sul meni suurin piirtein reissulla rahaa? Siis jos lentoja ja majoitusta ei lasketa? Mulla on nääs kans tiedossa Berliinin matka piakkoin ja kuumottelen tässä vähän et miten massit riittää... ;((

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos!! :-* voi ei kun en osaa oikeesti yhtään arvioida! :-D mulla oli aika paljon rahaa ennestään niin en oo yhtään laskeskellut mitään, että paljonko meni. mutta siis siellä on superhalpaa ruokaa ja juomaa eli jos et ostele mistään kalliista kaupoista kauheesti kalliita vaatteita (esim. urban outfittersistä....... nyyhkis) niin sitten pärjää pienemmälläkin budjetilla!

   Delete
 4. aa, täällä on ens viikolla syysloma, ja lähetään kans aupair kaverin kaa berliiniin! toivon mukaan siel si kans on yhtä hienoo ku nää postaukset antaa ymmärtää. tosin tää lähikaupunki on niin ruma tehdaskaupunki, et mikä tahansa on siihen verrattuna nätti :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei vitsi, ihanaa matkaa!! :-) berliini on mun mielestä tosi kaunis kaikkine epätäydellisyyksineen, mutta esim. mun äidin mielestä se ei oo kauheen kaunis kaupunki, vaikka se tykkääkin siitä paikkana :-D eli siis se on ehkä mielipidekysymys, pitääkö berliiniä kauniina, mut ihana paikka se on kyllä kaikkien mun tuntemien siellä käyneiden mielestä! :-)

   Delete
 5. hei ihana toi vika kuva!!! tuli semmonen "elämän pieniä iloja" olo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. khihi eikö ookin!! mun oli ihan pakko salakuvata toi hetki kun näytti niin superihanalta :-D

   Delete
 6. Ihania kuvia joka ikisessä berliini postauksessa!! Tykästyin, toivottavasti joskus pääsee itsekkin sinne katselemaan. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia!! :-* ja suosittelen kyllä todella, koska berliini on ihana!

   Delete
 7. oot suloisa! ja mageelta vaikuttaa koko blogisi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih sinä!! oot yks mun lemppareista ja tultiin samalla koneella takaisin, mutten ujostuksissani kehdannut sanoa mitään :-D mutta kiitos hirveästi! :-*

   Delete
  2. oikeesti!! oh mikä sattuma! ihana!

   Delete