BERLIINI pt. 3

IMG_2826_1IMG_2828_1IMG_2834_1IMG_2837_1IMG_2829_1IMG_2756_1IMG_2833_1

Maanantaina mentiin katsomaan Denkmal eli tuo holokaustin muistomerkkilaattarakennelma. Taattuja turistikuvia siis. Siitä jatkettiin Brandenburgin portille eli turistiteema jatkui. Mutta kyllä nuo on sellaisia juttuja molemmat, mitkä pitää ehdottomasti nähdä jos käy Berliinissä. Roosahan tietysti oli nähnyt nuokin aikaisemmin kuten oikeastaan kaikki muutkin paikat.

Huomasin matkakuvia selaillessani, ettei mun kamerassa ollut Mirkusta muita kuin selkäkuvia. Vaihdeltiin nimittäin koko ajan kolmea kameraa kädestä toiseen että ota sä meistä kuva ja mä otan teistä  jne. niin sattumalta mun kameraan ei tullut yhtiäkään Mirkku ja minä -kuvia. Lainasin siis Roosalta tuon yhden yhteiskuvan meistä sunnuntailta.

Sitten mentiin käymään sellaisessa superisossa vintage-liikkeessä, muttei kukaan löydetty sieltä mitään!! En ainakaan itse pystynyt keskittymään yksittäisiin vaatteisiin sen kuosipaljouden keskellä. Nyt vähän harmittaa, mutta löysin onneksi muualta kivoja juttuja matkan aikana. Esittelen ostokset sitten kun oon saanut nää matkakuvat jaettua tänne.
   Sitten lähdettiin Primarkiin ahdistumaan ja suunnattiin kämpille uupuneina nukkumaan/lepäämään hetkeksi. Illalla käytiin lähipitseriassa syömässä ja lähdettiin Friedrichschainiin muutamaan baariin. Ne oli kuitenkin täydempiä ja tyhmempiä kuin Cake, joten käveltiin Kreuzbergin puolelle. Cake oli just menossa kiinni, joten mentiin viereiseen paikkaan juomaan reissun tujuimmat mojitot.

14 comments:

 1. Anonymous4:52 pm

  oot ihana aaa en kestä !! :** toi mekko on ehk maailman ihanin ja noi arskat kans :) ja näytät tosi kivalta tolleen et otsis on vedetty sivuun !
  ja nää kuvat on muutenkin niiiin kivoja, oijoi ! monta postausta tulee vielä ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. iiks kiitos ihanuus!! :-* huhuh mitä kehuja apua, en osaa vastata mitään järkevää!
   näitä reissupostauksia tulee vielä kaksi + sit se ostospostaus :-)

   Delete
 2. Anonymous5:27 pm

  voikun teijän matka kuullostaa ihanalta ja nää kuvat on aivan ihania! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. matka oli kyllä ihana ja kiitoksia! :-)

   Delete
 3. kivoja kuveja! :3

  ReplyDelete
 4. Anonymous6:34 pm

  mistä on tuo ihastuttava mekko? entä aurinkolasit? :) oot nätti ja kuvissa on kiva tunnelma ja kauniit sävyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mekko on sellasesta pikkukaupasta berliinistä, nimi tais olla fluffy white pink tms. ja aurinkolasit on tukholman beyond retrosta! voi kiitoksia paljon!! :-)

   Delete
 5. Anonymous7:00 pm

  Aijaijai, onneks mulla on tiedossa (eka) Berliinin reissu uutenavuotena, muuten tää Berliini-himotus kasvais ylitsepääsemättömäks! :D Ja yhyy, näitä kuvia katsoessa harmittaa entistä enemmän et menin viikonlopun baareilun tiimellyksessä hukkaamaan mun samanlaisen kaulahuivin ku sulla ;(

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee vähänkö kiva!! berliini on kyl ihan superihana kaupunki :-) ja höh tyhmää, ehkä monkista vielä löytyis noita kun niitä tuli tänä syksynä lisää? tai sitten käyt ostamassa tuon väristä lankaa ja kudot itse (/manipuloit jonkun muun kutomaan sulle) uuden samanlaisen! :-D

   Delete
 6. Anonymous8:37 pm

  du bist sehr hübsch <33

  ReplyDelete
 7. sulla on hirmukauniit jalat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan normaalit!! :-D mutta kiitos kuitenkin :-)

   Delete