BERLIINI pt. 2

IMG_2811_1IMG_2807_1IMG_2814_1IMG_2785_1IMG_2812_1IMG_2813_1IMG_2817_1IMG_2819_1IMG_2822_1

Lauantaina lähdettiin Kreuzbergiin katsomaan muurin jäännökset eli East Side Gallery, joka on yksi hienoimmista paikoista ikinä. Surullista kun se on niin hieno, mutta en ainakaan itse pystynyt täysin nauttimaan siitä kun ajattelin muurin alkuperäistä käyttötarkoitusta.
   Sitten pyörähdettiin hylätylle juna-asemalle syntyneellä RAW-alueella, jossa oli silloin kirppari käynnissä. Se oli ihanan ränsistynyt mutta samalla kaunis alue kaikkine graffitiseinineen, baareineen ja kahviloineen. Siellä on myös skeittihailli ja vaikka mitä.

RAW:n jälkeen käveltiin Friedrichschainiin katsomaan missä talossa Roosa asui viime vuonna neljä kuukautta. Oli muuten ehkä maailman helpointa liikkua Berliinissä kun Roosa tiesi valmiiksi kaikki paikat, metrojen reitit yms. Siitä jatkettiin muutaman suloisen vaatekaupan kautta kohti sitä ydinkeskusta-aluetta suorittamaan päivän uuvuttavinta osuutta: pyyhkeiden etsimistä.
   Sen meidän huoneistohottelin tiedoissa luki, että siellä pitäisi olla pyyhkeet niin luotettiin Mirkun kanssa siihen tietoon. Sieltä löytyi vain yksi säälittävän pieni käsipyyhe, joten pyyhkeet oli löydettävä. Se osoittautui aika vaikeaksi ja pitkäksi prosessiksi, mutta vihdoin poistuttiin KaDeWe:sta kuudentoista euron pyyhkeiden kanssa kierrettyämme aluksi jokaisen mahdollisen kaupan ja käytyämme välissä syömässä pastaa uupumusnälkäämme.
   Taattu sekoaminen tapahtui Rossmannissa (sellainen Anttilan tapainen kauppa) kun käveltiin meikkihyllyille. Mukaan tarttui kahden euron huulipunia, ripsareita, rajauskyniä yms. Ja ne oli vielä kaikki ihan yhtä hyviä kuin Suomessa myytävät markettimeikit. Minä esimerkiksi ostin ensimmäisen luonnonripsarini sieltä ja se maksoi muistaakseni alle kolme euroa. Ei paha!!

Illalla lähdettiin baariin ja löydettiin meidän vakkaripaikka, Cake. Vietin ehkä matkan parhaimman illan silloin ja nyt vähän harmittaa, että Hampuriin on niin pitkä matka.

Ps. Tajusin vasta tän postauksen kirjoitettuani että mulla taitaa olla päivät jo ihan sekaisin päässä!!! Ei me kai tehtykään tätä kaikkea lauantaina vaan tässä on sekä lauantain että sunnuntain jutut sekaisin? Ehkä :-D Hahah no mutta kuitenkin, tällaista kaikkea tehtiin joinain päivinä......

10 comments:

 1. Anonymous1:59 pm

  ihania kuvia! :) mäki haluun berliiniin :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-) kannattaa lähteä, koska se on ihan superkiva paikka!!

   Delete
 2. Anonymous5:07 pm

  vitsi toi east side gallery on magee!

  ReplyDelete
 3. kivan pitkä kaulahuivi! :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei sen pidempi ku mun muutkaan kaulahuivit... :-D

   Delete
 4. Anonymous8:45 pm

  ihania nää kuvat !!

  ReplyDelete
 5. niin kivoi noi kuvat ja sun kirjotukset! :-) ää berliini on yks maailman paikoist jotka on must to see!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitoksia! :-) juu niin todella on!!

   Delete