ytl, kiitoksia vain.

IMG_2750_1IMG_2753_1

Kävin tänään masentavalla eväsretkellä englannin kirjallisessa. Huonostihan se meni, kuten kuuntelukin, eli uusintaan keväällä. Joku C sieltä varmaan tulee ja tavoitteena oli tosiaan E. Ehkä keväällä on siedettävämpi koe koska tuo oli mielestäni huomattavasti normaalia vaativampi, ainakin joissain kohdissa.
   En oikeastaan jaksa enää edes olla pettynyt. YTL-viha on taas astetta suurempi mutta niin on varmasti tarkoituskin.

Ps. Smaragdinvihreä kaulahuivi, murretun oranssi samettipaita ja farkkutakki. Syksypukeutuminen, kiitos että olet olemassa. Ja silmämeikittömyys on niin mukavaa että voisin melkein ottaa tavaksi.

23 comments:

 1. Anonymous10:03 pm

  Täs menee tosi sekasin et millon postaus vaihtuu. Nytkin katoin aluks et jes uus pitkä postaus, mut sit huomasinki et se oliki osittain vanhaa postausta..
  Harmi että meni huonosti:(

  <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. no juu kyllähän se vähän epäselvää on, mut en keksi mitä tekisin asialle kun en todellakaan halua niitä mustia palkkeja takaisin! olkoot nyt näin ja ehkä siihen tottuu jossain vaiheessa...

   no juuh, mutta keväällä sitten uudestaan! :-)

   Delete
  2. Anonymous12:10 am

   Kyllä mä ainakin huomasin milloin postaus vaihtuu! Tottumuskysymys. Tai kun pitkään oli se musta palkki, niin vanhasta tottumuksesta varmaan rullailee vähän turhan pitkään sitä odotellen :-D

   Delete
  3. näin juuri! koska ei mulla muiden blogeissa oo tällaisia ongelmia niin se on varmaan juurikin se et on tottunut täällä olevan ne mustat palkit :-D mutta eiköhän tähän totu aika nopeasti! :-)

   Delete
 2. Anonymous10:04 pm

  mä saan varmaan aan, korkeintaan been... että joo, tavotteena oli kuitenki joku ämmä. vittu mikä se tutkimustulos-juttukin muka oli ja ei oo koskaan ollu noin puuduttavia monivalintatekstejä JOKAINEN niistä. mä kihisen raivosta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. i feel you ♥ mun aivot meinas räjähtää kun olin päässyt siihen d-tekstiin. ei oo todellakaan ikinä ollut noin helvettiä ne monivalintatekstit... ja tutkimustulos saattoi mennä mulla oikein jos muistan muotoiluni :-D mut sekin oli vaan tuuria jos meni oikein, koska en keksinyt siihen muutakaan... että jooh.

   Delete
 3. Anonymous10:16 pm

  Älä nyt vielä masistele! Mitä nyt koeviikkoelämääsi on täällä seurattu niin monesti ne luulot huonosta arvosanasta jää vain luuloiksi, voi nytkin käydä niin! ;-) ja jos ikävästi käy, niin onneksi on tosiaan korotusmahdollisuus! Peukkuja täältä!

  Toi huivin väri on ehkä maailman ihanin!!!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis katsoin oikeat vastaukset ja niiden perusteella laskeskelin pisteeni (essee tosin arviona vain kun siitähän ei voi tietää) niin viime syksyn pisterajoilla olis tullut C. jos ei tapahdu jotain radikaalia pisterajojen laskua niin sitten se varmaan on se C. eli siis ikävästi käy ja korottamaan vaan... :-D kiitoksia kuitenkin! :-)

   ja niin on! joku muuten taisi kysellä sen alkuperää ja sanoin että monkista viime keväänä et ei varmaan oo enää, mut ONPAS! ainakin oli pari viikkoa sitten, eli hophop menkää ettimään jos haluatte tollaisen :-)

   Delete
 4. Anonymous10:42 pm

  se todella oli vaikee! yleensä menee silleen L:n tai E:n tasoa mulla mut nyt jää varmaan M:n tai sit C:hen jos aine meni vituiks. mut siis äääh tiedän miltä susta tuntuu :D uusimaan vaan siis minäkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niin oli! joo mullakin normaali taso on ollut aika tasaista E:tä, mutta nyt tosiaan jää mitä luultavimmin C:hen. blahhh :-D

   Delete
 5. Ihan sama juttu täällä!! En ees viitsiny kattoa oikeita vastauksia loppuun asti kun alku näytti niin huonolta, masentavaa! Aine oli ainoa joka saattoi mennä hyvin, vaikka ne aiheet ei ollu kovin hyviä :( ja mä kun oon ajatellu olevani ihan kohtuu hyvä enkussa :D noh, keväällä uusiks täälläkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. vitsi, melkeen kaikki on tätä mieltä! :-D meitä on kohta ihan hirveä porukka uusimassa... :-D mäkin toivon aineesta hyviä pisteitä ja mä tykkäsin kyllä siitä 3. aiheesta ;-) kirja-arvostelu, BINGO! ei ois voinut parempaa sattua :-D mutta en silti tiiä sainko ihan normaalia pistemäärää siitä kun olin niin lannistuneessa tilassa sitä kirjoittaessani.

   Delete
 6. Anonymous11:41 pm

  elämä ei oo aina reilua :( toivottavasti keväällä on kivempi koe, kattelin tota vihkoa ja pahalta näytti kyl
  t: viime vuoden ylioppilas, enkusta pettyneenä M

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei ole ei... ja pahalta todella näytti :-D
   ymmärrän pettymyksesi, mutta onneksi sentään M, ettei C!

   Delete
 7. syksypukeutuminen + silmämeikittömyys = parasta!
  YTL = saatanasta

  kuulin juu, että toi enkku oli ihan älyttömän vaikea... hissa samoiten, olin niin kujalla, että en tienny, että pitäiskö itkeä vai nauraa

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah totta!! :-D

   joo enkku oli ihan hirveä ja hissastakin oon kuullu aika kauhistuneita kommentteja... psyka ja filsa sit taas oli kummatkin helpohkoja, mitä saatanaa ytl... :-D toivottavasti ussassa on joku siedettävä koe. ja sulla ruotsissa!

   Delete
 8. Anonymous4:09 pm

  Englannissa kympinoppilas ja jokaisesta harjoitusyo-paketista ällän saaneena jopa mie suostun myöntämään, että oli vaikee koe kaikkiin muihin verrattuna :( Täynnä ihmeellistä sanastoa ja kompia. Laskeskelin pisteitä (kiitos suoraan perseestä olleiden avojen) ja sain 270 eli pari pistettä alle L:n yleisen rajan. Arvaa naurattaako. Noh, tässä sitten ootellaan virallisia alustavia pisteitä ja ensi kevään uusintoja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kyllä, kompia ja ihme sanastoa todellakin! meinasin kuolla sinne vaikka oon ollut ykkösen ja kakkosen sellasta kasin tasoa ja nyt abikurssilla oon keikkunut siellä E:n tuntumassa kun englanniksi lukeminen paransi kesän aikana mun kielitaitoa huomattavasti. eli en mäkään mikään huono enkussa ole ja silti oli vähän ymmärryskatkoksia niitä vaihtoehtoja lueskellessa :-D ja avot oli kyllä aivan saatanasta.
   mutta hei, se saattaa siitä nousta vielä sen muutaman pisteen tai pisterajatkin saattaa laskea muutamalla kun kaikki on ollu ihan pulassa siellä! eli älä vielä luovu toivosta, kyllä se L on ihan mahdollinen sulle edelleen :-)

   Delete
 9. MUTTA jos se koe onki ollu niin vaikee ettei siit oo monikaa L:n tai E:n tasonen oppilas saanu hirvein hyvin pisteitä, niin eiks ne pisterajat laske sitte? :-) eli voit olla hyvinkii siel hyvien joukossa, jos se on ollu kaikille vaikee!

  ReplyDelete
 10. Eiku hahah hups, sä olitki kommentoinu samaa tossa edellisessä kommentissa.....XD no mutta kuitenkii! Saattaishan sielt esim M tulla :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei ne pisterajat luultavasti kovin monella pisteellä laske, mutta siis muutaman pisteen lasku on ihan mahdollista. mä tarvisin M:ään aika suuren laskun, eli epäilen syvästi :-D enkä mä ois tyytyväinen ämmäänkään, eli meen joka tapauksessa uusimaan keväällä, kun sen E:n enkusta kuitenkin haluaisin.

   Delete
 11. Voihan toi enkku vielä mennä hyvinki, koskaan ei voi tietää miten niitä pisteitä annetaan. :-)

  Mä taas kävin perjantaina pitkän ruotsin yo-kokeessa ja meni kyllä huonosti. Laskeskelin pisteitä ja niitä oli sen verran että varmaan A tulee.. Masentaa kyllä kivasti. Kirjotin pitkän ruotsin alunperin sen takia, että oon tosi huono enkussa niin ajattelin ruotsin menevän paremmin. Ei sitten mennytkään.. :-( mut onneks on uusinta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kyllä sen nyt tietää jos katsoo monivalinnat ja produktiiviset ja antaa esseestä itselleen 80p ja laskee kuuntelun siihen ja se keikkuu siinä C:n puolessa välissä suunnilleen.... ja vaikka se nousisikin M:ään (mitä se ei kyllä tee, tiedän sen jo) niin en olis siihenkään tyytyväinen niin uusinta kutsuu. koska E:hen nouseminen ei. ole. mahdollista.

   voi ei, onpa tyhmää! :-( olikohan se a-ruotsin koe jotenkin tosi vaikee kun oon kuullut sen kirjottaneilta vaan sellasta kommenttia, et ei menny hyvin... koska moni b-ruotsin kirjottanut on kuitenkin sanonut että meni ihan hyvin/hyvin. mutta onneksi tosiaan uusinta! toivottavasti menee silloin paremmin :-)

   Delete