#yotuska

Aloitin sen tänään. Olen lukenut ja lukenut ja lukenut. Alleviivannut koska ei ole aikaa tehdä muistiinpanoja. Itkenyt kun mikään ei jää päähän ja aivot tuntuu menevän vain pahemmin solmuun. Mulla on ikävä sitä kun vain nauroin ja ajattelin lukevani sitten viimeisen viikon. Olisinkin tehnyt sen koska kaksi päivää ei ole riittävä aika, se on nyt todistettu. Huomenna vielä lisää aivojen tappoa ja sitten menen toteamaan etten osaa mitään. Paitsi jos tärpit käyvät toteen, sitten osaan ehkä jotain.

Ei olisi oikein varaa joutua uusimaan keväällä uskontoakin kun englanti menee joka tapauksessa korotettavaksi. Sitten kirjoittaisin kaikki viisi ainetta keväällä. Ei kuulosta järkevältä.

Untitled

 #syksy #fromwhereistand 

9939471314_d0951eb7d3_b

 nyt lähtee loppukiri, koska 2 päivää aikaa 
 enkä oo vieläkään alottanu lukemista 
 #JEE #epätoivo #yotuska 

Untitled

 pakko päästä ulos #aivoträjähtää #enoovarmaanoppinumitään 
 #nyyhkis 

Onneksi on enää huominen ja sitten se itse kidutuskoe. Sen jälkeen asialle ei voi enää tehdä mitään ennen kevättä eli
v a p a u s.

Ja eikö ole ihan mahtavaa että ette joudu kuuntelemaan YO-vinkunaani enää! Tai no, ehkä vingun perjantain jälkeiset tuntemukseni tänne vielä ja mahdollisesti kerron lopulliset tulokset ‒ jos kehtaan. Mitä luultavimmin en.

16 comments:

 1. Anonymous12:10 am

  Superisti tsemiä! :-)
  (Rakastan tuota miten kirjoitit sanan vapaus. On pienet rakkauden aiheet taas haha :-D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos, sitä tarvitaan! :-D
   (hih, pienet rakkauden aiheet on just niitä parhaita jotka piristää tylsää arkea!)

   Delete
 2. Anonymous12:21 am

  sun postaukset on aina niin täydellisiä kaikessa yksinkertasuudessaankin. oot yks syy miksi en oo hermostunut koko blogimaailmaan.
  pysy aina tollasena. äläkä ikinä mee mukaan mihinkään indiedaysseihin tai muihin hölmöyksiin.
  <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi muru, kiitos!! :-* et tiedäkään mitä tällaiset kommentit merkitsee mulle. blogimaailmassa on nykyään niin paljon kaikkea mikä ärsyttää muakin, että on ihana kuulla mun tarjoavan jollekin vaihtoehtoja siihen ärsyttävyyteen!
   voi kyllä pysyn! enkä lähde indiedayssiin, koska kolmas kerta ei sano totta ;-D

   Delete
 3. Tsemppii lukemiseen! :-) muutama päivä enää.

  Kirjotan perjantaina yhteiskuntaopin ja mullaki kävi vähän niin et lukeminen jäi viime tippaan. Yhtä kirjaa en oo lukenu ollenkaan ja kertauskirjasta on jälellä miljoona sivua. Mitähän perjantaista tulee..

  Ps. Tää oli kivasti kirjotettu yotuska-postaus niinku sun kaikki postaukset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, sitä tarvitaan! :-D

   mulla ei ees oo mitään kertauskirjaa kun olin pois sillä tunnilla kun niitä jaettiin koulussa enkä viittinyt tuhlata rahojani sellaiseen kun en ois kuitenkaan lukenut sitä... :-D hyvä logiikka! perjantai siis pelottaa, nyyh! mutta tsemppiä sullekin, toivottavasti menee kuitenkin hyvin!!!

   ps. voi kiitos ♥

   Delete
 4. Anonymous1:00 pm

  hirveesti tsemppiä, kohta se on ohi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-* ja onneksi on!!!

   Delete
 5. Anonymous1:03 pm

  jos tosta lukemisen viimetippaan menemisestä vois jotain positiivista repiä, niin ainakin tiiät nyt, että keväällä kannattaa alottaa tarpeeks ajoissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jos en nyt saa ussasta alle c:tä (on kyllä ihan mahdollista, jos käy huono tuuri kysymysten suhteen) niin mulla ei oo yhtään reaalia keväällä... eli silloin jää läksy oppimatta, kun ei mun kieliä tarvi samalla tavalla lukea kun niitä mä osaan.

   Delete
 6. Jee, nopeesti se on sitten ohi! Se helpotuksen tunne on jotain niin VAL-TA-VAA kun lopulta kävelee pois salista.... :-D
  Itse kirjoitin aikanani (öö ei vuosi ja puoli sitten....... lol) blogiin pelkkiä yhyy-kuolen-tappakaamutjoku-elämäonpaskaa-tekstejä ja näännytin mun lukijaraukat varmaan ihan kuolemankieliin, sä sentään osaat tehdä nää valituspostaukset taidolla! :-DD
  Tsemppiä huomiselle ja muista että_ihan_oikeasti yo-arvosanat ei määritä sua ihmisenä.

  Terveisin kevään 2013 ylioppilas joka kirjoitti 6 ainetta joista 4 kävi korottamassa ja joiden viimeisimmät korotukset tapahtuivat tänä syksynä........ Koska joskus äidinkielen oman tason rimanalitus ottaa päähän niin paljon vaikka pääsi jo yliopistoon opiskelemaan</3

  (Ymmärrän siis sun tuskasi arvosanojen suhteen. Mutta ihan oikeasti. [Niin ja siis itselläni korotukset ovat jo valmiiksi korkeampien arvosanojen korotuksia..... fiksua? Öö ehkä ei.] Elämä alkaa vasta ylppäreiden jälkeen, ei niitä kannata stressata.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. uskon sen helpotuksen olevan varsin euforista, ei enää kovin montaa tuntia siihen!! :-)

   hmmh no mun tavotteenihan on pudonneet nyt jonnekin maanrakoon tän ussan suhteen. c ois ihan kiva, mutta saattaa jäädä alle sen ja siinä tapauksessa meen kyllä uusimaan. että en todellakaan panikoi just nyt mitään turhaa "en kelpuuta kuin ällän" -paniikkia kun en yksinkertaisesti osaa mitään.
   eli siis tuo sun tilanteesi kuulostaa vanhalta minulta, jonka oli tarkoitus kirjottaa kuusi ainetta, kaikki ällää ja eetä. mutta kiitos siis rohkaisusta kuitenkin! :-)

   Delete
 7. Anonymous8:58 pm

  tsemppii! ite viime vuonna kirjottaneena haluun saada sut uskoo et oikeesti ei oo mitään järkee tuskailla noita YO:ita liikaa! ihan turhaa :) tekee vaan parhaansa, ei ne oo oikeesti lopulta niin tärkeit ! se on sit niiiin hyvä fiilis ku kaikki on hoidettu pois alta, meni kuinka hyvin/huonosti tahansa

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-) onhan tuo totta, mut jotenkin en halua vaan romuttaa mun kaikkia tavotteita lopullisesti... siis alkuperäinen tavoite oli kirjottaa 6 ainetta, pelkkää ällää ja eetä. nyt kirjotankin vain viisi ja esim. ussasta c ois ihan loistava, mut pelkään jääväni jopa alle sen... mutta onneks kohta on ohi ja keväällä sit uusiks jos huonosti käy!

   Delete
 8. Anonymous7:28 pm

  Miten ussan kirjotukset meni?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. noooh.... :-D en oikeen osaa arvioida oikeesti. luin hyvän vastauksen piirteet ja masennuin vähän, mutta kyllä mä jotain osasin. mutta en osaa veikata mitään arvosanaa, mutta kyllä se niiden huonompien arvosanojen joukossa on, kuten oli odotettavissakin :-D alustavia pisteitä ootellessa...

   Delete