DON'T LET APPEARANCES FOOL YOU

Untitled

 1157 sivua englanniksi, teetä, villasukat & ryppyiset lakanat 
 #harukimurakami 

Nukahdin eilen kuudelta jolloin herätykseeni oli neljä tuntia,
en herännyt.

Siispä lisää poissaoloja, hiljaisia huoneita ja kylmettynyttä kahvia termarissa.

Hyödynsin sentään odottamatonta vapaa-aikaani tekemällä englannin YO-vihkon melkein kokonaan. Ei siis jäänyt kuin esseen kirjoittaminen viimeiseen iltaan.

Niin ja se asunto oli  

                 ka
                     ma
                         la.

Ei tiedetty pitäisikö itkeä vai nauraa eli naurettiin niin että tuli kyyneleet silmiin.

Nyt vähän lisää Haruki Murakamia. Tein muuten Goodreadsin ja jaksoin lisätä sinne aika monta lukemaani kirjaa. Tarkka lukuhan ei ole tuolla näkyvä 151, vaan 856.

18 comments:

 1. Anonymous1:13 am

  Onnea on nähdä, että sulta on tullut uusi postaus<3

  Haruki Murakamiin mun on pitänyt tutustua jo pitkään, tuntuu, että sen nimi putkahtelee joka paikasta. Mistä kirjasta kannattaisi aloittaa? ;-)
  Vau toi lukemiesi kirjojen lukumäärä. Tai no, vau lienee liian lievä ilmaisu. Ei ole enää yhtään yllätys, että olet noin taitava kirjoittaja :-)

  (ps. Jes, muitakin yökukkuilijoita!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oih, ihana kommentti, kiitos! :-*

   voi kyllä, tutustu murakamiin! eniten oon ehkä rakastanut sputnik rakastettuani eli aloita vaikka siitä! :-) norwegian wood ja after dark (sen oon lukenut vasta ruotsiksi, mutta englanninkielinen odottaa tuossa pöydällä) oli myös superhyviä. ja kyllä tuo 1Q84:kin vaikuttaa nyt sadan sivun jälkeen todella lupaavalta, mutta vielä 1057 sivua edessä... :-D ja äidin mielestä kafka rannalla oli ehkä paras sputnikin jälkeen, eli mun täytyy lukea sekin kunhan ehdin!

   heh noh onhan tuossa aika monta kirjaa juu, mutta niitä voisi olla niin paljon enemmän jos en olisi teiniangstisena hävennyt lukemista ja lopettanut sitä pariksi vuodeksi oikeastaan kokonaan! niin ja kiitos kehusta, hui!

   (ps. voi kyllä... toivottavasti ei tänään mene ihan kuuteen... :-D)

   Delete
  2. Anonymous9:07 am

   Kiitos suosituksista! :-)

   Ah, aina niin ihana teiniangsti :-D Osaltaan sen takia en itsekään lukenut mitään niinä aikoina, hah, niin tyhmää!

   Delete
  3. sillä ei oo kyllä tainnut olla yhtään hyvää vaikutusta mihinkään... :-D

   Delete
 2. haha, juur paripostausta si kysyin tosta goodreadsistä ja ny sen teit :D saaks sut kaveroida siellä vai vai? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo se jäi jotenkin kummittelemaan mieleen... :-D mutta juu saa tietysti kaveroida!

   Delete
 3. jeee goodreads! lisäsin sut kaveriksi :-)

  (ps. en tiedä lähetinkö tän kommentin vahingossa kahdesti hups)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jihuuu!! :-)

   (ps. poistin sen toisen!)

   Delete
 4. Anonymous3:05 pm

  aww miten ihana postaus! vain sä osaat tehdä näinkin yksinkertasesta postauksesta täydellisen. osaat ilmaista itseäsi niin kauniisti! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. iiks mitä kehuja taas, KIITOS!! xx

   Delete
 5. Anonymous6:54 pm

  miks se asunto oli kamala :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. no siis ne kuvat valehteli niin paljon että sitä ei edes tunnistanut samaksi asunnoksi ja siellä olis pitänyt tehdä erittäin kokonaisvaltainen remontti eikä siellä ollut ees niin montaa huonetta kuin ilmoituksessa väitettiin..... :-D ja MINÄ en mahtunut seisomaan suorassa siellä vintillä :---D olen siis huimat 166cm. että joo todella "hyvin asuttava tila". blaaaah joo ideana se kämppä kuulosti ihanalta mut todellisuus oli jotain ihan järkyttävää. ja se myyjä oli niiiiiiiin outo :-D hahahah en vaan voi lopettaa nauramista vieläkään kun aattelen niitä kymmentä minuuttia jotka vietettiin siellä...

   Delete
 6. mua kiinnostaa kans mikä teki siitä asunnosta kamalan kun viel videolla olit niin innoissas :D ja tää oli tosi kiva postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuosta ylemmästä kommentista löytyy nyt vastaus... :-D ja kiitos! :-)

   Delete
 7. Anonymous11:39 pm

  Siis täh, miten tiiät että oot lukenu 856 kirjaa elämäs aikana? vitsi mä oon lukenu varmaan 1000 jos lasketaan kaikki mitkä oon lukenu 5-vuotiaasta asti haha ! goodreads on kiva mutta sieltä ei kyllä löydy kaikkia, ja itekään en oo laittanu sinne kun vaan ne mitä oon lukenu siitä lähtien kun tein ton käyttäjän:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. no juurikin laskemalla kaikki lukemani kirjat. oon siis merkinnyt jokaisen muistiin siitä asti kun opin lukemaan. eli ekat kirjat on peppi pitkätossua yms. (yks niistä oli ensimmäinen itse lukemani kirja) mutta eipä ne kauheasti lyhyempiä oo kuin monet nuortenkirjat tms.

   Delete
  2. Anonymous10:58 am

   ooo, vähänkö hienoa. ite en olis pystyny (tai no ehkä, mutta se ois ollu ihan hullua koska jossain vaiheessa en tehny muuta kun luin). ja en kyllä olis edes tajunnu! hienoo et joku on :-)

   Delete
  3. no eipä se nyt niin hirveesti oo vaatinu energiaa, että kirjan lopetettuani oon kirjottanut sen vihkoon muistiin... :-D mutta ideasta kiitos äidilleni, joka on aikuisena alkanut merkitä lukemansa kirjat muistiin ja se sitten ehdotti mun oppiessa lukemaan, että voisin tehä niin ihan alusta asti :-D

   Delete