WAYS TO GOTässä vähän esimakua huomisesta musiikkipostauksesta, koska en onnistunut karsimaan biisimäärää tasan kahteentoista. Jäljelle jäi kolmetoista yhtä hyvää vaihtoehtoa, joten omistin hauskimmalle musiikkivideolle oman postauksen.

Eilen oli hyvä ilta Taiskilla Roosan kanssa. Kyllä se kesä on nyt oikeasti ohi, kun kädet piti tunkea farkkutakin taskuihin lämmittelemään ja katulamppujen valo halkoi pimeyttä.
   Tänään on tehnyt koko päivän mieli suklaata, mutta olen liian laiska lähteäkseni kauppaan. Ehkä pakastimesta löytyy korvikkeeksi jäätelöpaketin loppu.
   Olen myös lukenut runoja. Tilasin nimittäin ensimmäisen runokirjani viimeisimmässä kirjatilauksessa, David Levithanin The Realm of Possibility. Opiskelen sitten ehkä huomenna, jos silloinkaan. Mennään nimittäin katsomaan sitä kämppää, josta puhuin videolla!!!

6 comments:

 1. Anonymous8:22 pm

  jee musiikkipostaus, odotan innolla ! :)) ja vitsi se kämppä kuulosti kivalta, toivottavasti saisitte sen !

  ReplyDelete
  Replies
  1. just sain valmiiksi ja ajastin sen tulemaan huomenna klo 11! :-) no NIINPÄ!!! vitsit, se ois ihan täydellinen.

   Delete
 2. Anonymous8:58 pm

  ihan sika hyvä biisi! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous2:05 am

  Mikä tää Ways to go -salaliitto nyt on? Oon nimittäin nähny jo neljässä blogissa tällä viikolla tän biisin hehkutusta. No on ainakin hyvä biisi! :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no nyt kun sanoit niin tajusin bongailleeni itekin tätä aika monesta blogista tässä viikon sisään... :-D ehkä meillä tietyillä bloggaajilla on vaan samanlainen musiikkimaku? hahah en tiiä :-D

   Delete