sä hymyilet aina sateella

IMG_2662_1IMG_2645_1IMG_2648_1
 Farkkutakki - Levi's/2nd hand, Villapaita - Monki, Kukkamekko - Beyond Retro, 
 Fjällräven Kånken - Retkiaitta, Herrainkengät - Vagabond/Nilson shoes 

Palasin tänään tämän näköisenä kouluun, karuun ja kylmään arkeen. Rakastanhan minä sadetta mutta vain silloin kun saan pysyä sisällä ja kuunnella sen ropinaa kattoon. Mutta syksy taitaa olla täällä nyt, ainakin hetkellisesti. Olen onnellinen koska saan pukeutua rakkaisiin villapaitoihini ja kohta voin varmaan kääriytyä paksujen kaulaliinojenikin suojaan. Reginaa lainatakseni; tämä on paras aika vuodesta.

Iladuin englannin tunnilla kun kirjojen lukeminen on selvästi parantunut kielitaitoani enkä ole enää ihan niin hukassa. Tai olenhan minä aina ollut kasin tai ysin tasoa mutta toivoisin olevani lähempänä sitä yhdeksää. Eli E:tä. Ei pitäisi haaveilla liiallisuuksista mutta ruokin toivoani typerästi ja sitten petyn kun YTL ei arvosta yritystäni.

En mennyt kirjastoon. Tulin kotiin syömään jäätelöä (sitruuna-lakritsi mmmh) ja haahuilemaan ympäri tyhjiä ja hiljaisia huoneita. Onneksi en kirjoita psykologiaa koska en kestäisi lukea motivaatiosta ja opiskelemaan oppimisesta. Ehkä yritän nyt lukea hetken ennen kuin Markus tulee kotiin puhumaan viikonloppuisesta maratonista (se hullu oikeasti juoksee sen, en käsitä).

18 comments:

 1. Anonymous4:17 pm

  oot ihana ! ja toi asu on niin kiva et huh, haluun sun vaatekaapin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! :-* musta tuntuu että mulla on aina jotain tosi samanlaista päällä, eli vaatekaapin päivitys ois varmaan ihan kohdallaan... :-D

   Delete
 2. uuuuh, niin ihana sänky! :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on ihan kamala!!! tai siis joo on se ihan kivan näkönen, mutta se nitisee ja natisee ja on epämukava :-D

   Delete
 3. Anonymous4:51 pm

  oih miten nätti sä oot! ja asu myöskin :)

  ReplyDelete
 4. sun hymy on ehkä kaunein kaikista ja en ees keksi sanoja miten kuvata sun tyyliä, oot vaa kaikinpuolin söpö! :-) aina yhtä iloa lukee sun blogia! :-)
  http://f0rtun3.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. iiks ihana kommentti, kiitos!! :-*

   Delete
 5. mielettömän kaunis!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8:20 pm

  oot jumalainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei nyt apua, tässähän ihan punastuu! eli kiitoxia ihana!! :-*

   Delete
 7. kirjoitin just mun blogiin tekstin masentavasta syksyfiiliksestä, sain energiaa tästä sun syksyrakkaudesta.. etkä ees vaikuta niin stressaantuneelta kirjotuksista! ehkä tää ei oo NIIN hirveetä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi höh, toivottavasti oppisit tykkäämään syksystä! :-( ja en oo vielä jotenkin sisäistänyt sitä miten pian ne kirjotukset oikeesti on ja mä en siis oo lukenut vielä ollenkaan jos sitä yhtä ussan kirjaa ei lasketa... :-D tää on vaan joku läppä nyt vielä mut eiköhän stressi sieltä kohta tule...

   Delete
 8. ei oo korkeella tää motivaatio mun psykan suhteen................. hävettää ihan oikeesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi me laiskat opiskelijat... :-D ehkä pitäis nyt motivoida ittensä jotenkin ettei tarvis sit keväällä uusia........

   Delete
 9. Anonymous11:54 pm

  voi kauneus! ja niin sairaan kiva asu :) sul on niin ihana ja persoonallinen tyyli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos ihanuus! :-* ei mun tyyli kyllä mun mielestä kovin persoonallinen ole, kun pukeudun vaan sellasiin vaatteisiin jotka sattuu miellyttämään mua :-D

   Delete