FLOW: sunnuntai

IMG_2220

 #vielä #kerran #minä #flowssa #kuva #janytsitäunta zZzZZzz 

IMG_2221

 Husky Rescue @ Nokia Blue Tent 

IMG_2222

 #flowfestival2013 

IMG_2223

 Disclosure @ Black Tent 

IMG_2224

 3D-laseja jihuu! 

IMG_2225

 Kraftwerk 3D Show @ Main Stage 

IMG_2226

 Grimes @ Nokia Blue Tent 

Nyt vielä viimeinen Flow-postaus, jonka julkaisemisen olisin ehkä voinut jättää huomiselle, kun nyt vähän väsyttää... Mutta ehkä saan kirjoitettua kuitenkin jotain.

Menin ekana yksin kuuntelemaan Husky Rescueta, joka on niin nostalgiabändi, ai että!! Oon kuunnellut niitä (aluksi tosin vanhaa kokoonpanoa, nyt uutta) ihan alusta asti, eli jostain vuodesta 2004. Hui kun siitäkin on aikaa! Tää oli eka kerta kun näin livevedon ja tykkäsin kyllä paljon.
   Huskyjen jälkeen treffasin kavereita ja mentiin kuuntelemaan Public Enemyä (ei ihan mun juttu ehkä musiikillisesti, mutta oli oikeesti aika kreisi keikka!), josta jatkettiin Ravi Coltrane Quintetin keikalle. Sieltä lähdin sitten yksin katsomaan Haimia, oioi! Siellä oli aivan kamala tungos ja olin koko ajan ihmisten kulkuväylällä reppuni kanssa, mutta onneksi edes kuulosti hyvältä!

Disclosure oli taas hyvä, eikä ees haitannut että ne veti saman setin kuin Roskildessa (ei mikään yllätys tosin, kun ei niillä niitä biisejä niin tajuttoman paljon kuitenkaan vielä ole). Ihmeteltiin aluksi suomalaisten paikallaan tanssimista, mutta parin biisin jälkeen porukka ei enää ollutkaan ihan niin jähmettynyttä... :-D
   Oon vähän katkera, että Julia Holter jäi näkemättä!!!! Buu, just kun viime yönä fiilistelin sitä niin kauheasti ja ehdin jo odottaa sen näkemistä. Sen keikka oli nimittäin The Other Soundissa, eli sellasessa sisätilassa, johon mahtuu tosi vähän porukkaa ja sinne oli ihan järkyttävä jono sisään eikä oltais millään päästy sinne. Höh!! Mentiin sitten syömään, josta jatkettiin katsomaan Kraftwerkia. Tällä kertaa 3D vakuutti paremmin kuin Roskildessa, koska mä jopa näin jotain! Todistettiin myös aika huolestuttava pyörtymiskohtaus yleisössä, mutta onneksi avuliaat ihmiset vei sen pois sieltä ihmisten keskeltä.
   Vikana käytiin vielä katsomassa Grimes, joka kuulosti hyvältä, vaikka jalkoja särki ja väsytti ja janotti ja oli jotenkin tosi uupunut olo. Sen jälkeen jaksettiin liittyä hetkeksi hassuihin tynnyribileisiin, jotka kuitenkin loppui aika lyhyeen järkkäreiden päättäessä menon olevan liian villiä...

Oikein onnistunut ja kiva Flow siis takana taas. Tähän on kiva lopettaa kesäloma (tai no ei se kyllä kivaa ole) ja huomenna abitelttailu iiks!!!

Hyvää yötä (tai huomenta)! :-*

6 comments:

 1. Ihania nää kaikki flow-postaukset, näistä välittyy toi fiilis niiiin hyvin!! ja ihana sä tietty kans:-)

  ReplyDelete
 2. Anonymous10:37 am

  Hei tää nyt ei niin liity tähän, mut millanen ihminen suunnilleen sinne pyörty? Haluisin tietää ettei se vaan ois ollu yks mun tuttu ihminen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. arviolta keski-ikäinen mies. veikkaisin jotain epilepsiakohtausta tms.

   Delete
 3. Anonymous1:45 pm

  toteutit nää tosi kivasti vaikkei ollukkaan kameralla otettuja kuvia! sun ig kuvat on nimittäin aina kivoja :) mut siis kivalta näyttää flow, ehk viel joku päivä pääsen itekkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon! :-) suosittelen kyllä flow'ta, se on tosi kiva festari!

   Delete