FLOW: perjantai

IMG_2103

 #nyt #sitä #flowta #jihuu 

IMG_2145

 Satellite Stories @ Nokia Blue Tent 

IMG_2144

 Rubik @ Main Stage 

IMG_2143

 #täs #mie #kiusaantuneena #ja #mustavalkoisena #flowssa 

IMG_2147

 #flow2013 

IMG_2148

 Inkeri ja Inkerin uudet lasit 

IMG_2150

 Cat Power @ Nokia Blue Tent 

IMG_2152

 Huoratronin keikalla 

Ensimmäinen päivä Flow'ta takana ja nyt jo väsyttää. Näköjään niin paljon, etten mene katsomaan Aino Vennaa, jota olin odottanut aika paljonkin. Noh, onneksi näitä suomalaisia nimiä näkee varmasti jossain muuallakin.

Näin Inkerin festarialueella joskus kuuden aikoihin, ja lähdettiin kreisibailaamaan Satellite Storiesin keikalle. Junttitanssi sujui meiltä, mutta muut suomalaiset seisoi jähmettyneinä paikoilleen. Niin eri meininki kuin Roskildessa!! Mutta osasin kyllä odottaa tätä viime vuotisen Flow-kokemuksen perusteella, mutta silloin siihen ei kiinnittänyt niin paljon huomiota.
   Seuraavaksi oli vuorossa Rubik!!! Oih. Niiden miksaus oli vaan aika... mielenkiintoinen, niin kauemmas ei kuulunut laulusta melkein mitään. Mentiin jossain vaiheessa ihan lavan eteen niin siihen kyllä onneksi kuului paremmin.

Rubikin jälkeen olis ollut Minä ja Ville Ahosen keikka, mutta päätettiin mennä sittenkin puistosiideröimään pyöräparkkiin. Uskon näkeväni nekin vielä joskus jossain, vähän sama kuin sen tän päiväisen Aino Vennankin kanssa.
   Tuskallisten ja jääkylmien siidereiden jälkeen mentiin katsomaan vähän Kendrick Lamaria, josta tällä kertaa nähtiin jopa vilauskin. Roskildessa oli nimittäin sellainen ryysis, ettei nähnyt edes screenille. Mutta äh, en mä vaan tykkää siitä.

Cat Power oli ihanaihanaihana, vaikkei sitä kauhean pitkään kuunneltukaan, mutta jonkun aikaa kuitenkin. Sieltä mentiin kuuntelemaan Alicia Keysia, joka oli ehkä elämäni tuskallisin keikka... En pahemmin välitä kyseisestä muidusta (oon varmaan oikeesti ainoa, joka on tätä mieltä...), en ollut syönyt mitään koko päivänä ja lonkero alkoi kiertää inhottavasti mahassa. Onneksi lähdettiin sitten jossain vaiheessa hakemaan ruokaa, etten pyörtynyt siihen kaikkien keskelle.

Viimeiset artistit oli Huoratron ja Moderat. Mentiin aluksi kuuntelemaan hetkeksi Huoratronia ja sitten Moderatia pidemmäksi aikaa. Ai vitsit!!! Huoratronissa toimii ne valot, mutta Moderat.... oioioi! Ei mulla taida olla mitään järkevää sanottavaa tähän.

Sain myös hauskaa itsetunnon kohotusta illalla, mutta ei siitä ehkä sen enempää.

12 comments:

 1. Anonymous2:25 pm

  näyttääpä kivalle! harmi kun en oo ite vielä täysikänen ja onhan noi liputkin niin kalliit :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. flow on kyllä kiva festari! :-) mutta lippujen hinnat alkaa kyllä kanssa olla aika kivat.... jestas :-D

   Delete
 2. Anonymous2:36 pm

  sika kiva toi asu! sun tyyli on niin ihana :3 ja mustavalkosuus sopii sulle! en tiiä oonko ikinä ennen nähny sua noin "värittömänä" :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia! :-* hahah et luultavasti oo, koska tällanen värittömyys on aika harvinaista kyllä :-D

   Delete
 3. ihania fiiliskuvia :3

  ReplyDelete
 4. Anonymous9:15 pm

  ooo satellite stories on mahtava !!! koska oululaista menoa :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan hauskaa ja tanssitavaa musaa ja sopi tohon hetkeen, mutta eihän se nyt musiikillisesti niin ihmeellistä ole! :-D mutta siis on se ihan hyvä kyllä!

   Delete
 5. Anonymous9:37 pm

  Kerro toki että mitä itsetunnon kohotusta?! Ärsyttävää jättää asia tolleen.
  Vaikutat kyllä aikas kivalta ihmiseltä:) ja sun tyyli, oih!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei se nyt oikeestaan kuulu tänne niin en kerro. en mä ole mitenkään velvollinen kertomaan kaikkia yksityiskohtia täällä :-D
   voi kiitoskiitos! :-)

   Delete
 6. Iik ihana asu ja ihanat hiukset ja ihana sinä! Inkeri näyttää aika veikeeltä noissa laseissa ja onhan tossa sen ilmeessäkin sitä jotain :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih voi kiitos!! :-* keri oli oikeen veikeenä liikenteessä hehezz!! :-D

   Delete