FLOW: lauantai

IMG_2187

 #taas #vaivaantuneen #hilpeenä #flowssa 

IMG_2190

 Woods @ Balloon 360° Stage 

IMG_2191

 Cody ChesnuTT @ Main Stage 

IMG_2195

 kuva kamun instagramista lainattu, tack @villimilli 

IMG_2192

 Ebo Taylor & The Odapajan @ Balloon 360° Stage 

IMG_2193

 #baarditovatparhaat 

IMG_2194

 Ten Snake @ RBMA Backyard 

IMG_2189

 #kiusaantunut #meitsi pt. miljoona 

IMG_2188

 Beach House @ Nokia Blue Tent 

Miksi valvon vieläkin? Huomenna pitäisi nimittäin oikeasti herätä, koska Husky Rescueta en aio missata!! Mutta niin, Flow'n lauantai näytti tältä.

Mietin lippua ostaessani, pitäisikö ottaa vain perjantai + sunnuntai, kun lauantailla ei ollut niin hirveästi odottamiani bändejä, mutta Beach House ratkaisi. Ja onneksi ratkaisi, koska oli kyllä kiva päivä ja näin kaikkea hauskaa, mistä en ennen ollut kuullutkaan/olin kuunnellut vain vähän.

Aino Venna ja Austra jäi tosiaan laiskan aamuni takia näkemättä, mutta Woodsia ehdin kuuntelemaan joksikin aikaa. Rakastuin ehkä ihan vähän niiden laulajaan... Sitten yritettiin mennä Roskilde-nostagian vuoksi (tai muutenkin) katsomaan Pää Kii:tä, mutta siellä oli pari muutakin. Ei siis nähty tai kuultu mitään, joten lähdettiin syömään.
   Festarialueelle palattuamme kuunneltiin Cody ChesnuTTia, josta en ollut koskaan kuullutkaan, mutta ihan hyvältä se kuulosti. Ainakin sillä oli asiallinen kypärä päässä, oh yezz!! Sitten mentiin katsomaan Ebo Taylor & The Odapajania ja se oli ihan superhymyilyttävä keikka! Suomalaisetkin näytti vähän hienoja muuvssejaan (me tosin istuttiin koko aika, eli pirjodancea/junttitanssia ei tullut tanssittua).
   Sen jälkeen lähdettiin käymään nopeasti Inkerillä, eli missattiin aika hienosti Tensnake, mutta näin sitä kuitenkin pari biisiä (oli hyvä) ja sitten menin yksin katsomaan Beach Housea, jota olin odottanut koko päivän. Oooh. Ihana nainen se Victoria Legrand kyllä!!

On kyllä ihme, ettei oo vielä satanut ollenkaan näinä kahtena päivänä, jos ei lasketa eilisen parin minuutin tihkua. Nyt tietty kun sanon tän niin huomenna on joku järkyttävä ukkonen ja kahlataan polveen ulottuvissa vesilätäköissä...
   Mutta nyt voisin vähitellen lopettaa Julia Holterin kuuntelemisen (en muistanutkaan miten tykkään siitäkin, jee huomenna on kyllä niin paljon hyvää musiikkia luvassa!!) ja mennä nukkumaan ennen neljää.

Ps. Hassua, näin mun isosen kun se oli järkkärinä tutkimassa mun laukun sisään mennessäni!

4 comments:

 1. Anonymous2:00 pm

  voi miten kivoja kuvia! flow näyttää ihanalle ja sä vielä ihanemmalle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui kiitos! :-* flow on kyllä aika ihana!

   Delete
 2. Anonymous2:38 pm

  ootko lihonu vähän? tai no toi on kyllä niin väärä sana koska oot kaikkea muuta ku lihava :D näytät vaan paljon paremmalta jotenkin, vähän jaloissa enemmän massaa, mut ne on silti kadehdittavan kauniit ja hoikat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai että oonko :-D eli kyllä joo ja en todellakaan oo samaa mieltä tuosta paremmalta näyttämisestä, mutta ei oo jotenkin ollut yhtään itsekuria nyt kesällä pitää painoa kurissa. ehkä syksyllä ja talvella taas jotenkin onnistun normalisoimaan tilanteen... phyh ei näissä kyllä mitään kadehdittavaa ole, mutta kiitos :-D

   Delete