en tiedä kuinka ikävöidä

Untitled

 #nyt #taiteidenyöhön #ootd 

Untitled

 järjestin mun kirjahyllyn väreittäin #howtoavoidstudying 

Untitled

 #mustavalkeaa 

Untitled

 miten vaikeeta voi herääminen olla? #bringmemorecoffee 

Hassua miten pienistä asioista olen ylpeä. Nyt esimerkiksi siitä etten ole tällä viikolla lintsannut vielä kertaakaan. Nythän on jo sentään tiistai.

Syyskuun musiikkipostaukseen olisi kaksikymmentäneljä ehdokasta ‒ niistä pitäisi siis karsia puolet pois. En tiedä millä perusteella. En enää erota syksymusiikkia kesämusiikistani ja se jos joku on huolestuttavaa.

Tänään olen nauranut paljon. Lukenut bussissa kirjaa ja ärsyyntynyt edessä istuvien tyttöjen voimakkaista puheäänistä. Tuntenut oloni epävarmaksi. Yrittänyt olla myöntämättä itselleni että olen ehkä taas vähän ihastunut. Enkä ole.

Seisoin eilen Sokoksen kassajonossa oranssi hiusväri kädessäni. Siis sellainen kirkas. Tällainen. En kuitenkaan uskaltanut koska pelkään kyllästyväni taas niin nopeasti. Toinen vaihtoehtoni on kokeilla hennaa. En vain osaa päättää mutta jotain on tehtävä koska tämä haalistuneen oranssi kyllästyttää nyt kun onhan tää ollut tällainen jo yli vuoden.

14 comments:

 1. Anonymous6:16 pm

  kirjoitat niin kauniisti ja olet niin kaunis ! ja hei joooo värjää tollaset oranssit taas, sopii sulle niin hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos! :-* hmmh en osaa tehdä nyt päätöstä näiden hiusten suhteen äh!

   Delete
 2. Anonymous7:20 pm

  ihana sie! noi polvisukkien näköset hommelit, onks ne oikeesti polvisukat sukkisten kans, vai onks ne vaan sukkikset mis on noissa kohtaa tummennetut noi jutskat u know? :-D en osaa selittää :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! :-) ihan on polvisukat sukkisten kanssa! :-D

   Delete
 3. Anonymous7:20 pm

  jee mäkään en oo skipannu täl viikol viel yhtään tuntia :DD

  ReplyDelete
 4. Anonymous7:21 pm

  ja vedä ne oranssit prkl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. yää en tiiä, oon niin nössö nykyään etten ehkä uskalla :-D ja kun se vaatis sit taas värinpoiston jos haluun eroon siitä...

   Delete
 5. Voi että, ihan pakko vähän hypettää tätä blogii.. Eksyin pitkästä aikaa tänne lueskelemaan, ja rupesin selailemaan vanhempia postauksia, ja oli kuule pakko käydä keittämässä kupponen teetä ja nyt aijon lukee näitä sun ihanan inspiroivasti kirjotettuja sekä kuvitettuja juttujas loppuillan :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi miten ihana kommentti, kiitos paljon!! :-*

   Delete
 6. pipsa8:50 pm

  mä suosittelen hennaa! mutta sit ei voi värjäillä ku pitkän odottamisen jälkeen kai uudestaan kemiallisilla väreillä. henna haalistuu ihan erilailla ku normivärit, paljon kivemmin, oikeestaan huomaamattomasti eikä se väri muutu niin paljoa. ja luonto kiittää kanssa :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. olin kattonut sokoksen nettisivuilta valmiiks sellasen oranssihtavan hennan mut nyt en enää löytänyt sellaista sieltä?? :-D että taitaa jäädä haaveeksi... koska en haluu sellasta perus hennapunasta vaan oranssin :-D äääh.

   Delete
 7. Anonymous9:38 pm

  ainakin punitse ja säästä:ssä on aika monenvärisiä hennoja :--) ainakin sellainen kuparin sävy on joka on tosi kivan näköinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oikeesti? mä luulin et siel myydään vaan pähkinöitä :-D hahah no täytyypä käydä vaikka huomenna kattomassa kun kaisaniemessä on nykyään sellainen!

   Delete