tiedossa uneton yö

IMG_2593_2
Lewis Watson - Into the Wild

Silloin kun ahdistaa olla olemassa vaikka kaikki on kai ihan hyvin. Silloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää nukkua töiden jälkeen neljän tunnin päiväunet, kuunnella Lewis Watsonia, syödä jäätelöä sängyssä suoraan purkista ja katsoa puoli tuotantokautta New Girliä putkeen.
   En vain osaa päättää millainen ihminen olen. Vaikkei se kai olekaan sellainen päätettävissä oleva asia. Ja nyt alkoi ärsyttää kuvan ankkanaama koska sellainen en ainakaan ole. Ehkä rohtuneet huulet ja nutturasta karkaavat niskakiharat vähän kompensoivat.

Onneksi huomenna Roosa tulee meille katsomaan lentoja syyslomaksi Berliiniin ja illalla mennään ehkä juhlimaan Ellan synttäreitä ja äitikin tulee vihdoin pysyvästi kotiin saaresta ja saattaa samalla pelastaa mut ylioppilaskirjoitusten reputtamiselta.

 (Ps. Mitä on tapahtunut kun maailman konservatiivisin pilkuttaja ja 
 pilkkusäännöt ulkoa opetellut jättää pilkkuja surutta pois?) 

18 comments:

 1. Anonymous12:10 am

  ihana sinä. toivottavasti huomenna on jo parempi päivä :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. puspus!! eiköhän, koska matkasuunnittelu on parasta jee en malta oottaa berliinin katuja, baareja, second hand -liikkeitä ja kauniita & tyylikkäitä ihmisiä!!!

   Delete
 2. yäh, ahdistus on yks inhottavimmista tunteista, itellä on aivan liikaa kokemuksia siitä. mut sun tekemisvaihtoehdot kuulosti oikein hyvältä, toivottavasti olo on nyt parempi :D

  äläkä liikaa huolehdi siitä millainen ihminen oot tai millainen ihminen pitäis olla. semmosesta ei oo mitään hyötyä, kuluttaa vaan turhaan aikaa miettimiseen ja tulee tukala olo.

  Huomenna on jo varmasti parempi päivä, trust me :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niin kyllä on! jopa suru on kivempaa. ja kyllä tämä tästä jos vaan saan nukuttua ennen kellon soimista pari tuntia. nuo päikkärit vähän virkisti silleen valheellisesti liikaa nääs... :-D

   tiedän..... mutta jotenkin iski hämmennys nyt tuon ahdistuksen päälle ja aloin miettiä sellaistakin. niinhän se aina menee että sillon kun on paha olla niin ajattelee sellasia asioita joista tulee vielä pahempi olo :-D

   mutta kiitos kivasta kommentista! :-)

   Delete
 3. ääaaäää toi biisi ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. no äläpä!!! ai vitsit tää on niin mun tulevan syksyn kuunnelluin artisti :-D
   ps. mun piti kirjottaa sulle tänään mut sattuneista syistä en sit kirjottanutkaan niin saat kirjeen varmaan vasta alkuviikosta.

   Delete
  2. take your time! :-)

   Delete
 4. Anonymous12:29 am

  Niin kauniit solisluut, oijoih.

  (Ps. se tarkoittaa kaunokirjallisuuden maailmaa. Kehityt koko ajan kirjoittajana.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne ei oo enää ollenkaan niin kauniit kuin ennen ja se harmittaa. mutta itsekuri on kadoksissa äääh. kohta varmaan kierin ulko-ovesta ulos...... no ehken sentään :-D

   (ps. hui kiitos!! pelastit juuri mun päivän.)

   Delete
 5. Anonymous1:06 am

  (Ps. Eikö sanota, että ensin pitää osata piirtää esim ihmisiä t-o-d-e-l-l-a hyvin, ennen kuin pystyy näennäisesti amatöörimäisellä tavalla piirtämään ihmisiä persoonallisella ja ainutlaatuisella tavalla? Esim. Henri Matisse, Pablo Picasso... Kirjoittamisen suhteen voisi päteä sama! Ensin täytyy oppia säännöt, jotta pystyy rikkomaan niitä siten, että antaa itsestään taitavan kuvan taitamattoman kuvan sijaan. Sinä lukeudut taitaviin!)
  (Pps. Saikohan tästä mitään tolkkua... Tiivistän kaiken varalta: olet todella taitava kielenkäyttäjä.)

  - V

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kyllä sai tolkkua! ja tuo on kyllä ihan toimiva näkemys, koska kielellisesti taitamattomien virheet saattavat joskus jopa raivostuttaa mua (vähintäänkin turhauttaa :-D), mutta taitavien taas tekee tekstistä kaunista.
   ja siis KIITOS! :-* iiiks mitä kehuja, punastuttaa... :-)

   Delete
  2. Anonymous1:16 am

   Tuohon raivoon samaistun täysin :-DD Kyllä sen huomaa onko virheiden taustalla osaaminen vai osaamattomuus, ja jos osaaminen, niin kyllä niitä täytyy silloin virheiden sijaan kutsua tyylivalinnoiksi!

   Olet kehusi ansainnut :-)

   Delete
  3. hahah useimmiten sitä raivoa on pakko vähän peitellä, mutta turhautumisen annan liiankin helposti näkyä... :-D olen ehkä kamala ihminen, mutta kun!!!! :-D
   hih voi kiitos! :-*

   Delete
 6. Anonymous11:46 am

  Niin hieno toi kuva! Millä oot muokannu tolleen kaks kuvaa päällekkäin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! :-) ihan gimpillä vaan.

   Delete
 7. tää ei nyt liity tähän postaukseen olleskaa, mut oliks tänään monkissa? mää luulen et näin sut ja olin melki tulos sanoon moi (tai luultavasti yrittäny sönköttää jtn mut ihan sama :D) mut sit mä jänistin enkä sit sanonu mitää XD mut siis olin iha woooow, mariaaa! ::DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei olin XD mikä läppä tää nyt on et torstaina kotimatkalla käydessäni kaupassa maukku on mun kassaneitinä ja sit perjantaina sä näät mut kun oon tullu suoraan töistä keskustaan hoitamaan pari juttua ja oon niin kuolleen näkönen... hahahah ihan hyvä ettet tullu tällä kertaa moikkaamaan koska oisin varmaan kiljunu kauhusta, koska olin ihan _järkyttävän_ näkönen :-D mutta jos joskus muulloin satut näkemään mut niin tuu ihmeessä sanomaan moi, en mä oo pelottava!

   Delete