ROSKILDE days 6 & 7

IMG_2278_1IMG_2277_1IMG_2285_1IMG_2300_1IMG_2306_1IMG_2311_1IMG_2310_1

Niin, tultiin siis kipeiksi... Aluksi minä, ja Inkeri pari päivää perässä. Heräsin tosiaan torstaina yhteen elämäni kamalimmista oloista ja kyllä siinä pääsi muutamat kyyneleetkin, kun en pystynyt nielemään ja pää oli täynnä räkää. Inkeri pelasti mut vaeltamalla pitkän matkan apteekkiin hakemaan lääkkeitä, joita sitten vedettiin antaumuksella.

Onneksi torstaina ei jäänyt kuitenkaan yhtään odottamaani bändiä näkemättä, koska ensimmäinen niistä oli vasta 19:30 ja siihen mennessä olin jo jotenkin elossa lääkkeiden alettua vaikuttaa.
   Ensimmäinen bändi oli The Lumineers, jota kuuntelin jonkin aikaa teltan ulkopuolelta hirveän ihmisryntäyksen saartamana. En siis nähnyt lavalle ollenkaan, mutta ihan hyvältä kuulosti kuitenkin.
   Seuraavaksi mentiin kuuntelemaan hetkeksi Kendrick Lamaria, mutta siellä vasta ihmisiä olikin. Jäätiin suosiolla kauas teltasta, mutta jouduttiin silti ihmisten tönittäviksi ja kyllästyttiin aika nopeasti. Mä en edes pahemmin välitä tollasesta musiikista, mutta pitihän sitä nyt mielenkiinnosta käydä vilkaisemassa...
   Sitten käytiin kuuntelemassa Jake Buggia - taas kerran teltan ulkopuolelta. Taisi kipeys vähän vaikuttaa jaksamiseen. Mutta niin, kuulosti hyvältä.
   Jake Buggin jälkeen mentiin odottelemaan Disclosuren keikan alkamista, iiks!!! Se oli kyllä niin hyvä, ai että! Kipeydestä huolimatta tanssin ja lauloin mukana ihmismassan keskellä. Jossain vaiheessa tunkeuduttiin kuitenkin pois hyviltä paikoiltamme, koska yhdet tytöt meidän vieressä päätti helpottaa oloaan kesken keikan......
   Ei katsottu Disclosurea ihan kokonaan, koska se tulee myös Flow'hun ja samaan aikaan oli Animal Collectiven keikka, jonne mentiin seuraavaksi. Sitäkin katsottiin aika kaukaa, mutta hyvältä kyllä kuulosti.
   Viimeiseksi käytiin vielä yöllä kuuntelemassa INGRID:iä, eli siis Lykke Li, Peter Bjorn and John, Miike Snow, Coco J. ja Åhlund! Oli kyllä vaikuttava show, kun oli ihan pimeetä ja esiintyjät veti huput päässä ja screenit oli mustavalkoisina. Ja Miike on kyllä ihana, vaikka oonkin nähnyt sen jo kerran. Ja Lykke tietty, vaikka senkin oon nähnyt aikaisemmin.

IMG_1847

 #voihelvetti #tulinpasitkipeeks #justjees #taisitei 
#kuolematulee #inkeripelastaajalähtiapteekkiin 

IMG_1858

 #disclosure #thatwasepic #ohmy #roskilde2013 #oonsuperkipee 
 #butthatslife #lääkehöyryt & #teetä #nikylsesiitä 

IMG_2316_1

Perjantaina olin niin sekaisin lääkkeistä, kipeydestä ja väsymyksestä, että kameraan tallentui tasan viisi kuvaa. Tuossa nyt siis yksi niistä.

Lähdin kahdeksi kuuntelemaan Highasakitea surkeasta olostani huolimatta. Kyllä kannatti, koska oli ihan superhyvä keikka! Ai että.
   Seuraavaksi käytiin Inkerin kanssa kuuntelemassa vähän Jonathan Wilsonia, mutta mulla ei ole siitä oikeastaan minkäänlaista muistikuvaa :-D Taisi olla aika tehokkaat lääkehöyryt...
   Sitten olikin jo Of Monsters and Menin vuoro!! Iiks, tätä oli odotettu. Kuunneltiin kylläkin vain teltan ulkopuolelta ja makoilin silmät kiinni lähes koko keikan, mutta oi kun ne olikaan hyviä.

Sitten tapahtuikin se, mikä harmittaa niin paljon, että suututtaa!!! Menin telttaan nukkumaan päikkärit. Ja en herännyt. Multa meni ohi Rihanna (ei niin tärkee juttu), Crystal Castles (EI!!!!!!! tätä pettymystä ei korvaa mikään) ja Simian Mobile Disco (no oisin mä kyllä senkin halunnut ihan hirveästi nähdä). Että niin. Crystal Castlesia nyt kuitenkin odotin melkein eniten kaikista esiintyjistä. Ja Inkerin (ja kaikkien muidenkin) mielestä se oli varmaan koko festareiden paras keikka. Vitsit miten ärsyttääkään.

Ps. Päädyin nyt sittenkin julkaisemaan tän tänään, mutta saatan vielä illemmalla postata jotain muuta kuin Roskilde-juttuja. Katsotaan miten jaksan, koska kipeänähän tässä ollaan siis edelleen...

6 comments:

 1. voihan perhana toi siun kipeily ja pidentynyt päiväuni :(( kuvista päätellen tunnelma vaikuttaa tosi rennolta ja no, tunnelmalliselta :-D :-) pikaisia paranemisia maria!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no toivottavasti tää nyt tästä loppuisi, kun ens viikolla alkaa taas työt!! nyyh :-( mutta kiitos paljon! :-)

   Delete
 2. Anonymous10:34 pm

  voi rassukka! :( festareilla sairastaminen on varmaan ihan kamalaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ei ollut kyllä mikään maailman paras kokemus! mutta onneksi lääkkeet on keksitty niin ei menny festarointi kuitenkaan pieleen, vaikka nyt ehkä kärsinkin seurauksista tän pitkittyneen flunssani kanssa...

   Delete
 3. Anonymous2:43 am

  kateus! disclosure oioioii ja of monsters and men. blaaaa miks en ite päässy tonne :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli kyllä molemmat niin hyviä, vitsit!! ja ne tulee flow'hunkin, jee!! jos vaan oot täysi-ikäinen niin osta lippu sinne! :-)

   Delete