ROSKILDE day 8

IMG_2327_1IMG_2344_1IMG_2331_1IMG_2336_1IMG_2322_1IMG_2359_1IMG_2362_1IMG_2368_1IMG_2374_1IMG_1861

 #roskilde2013 #kipeenäedelleen #kaksyötäenää 
 #tänään #thenational & #sigurros !!! 

IMG_1864

 #thenational #omg #kuolenkohta #iiiiks #fangirling 
 #kolmelempibiisiähetiputkeen #ääää 

Olo tuntui valheellisesti vähän paremmalta, mutta ei se kyllä oikeasti ollut. Syötiin aamupalaksi lettuja ja  niistettiin ja yskittiin kilpaa. Olisitte vaan kuulleet mun naurun, kun meinasin tukehtua samalla yskään :-D Se tosin oli sellainen vielä pari päivää sitten, enkä vieläkään pysty nauramaan normaalisti...

Hengailtiin festarialueella ja käytiin kuuntelemassa hetki Efterklangia, mutta paahtava aurinko + kipeys väsytti niin paljon, että lähdettiin nukkumaan lyhyet päikkärit. Tällä kertaa ne onneksi jäi lyhyiksi ja lähdettiin ajoissa takaisin festarialueelle kuuntelemaan The Nationalia!!! Ai että. Se oli yksi parhaista hetkistä koko reissun aikana. Aurinko paistoi, Matt Berninger päätyi lopulta yleisön joukkoon ja mua hymyilytti niin paljon.
   Illalla lähdin yksin kuuntelemaan Sigur Rósia, joka oli ehkä paras keikka koko festareilla, vaikka en olekaan koskaan pitänyt Sigur Rósia varsinaisesti lempibändinäni, vaikka olen siitä hirveästi tykännyt. Se vain oli jotain niin sanoinkuvailematonta. Pimeä teltta, hirveästi ihmisiä, maailman kauneinta musiikkia, joka sai mut itkemäänkin. Oi.

Mulla on huonommat muistikuvat näistä viimeisistä päivistä kuin ensimmäisistä. Ehkä kipeys jotenkin sumensi mun tajunnan? En tiedä, mutta en tosiaan keksi enempää sanottavaa tästä päivästä.

12 comments:

 1. Anonymous4:16 pm

  mistä noi ihanat lörskähousut on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei, vihaan lörskätä-sanaa ehkä eniten maailmassa :---D mutta monkistahan nuo!

   Delete
 2. Anonymous5:11 pm

  nyt oon niin kateellinen :D okei oon ollu kokoajan mut siis the national ja sigur ros! niin ja on muuten pirun kivoja kuvia nämä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehezz noissa on kyllä syytä kateuteen ;-D mutta kiitos, kiva kun tykkäät! :-)

   Delete
 3. en tiiä oonko kommentoinu edellisin mutta näihin ei vaan ikinä kyllästy, ihan sairaan kivoja tällaset postaukset :)
  http://youngskins.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon! kiva kun tykkäät :-)

   Delete
 4. Anonymous8:33 pm

  tai kenties pienessä nousuhumalassa loppu ajasta ;) ? mutta kauniita ovat kuvat ja fiilis välittyy hyvin

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse asiassa täysin päinvastoin, koska ei kipeänä tehnyt mieli kreisibailata vikoina päivinä. ja kiitos! :-)

   Delete
 5. Anonymous9:11 pm

  ihanat kuvat! Ihana tunnelma ja sellanen hauskuus näissä hehe :D Mäkin mietin aluks että jos olisi roskildeen lähtenyt, mutta sitten just se ikäjakauma mistä kuuli frendeiltä ja netistä jäi mietityttämään ja aattelin että vanailen muutaman vuoden ja lähen sitten festaroimaan sinne kun on enemmän omanikästä sakkia. Eihän toki ikä sinänsä ole este mihinkään, kuten ei sullakaan nyt ollut ja melkein harmittaa etten lähtenyt mutta niin :D Myöhemmin ehdin vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :-) ei se ikä tosiaan ollut mikään este ja kyllä siellä on myös sellaista 17-20 -vuotiasta porukkaa aika paljonkin! eli turhaan odottelet, lähe vaikka ens vuonna! ;-)

   Delete
 6. makeet pöksylit! :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiks ookin kivat! oon vaan niin nössö, että noi päällä tuntuu ku ois yöpuvussa liikkeellä... :-D ehkä viileemmillä säillä nahkatakkiin yhdistettynä pääsen eroon tästä fiiliksestä :-D

   Delete