ROSKILDE day 5

IMG_2259_1IMG_2256_1IMG_2254_1IMG_2257_1IMG_2264_1IMG_2271_1IMG_1835

 #miu #sataasataaropisee #näytänkuolleelta #mut #eisemitään 

IMG_1843

 #summerheart #apollocountdown #roskilde2013 
 #kyltääwifiolihyväostos 
 t. #puhelinriippuvainen :-D 

IMG_1845

 #pääkii #suomiedustaa #vitungänässä XDD #naurattaaaaa 

Keskiviikko oli viimeinen warm-up -päivä, ja se alkoi aika sateisissa tunnelmissa. Heitin huopahatun päähän ja kumpparit jalkaan, etten kastuisi ihan kokonaan. Sade kuitenkin loppui melkein heti ja koko päivän oli ihan hyvä ilma rankkasade- ja ukkosennusteista huolimatta.

Eka artisti, jota käytiin kuuntelemassa oli Kristina Renée. Ei vaivauduttu edes telttaan sisään, vaan jäätiin nurmikolle kuuntelemaan. Sellaista tosi perusmusiikkia, jota kuuntelee ihan mielellään, mutta ei herätä sen suurempia tunteita.
   Seuraavaksi mentiin kuuntelemaan Kadie Elderiä, ja se oli meidän molempien mielestä varmaan koko festarin tylsin keikka :-D Mentiin siis hakemaan ruokaa ja keskityttiin enemmän syömiseen kuin kuuntelemiseen.
   Kadie Elderin jälkeen Apollo-lavalle (tuo kiva oranssi pallo, joka esiintyy aika monessa kuvassa) nousi Summer Heart ja hymyilin melkein koko keikan ajan, kun aurinko alkoi paistaa ja elämä tuntui niin kivalta.
   Vikana mentiin vielä bongaamaan suomalaisia Pää Kiin keikalle ja kyllähän niitä näkyi :-D Bändin jäsenet oli aika hauskassa kunnossa ja saatiin nauraa typerille suomalaisjutuille vaihteeksi. Mutta kyllä ne ihan hyvin veti humalastaan huolimatta!

Koko matkan ajan jatkuneet kylmät säät alkoi iltaa kohden vähän tuntua kurkussa ja kävin ostamassa villakaulahuivin, kun en ollut tajunnut ottaa mitään huivia mukaan. Se oli kyllä ehdottomasti koko reissun paras ostos! Mutta siitä lisää kuudennen päivän postauksessa... :-D Instagramissa matkaani seuranneet tosin ehkä tietää jo, miten mulle kävi hehezz...

Mulla on huomiselle luonnoksissa vähän näistä reissupostauksista poikkeava postaus, ettette ihan puudu tähän Roskilde-hypetykseen!

Ps. Pitäiskö mun liittyä Indiedays Inspirationiin, kun nyt kysyttiin uudelleen mukaan...? Sinänsä houkuttaisi, mutta mainokset ei oikein innostaisi vieläkään. Äh. Huomenna pitäisi tehdä päätöksiä.

24 comments:

 1. Anonymous11:05 pm

  vitsi näitä on kiva lukea! :) ja liity ihmeessä id inspirationiin! vai tulisko koko blogi täyteen mainoksia vai milleen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiva kun tykkäät! :-) ja siis tohon bannerin yläpuolelle tulisi yksi mainospaikka, jossa olis aina välillä mainoksia. hmmh...

   Delete
 2. nää sun roskilde postauksia on niin kiva lukee ja nää on ihan törkeen kivoi :))

  ReplyDelete
 3. Anonymous11:26 pm

  liity ihmeessä inspirationii! et usko miten moni tekis mitä vaan et pääsis bloginsa kanssa sinne, niin älä nyt heitä tilaisuutta hukkaan :) mitä pahaa mainoksissa on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. no täytyy nyt vielä vähän miettiä! ääh mä oon jotenkin niin halunnut pitää blogini mainoksettomana nää melkein kolme vuotta kun oon tätä kirjottanut. ja kun se tulisi tohon bannerin yläpuolelle ja äääääh!!!! vitsit. täytyy miettiä.

   Delete
 4. Anonymous10:57 am

  Älä liity! :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. en osaa päättää!! buu :-(

   Delete
 5. Anonymous11:36 am

  Älä liity,tykkään sun blogista ihan kauheesti just siksi ettet oo liittyny Inspirationiin,ne mainokset on superärsyttäviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kun en tiiä ääh! kai siihen yhteen mainokseen tottuisi... eikä se edes olisi siinä aina. hmmh...

   Delete
 6. Kyllähän blogit (ja varsinkin sun) aina paremmalta näyttää ilman bannerin yläpuolella olevaa mainosta, mutta jos mä ite saisin mahdollisuuden niin en varmaankaan kieltäytyis! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no sinäpä sen sanoit :-D täytyy miettiä vielä vähän ja selailla mainoksellisia blogeja... :-D

   Delete
 7. Anonymous5:45 pm

  Älä liity. Tää muuttuisi kamalan kaupalliseksi kakaksi. Älä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei todellakaan muuttuisi! siis ei ei ei ikinä :-D tuohon ylös tulis yksi mainos ja se olis oikeastaan siinä. tietty jos jotain yhteistöitä ton mukana tulis niin sitten niistä saattaisi joskus harvoin tulla jotain postauksia, mutta en ikinä ala miksikään mainos-bloggaajaksi. ehei ehei! :-D kyllä minä itseni tunnen. mutta niin, en oo vieläkään päättänyt...

   Delete
  2. Anonymous7:59 pm

   Mieluummin ilman kun mainoksella. Toi on musta indiedaysiltä typerä kikka saada halpaa mainostilaa ja näkyvyyttä. Älä lähe tohon mukaan.

   Delete
  3. no oon samaa mieltä, että mieluummin ilman kuin mainoksella. mutta tuohon typerään kikkaan en ota kantaa. hmmh...

   Delete
  4. Anonymous12:27 am

   Mikä sua sit tos houkuttais?maine ja raha?meiksi on sitä mieltä et e-ei. Sama kun kysyisit lukijoiltas, halutaanko me mainoksia vai ei. No ei haluta.

   Delete
  5. tuskinpa mä hirveästi mainetta ja rahaa tosta saisin :-D tai siis suoraan sanottuna en saisi, mutta rahajutuista mulla ei oo tän enempää lupa puhua. mutta niin, mulla on aika hyvä kuva indiedaysistä ja etenkin toi inspiration on auttanut mua itseäni löytämään hirveesti kivoja uusia blogeja niin olisi ihan kiva olla mukana siinä. ja onhan toi aika imartelevaa tietysti saada kutsu jo toista kertaa. enkä mä varsinaisesti kysynyt teidän mielipidettä, tai siis munhan tää blogi on ja itse teen päätökset tän suhteen.

   Delete
  6. Anonymous5:33 pm

   Mitenniin ei oo lupaa? Lähettiks ne sulle sähköpostin ja sit lopussa lukee ettet saa sanoa missään mitään palkkioista? Toi on vähän sananvapauden riistoa! Toivottavasti päädyit ei-vaihtoehtoon!

   Delete
  7. ei todellakaan oo sananvapauden riistoa, vaan sopimuksen lopussa lukee, että sen sisältöä ei saa paljastaa kolmannelle taholle, mikä on mun mielestä ihan oikeutettu ehto. mutta juu, päädyin sanomaan ei.

   Delete
 8. Anonymous5:19 pm

  inspiration on ID :lle vaan helppoa ja halpaa mainostilaa koska siitä ei loppujen lopuksi sitä rahaa tipu bloggaajalle kovin paljon. tuoteyhteistöihinkin valitaan usein vaan ne blogit joilla on eniten lukijoita (tyyliin samat 5 blogia toistuu jatkuvasti, höh tylsää), missä toki on järkeä jos mainostajan kannalta ajattelee.
  olin tosi iloinen silloin kun sua aikasemmin kysyttiin ja et liittynyt, jotenkin kiva että edes pari blogia on "omillaan" ilman yhteisöä. sitten ehkä jos suomeen joskus tulee joku oikeesti indie blogiyhteisö niin olis kiva :-(

  mutta toki tää on sun oma blogi enkä mitenkään oleta että voisin päättää sun puolesta, haha. ja kyllähän sieltä aina pääsee poiskin jos ei tykkää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ihan hyviä pointteja kyllä sulla ja ymmärrän sinänsä ton ilahtumisen, etten lähtenyt mukaan sillon vuosi sitten. olin itsekin aika ilahtunut sillon, tai ehkä helpottunut on parempi sana :-D vaikka en edes tiedä miksi, koska en oo nähnyt inspiration blogien kauheesti muuttuneen siitä, mitä ne on ennen ollu. tai riippuu tietysti blogista... :-D mutta siis päätöstä en oo tehnyt vieläkään (otin vähän lisäaikaa viikonlopun yli, koska täytyyhän sitä nyt olla hankala ihminen... :-D), mutta oon jotenkin kallistumassa kieltäytymisen puolelle. en mä tiedä. äääh. sinänsä tekisi mieli kokeilla, mutta sitten tuntuisi tyhmältä ja turhalta, jos en tykkääkään ja pitää päästä sieltä pois ja annan itsestäni vaan typerän kuvan. hmmh...

   Delete
 9. Anonymous6:43 pm

  liity ihmeessä inspirationiin! sun blogis on ihana vaikka tuolla bannerin yläpuolella yks mainos oliski :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmmh en tiiä :-D äääh ehkä en liity...

   Delete