ROSKILDE day 4

IMG_2230_1IMG_2237_1IMG_2238_1IMG_2242_1IMG_2246_1IMG_2251_1IMG_1837

 #roskilde2013 #pavilionjr #jooooo #vähänkylmä #muteihaittaa 
 #hiprakkaakohti #woopwoop 

Tiistai alkoi apteekki- ja kauppareissulla Roskilden kaupunkiin, jonne pääsi junalla muutamassa minuutissa. Se oli aika pieni kaupunki, mutta kyllä niiden pääostoskatu tais silti olla pidempi kuin meidän Aleksi... :-D Käytiin syömässä ja ostettiin siideriä, kun festarialueella oli turhan kallista.
   Leirintäalueelle päästyämme mentiin sitten nukkumaan viiden tunnin päikkärit... Tai siis Inkeri nukkui viisi tuntia ja minä ehkä kaksi, mutta makoilin kiltisti paikoillani loput kolme tuntia.

Neljännen päivän esiintyjät ei kauheasti kiinnostaneet meitä, mutta Bendikiä mentiin kuuntelemaan illemmalla. Tavattiin lavan ulkopuolella sattumalta ne norjalaiset taas ja tutustuttiin myös supermukavaan venäläisnorjalaiseen Annaan.
   Illalla kuultiin kauhujuttuja, kun yhdeltä pojalta oli varastettu sen rinkka heti ensimmäisenä päivänä ja sen kaikki tavarat oli olleet siellä. Voin kuitenkin jo nyt kertoa, että meiltä ei varastettu mitään! Ehkä tää oli jotain aloittelijan tuuria tai muuta vastaavaa...

Oisin ehkä voinut yhdistää neljännen ja viidennen päivän postaukset, mutta en enää jaksa muokata tätä. Toivottavasti ette ehdi kyllästyä näihin Roskilde-postauksiin ennen kuin pääsen loppuun asti...

6 comments:

 1. Anonymous2:02 pm

  älä huoli, ei näihin voi kyllästyy! niin siistin kuulosta ää kateus :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no hyvä ettei kyllästytä vielä! :-D ja olihan tuo aika eeppistä kyllä!

   Delete
 2. Anonymous4:39 pm

  vitsi näis sun roskildekuvis on kiva tunnelma ! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:04 pm

  ihana toi kuva missä nuuhkit tota ruusua :D söpö!

  ReplyDelete