ROSKILDE day 3

IMG_2126_1IMG_2125_1IMG_2138_1IMG_2116_1IMG_2139_1IMG_2113_1IMG_2132_1IMG_2190_1IMG_2179_1IMG_2173_1IMG_2214_1IMG_2225_1

Aamu alkoi lämpimällä suihkulla, ah! Etsittiin sitä aika pitkään, mutta jonoa siellä ei onneksi ollut oikeastaan ollenkaan. Konttisuihku ei ehkä ole maailman miellyttävin kokemus, mutta kyllä se tuntui hyvältä tulikuumasta teltasta herättyä. Tuolla oli nimittäin sellainen ongelma, että yöllä oli n. 10°C, eli piti nukkua kolmessa villapaidassa, villasukissa yms. ja sitten aamulla auringon alkaesssa paistaa meidän teltta suorastaan kiehui.

Maanantai oli esiintyjien puolesta erittäin onnistunut päivä, vaikka warm-uppiahan ne vasta oli. Ekana käytiin katsomassa Schultz and Forever, joka oli vähän pettymys. Ei se osannutkaan laulaa niin hyvin kuin levyllä... Mutta on sillä kyllä hieno ääni silti.
   Sen jälkeen katsottiin So-So Echo, joka kompastui vähän rumpalin taidottomuuteen. Mutta tykkään laulajan äänestä ja biisien fiiliksestä, joten yritin olla kiinnittämättä siihen liikaa huomiota.
   Seuraavaksi mentiin katsomaan Dråpe, jota en ollut koskaan kuullut. Päädyttiin sattumalta eturiviin - ja onneksi päädyttiin! Ihan mahtava keikka! Joskus tuntuu tyhmältä olla sellaisen bändin keikalla, jonka musiikkia ei oo koskaan kuullut, mutta nyt ei haitannut ollenkaan. Hyvät soittajat, hyviä biisejä ja ihana laulaja. Oi! Ja eturivipaikkojen ansiosta sain aika hyviä kuviakin.
   Sitten katsottiin hetki Torkelsenin keikkaa. Perushyvää instrumentaalista elektroa, joka toimi hyvin livenä, vaikken ehkä kotona kyseistä bändiä jaksaisikaan kauheasti kuunnella.
   Torkelsenin jälkeen oli Gnuccin keikan vuoro! Oltiin odotettu sitä Inkerin kanssa ihan hirveesti eikä jouduttu pettymään. Niin asiallinen muidu, ai että! Tanssin villapaita, takki ja huopahattu päälläni, koska en pystynyt ihmismassassa riisuutumaan. Mutta ei se haitannut.
   Viimeiseksi käytiin vielä kreisibailaamassa Lemâitren tahtiin, eikä sekään jättänyt kyllä kylmäksi! Pimeys, valot ja hirveästi tanssivia ihmisiä ympärillä. Oih. En jaksanut siltä keikalta edes ottaa kuvia, kun keskityin tanssimaan tyhmästi.

Lähdettiin illalla/yöllä vielä talsimaan kohti niiden norjalaisten ystäviemme leiriä, joka oli leirintäalue P:ssä. Silloin meille vasta selvisi, miten iso tuo koko alue onkaan. Meillä kesti ihan superpitkään kävellä sinne, koska lähdettiin kiertämään vahingossa yhtä järveä ja päädyttiin sellaiselle silent & clean -leirintäalueelle, jossa oli aavemaisen pimeetä ja hiljaista. Löydettiin kuitenkin perille ja istuskeltiin jonkin aikaa niiden kanssa siellä.

IMG_1836

 #ohmy #roskilde2013 #epicness #olenelossavielä #7yötäedessä 
 #löydettiineilensuomalaisii #jihuu !! 

6 comments:

 1. rakastan sun tyyliä niin paljon!!

  ReplyDelete
 2. Helmi7:54 pm

  En tiiä miks mut jotenkin sä muistutat Lana Del Reytä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. häh en tajuu! oot kai toka, joka sanoo noin :-D en vaan nää mitään yhdennäköisyyttä meiän välillä! mutta onhan tää imartelevaa, koska lana on kuumis! eli kiitos :-D

   Delete
 3. Anonymous2:07 am

  oiii mitä kuvia! ja ihana ku kirjotat noin tarkasti kaikesta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! :-) ja kiva kun tykkäät!

   Delete