O N  M Y  W A L L

IMG_2534_1IMG_2525_1

Seinähyllyni on viimein valmis (paitsi kirjat menee luultavasti pian vaihtoon). Selasin äidin LP-levyjä ja tässä tulos.

Tän päivän tiivistykseksi voisin sanoa litroittain teetä, kirjahyllyn nurkkaan unohtuneiden toissavuotisten joululahjakirjojen lukemista ja Kentin kuuntelemista. Elämä on vähän kadoksissa, mutta en jaksa etsiä sitä kaiken ollessa ihan hyvin näinkin. Tänään on kyllä ollut ensimmäistä päivää terveempi olo, eli ehkä tämän myötä löydän taas tieni ihmisten seuraan.

Klikkasin juuri suomalaisen kirjakaupan ostoskoriin kolmetoista kirjaa. Loppusumma 124,10€. Hyvästi kesätyörahat, mutta nyt on halu omistaa. Käyn kyllä huomenna ostamassa noista kolme akateemisesta, koska mulla on sinne pokkaripassi, jolla saan joka kahdeksannen pokkarin ilmaiseksi ja tähän mennessä leimoja on kertynyt jo viisi.
   En kyllä saisi tilata kirjoja, kun pitäisi keskittyä koulukirjoihin tänä syksynä, mutta ehkä voin irtautua ylppärirumbasta aina hetkeksi lukemalla jotain miellyttävämpää. Tosin en varmaan ikinä aloita sitä ylppäreihin lukemista (olen ihan toivoton koulujuttujeni kanssa nykyään, kun kaikki jää viimeiseen iltaan, jos siihenkään), eli turhaan yritän väittää lukevani muka jotain muuta kuin kirjoja. Onneksi noista kahdeksan on englanniksi, eli luetunymmärtäminen parantunee... Ei mulla tosin ole enää pariin vuoteen ollut ongelmia kirjojen englanniksi lukemisen kanssa, kun ei noissa ole edes niin ihmeellistä termistöä kuin YO-vihoissa välillä.
   (Miksi ahdistan itseäni puhumalla kolmatta postausta peräkkäin ylppäreistä?)

Teidän kommentit viime postaukseen sai mut hymyilemään, ootte ihania! :-*

10 comments:

 1. Anonymous9:48 pm

  sinäpäs oot ihana! tää oli taas niin ihana postaus kaikessa yksinkertasuudessaan :) maailman kauneimman sävyset kuvat (ja ihanan näkönen toi seinähylly muutes!) ja kaunista tekstiä. minkälaista kirjallisuutta tilasit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon! :-* noista suurin osa on genreltään YA:ta, kun nyt alkaa kai olla viimeiset hetket lukea sitä... tai ehkä vielä pari vuotta, mutta sitten voi alkaa tuntua tyhmältä.

   Delete
 2. Anonymous10:27 pm

  Aah miten ihanalta tuo seinähylly näyttääkään!
  Kaunista tekstiä jälleen, en vaan voi saada kirjoitustyylistä tarpeekseni. Rakastan tapaasi käyttää sanoja, muodostaa lauseita ja virkkeitä. <3
  Kiitos ihanasta blogistasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mäkin oon hirmu tyytyväinen siihen!!
   hui kiitos, ihanaa kun tykkäät! ootte ihan liian kivoja! ♥

   Delete
 3. Anonymous11:50 pm

  ei enää ylppäresitä kiitos muitutuksia XD hermoon ite kans heh

  ReplyDelete
  Replies
  1. yritän olla nyt siihen asti kirjottamatta niistä kunnes alotan sen lukemisen :-D eli aika pitkä tauko on varmaan tiedossa... helvete!

   Delete
 4. Anonymous2:16 pm

  ihana hylly ! <3 voitko tehä huonepostauksen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikö ookin! :-) hmm joo ehkä mä jossain vaiheessa voisin yrittää saada sellasenkin tehtyä!

   Delete
 5. Aivan ihana hylly, kattosin jo eilen igstä kuin mahtava :) Ja täällä kans yks kirjotusten stressaaja mutta kai ne siitä.. viimeks en ehtiny lukee kun kertauskirjan kun aina pitkitin ja pitkitin.. xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih mäkin tykkään! :-) hahah oon niin varma että mulle käy just noin eiiii.... XD

   Delete