melankolian riemut

IMG_2510_1IMG_2440_1IMG_2516_1IMG_2504_1
 Minkpinkin mekko, Urban Outfitters, 815DKK 375DKK (52€) 

IMG_2442_1
 Norsukello, Urban Outfitters, 240DKK (33€) 

Haluan tanssia kesäyössä uudessa kesämekossani, tutustua uusiin ihmisiin, juoda viiniä pullonsuusta, nauraa ja hymyillä, juosta Helsingin öisiä katuja käsikädessä jonkun kanssa, ihastua, pussailla bussin takapenkillä, ostaa mansikoita Kauppatorilta, mennä kahvilaan sokkotreffeille sateisena päivänä ja olla onnellinen.

Voi kunpa. Mutta töitä riittää ja ylppäreihinkin pitäisi kai lukea. En ole aloittanut vielä ja alkaa vähitellen ahdistaa pelkkä ajatuskin.

Ps. En osaa päättää, ostanko Flow'hun kolmen vai neljän päivän lipun. Vanha The Knife kuulostaa taas niin hyvältä (kuuntelin sitä siis yläasteella), mutta uusi levy ei. Tai ymmärrän idean, ymmärrän kapinan, mutta ei se vain kuulosta kivalta. Niin mitä jos ne soittaa sitten vain niitä uusia biisejä kapinahengessään ja hukkaan rahani nautinnottomaan kokemukseen? Mutta sitten taas voi käydä aivan toisin. Äh.
   Pps. Musta tuli tänään kummitäti (ja serkku)!! Käytiin Kättärillä tervehtimässä 2,935 kilogrammaa painavaa kääröä. Nyt mulla on kummipoika.
   Ppps. Houkuttaisi vaihteeksi värjätä hiukset oranssimmiksi. Mutta se on kyllä niin hankala väri pitää kivan näköisenä ja saada sopimaan tietyn väristen vaatteiden kanssa. Ehkä tyydyn vain haaveilemiseen tällä kertaa ja odotan tämän mielihalun menevän ohi.

12 comments:

 1. haluan tehdä aivan samoja asioita! kaunis teksti ja sinä, sekä aivan ihana mekko :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos, ihana! :-* toi mekko on kyllä niin superihana! :-)

   Delete
 2. Anonymous11:10 pm

  mulla on ollut niin ikävä näitä sun tällasia postauksia maria! viime syksy taisi olla näiden kulta-aikaa kun lähes jokainen oli tän tapainen :) toivottavasti teet näitä taas! en siis osaa luokitella mitä tarkotan tällasilla postauksilla, mutta siis tällasta fiilistelyä/melankoliaa/kauniita kohisevia kuvia yms! ihana sinä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. arvaa mitä: niin mullakin!! en tiedä mihin nää yhtäkkiä jäi. ehkä mä kadotin vähän intoni koko tähän juttuun ja siinä samalla aloin tehdä sellaisia postauksia, jotka ei oo yhtään mua. mutta yritän nyt palata enemmän tällaiseen, kun tällaista blogia mä haluan kirjoittaa paljon mieluummin :-) kiitos ihanasta kommentista! :-*

   Delete
 3. Anonymous12:17 am

  voi <3 mikä postaus ! oot niin ihana :-)

  ReplyDelete
 4. Anonymous11:25 am

  voi mikä beibi oot! <3 tää oli niin kiva postaus :) ja onnea kummipojasta!

  ReplyDelete
 5. aivan ihana tuo mekko ! (-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikö olekin!! ja ai vitsi kun kävi tuuri ton alennuksen kanssa! kyllähän viiskymppiä mekosta tuntuu aika isolta summalta, mutta oikea hinta ois ollut 113€ niin ei tunnu enää missään :-D

   Delete
 6. täällä ihan samat fiilikset.
  elämä rokkaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä että rokkaa! mulla ei siis niinkään, koska tää roskilde-flunssa vaan jatkuu ja jatkuu ja en jaksaisi käydä töissä. mutta muuten kyllä! :-)

   Delete