3 mornings to go

IMG_1729

 #paten #pyörästä #puhkes #tänään #rengas #jännää #kuvasin #sit 
 #kulkuneuvoani #kun #oottelin #pelastavaa #enkeliä #tuomaan 
 #mulle #ehjää #pyörää #villiämenoa ...... #yolo 

IMG_1733

 #nukuttuani #15h #elämä #tuntuu #taas #kivemmalta #aamupalaa 

IMG_1740

 #yläastenostalgia #minttukynsilakkaa #sonotme #mutonpahankesäistä 

IMG_1746

 #ootd #yritän #opetella #käyttää #maxeja #tänäänlähtee 

IMG_1748

 #omg #kannattiherätä #kirppissaalis #materialismionnellisuus 

IMG_1750

 #ulfsbyvägen11af #lepotauko #jalkoihinsattuu #töissä #postikulkee 

Yritän pitää tätä elossa väsymyksestä huolimatta. Kolme aamua enää, kyllä tästä selvitään. Sitten onkin jo juhannus. Tää kesä tulee menemään niin nopeasti. Ihan liian nopeasti. Mutta turha sitä on murehtia, on vain nautittava mahdollisuuksien mukaan.

Pitäisiköhän mun joku päivä pistää joku ottamaan musta asukuvia? Niitä ei ole nimittäin näkynyt täällä ikuisuuksiin. Voisi olla ihan kivaa vaihteeksi olla vähän kameran edessäkin - ei tosin sillä, että olisin hirveästi viihtynyt sen takanakaan viime aikoina...
   Mun pitäisi varmaan myös alkaa ajastaa teille postauksia Roskilden ajaksi, ettei tule kymmenen päivän postaustaukoa. Hmm, mitähän sitä keksisi... No ainakin heinäkuun musapostaus ja enköhän keksi jotain muutakin.

Ps. Juuri nyt fiilistelen SMG:n uutta, lisäaineetonta raparperijugurttia, aamukahvia (no millon en?) ja epämukavuusalueelleni kuuluvaa minttukynsilakkaa (neonvärit ei ole nykyistä mua, ei ollenkaan), joka mätsää tupakka-askiini.
   Elämä saa mut taas hymyilemään ilman sen suurempaa syytä. Tätä oli ikävä.

17 comments:

 1. Anonymous8:57 pm

  vitsi näytät ihanalle tossa kuvassa ! sun tyyli on ihana ja toi hame on _ihana_ ! tykkään ku se ei oo ihan maahan asti vaan tollanen ns vanhanaikanen tai silleen :D hieno selitys...

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh kiitos, ihana :-* joo mäkin tykkään ton hameen pituudesta, mutta haluisin kyllä myös jonkun ihan kokopitkän!

   Delete
 2. Anonymous10:26 pm

  Miks sä poltat ja juot noin usein? Eikö sulle terveys oo tärkeää? Ja millon saadaan nähdä niitä sun itseruskettavakokeiluja?;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei siihen mun mielestä tarvi mitään sen kummempaa syytä. tykkään nauttia elämästä? jaah, sanotaan nyt vaikka niin. ja terveys... noh, onhan se tavallaan tärkeää, mutta mun arvostuksissa se ei kuitenkaan sijoitu ihan kärkeen.
   en oo koskaan kokeillut itseruskettavaa, että eipä ole hirveesti nähtävää? :-D

   Delete
  2. Anonymous8:27 pm

   No nähään sit kymmenen vuoden päästä kun sulla on keuhkosyöpä, sun aivot on turmeltuneet, maksa poksahtanu,sepelvaltimotauti,hedelmättömyyttä, keltaset hampaat xd et onks terveys tärkeetä ja miten on käyny kun oot nauttinu elämästä. Ja kun todennäköisesti kuolet keskimääräistä nuorempana...ei ole kivaa

   Delete
  3. Anonymous8:28 pm

   Ja sanoit tänä keväänä että aiot hankkia rusketuksen purkista?xd

   Delete
  4. tuskinpa kymmenen vuoden päästä mulla ihan tollaista komboa on... pliis, en todellakaan aio edes kymmentä vuotta jatkaa tällaista tapaa elää. tää on nuoruus, kymmenen vuoden päästä oon 28, eli enköhän sillon oo jo järkevöitynyt. ärsyttää suuresti sun tuomitseva sävy. omahan tää on elämäni, ei pitäis noin paljon sua liikuttaa.
   ja juu oon sanonut jotain itseruskettavan kokeilemiseen liittyvää (en kyllä tarkalleen muista mitä) harkitessani sitä, mutta en ole kokeillut, enkä varmaan aiokaan.

   Delete
 3. Anonymous12:11 am

  http://itkisitko-onnesta.blogspot.fi/2013/02/elamantaparemontti.html <--- miten sujuu ? XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse asiassa melkein niin kuin olin suunnitellutkin eli oon syönyt terveellisemmin ja liikkunut edes jonkin verran, kun ennen en liikkunut oikeastaan ollenkaan :-D ja jos nyt tupakkaan ja alkoholiin viittaat niin ne ei missään vaiheessa tähän kuuluneetkaan, koska tunnen itseni :-D

   Delete
 4. Anonymous12:24 am

  oih tuo kello on itse täydellisyys!! <3 mistä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on urban outfittersilta :-)

   Delete
 5. Anonymous6:29 am

  mitä tupakkamerkkii poltat ?:) jäi kiinnostaa ku kynnetki mätsää xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. no se mätsäävä on pall mallin keskivihree, mutta en oikeen tiiä mitä mä ees poltan :-D poltin viime syksystä asti lämän forwardia, mutta sitten kyllästyin siihen vähän tossa joku aika sitten ja nyt oon polttanut vähän milloin mitäkin.

   Delete
 6. Anonymous10:03 am

  Susta ei uskois että poltat :/ mutta tosi kiva toi sun asu ja ootko postinkuljettajana kesätöissä ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai miksei? :-D mutta kiitos! :-) ja siis juu oon postissa kesätöissä, eli siis aamulla lajittelen ja sitten lajiteltuani jaan ne postit.

   Delete
 7. mahti blogi, sait uuden lukijan ;-)

  ReplyDelete