IG + kuulumisia

instagram62

 1  #lebonk #palaa XD #kirottumesta #yolo   muutun kohta murhanhimoseks koska en opi mitään. #genau #SAA5 #maanantainauusinta #durchfall #aivotkuolee #parastapaviettäälauantaita  3  #kesä #aurinkopaistaa #jee

instagram63

 4  #hyväävappuu   #uu #kesä #salaattii & #garagee (t. tänään en juo siiderii mut lonkero ei oo siiderii…)  6  #sick #wuhuu #tässätääviikonloppumeniki

Eli kipeäksihän sitten tulin. Maattuani koko eilisen katsoen Täykkäreitä alan olla hieman kyllästynyt sisällä lojumiseen. Ulkona on kuitenkin sellainen tuuli, etten uskalla kauheasti riskeerata vähän parantunutta oloani. Ehkä jossain vaiheessa käyn pyörähtämässä meidän pihalla, kun se on kuitenkin suhteellisen suojaisa.
   Tänään pitäisi kyllä tehdä A-saksan YO-vihko, josta en ymmärrä ilman sanakirjaa yhtään mitään. Alan kallistua aina vain enemmän lyhyen saksan kirjoittamisen kannalle. Siinä mulla olisi ihan hyvät mahdollisuudet E:hen tai L:ään, mutta pitkästä en tän hetkisellä tasollani pääsisi varmaan edes läpi tai sitten saisin A:n. Tuntuu niin luovuttamiselta, mutta ei tässä oikeastaan ole enää mitään järkeä.

Ah ihanaa! Ensi viikolla on vain kolme päivää koulua, koska saadaan helatorstain jälkeinen perjantai vapaaksi.

10 comments:

 1. Anonymous1:17 pm

  oikun ihanat noi sun arskat :) ja kiva kun oot nyt postannu taas useemmin ku sun postaukset on niin kivoja aina! ja hei paranemisia :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo noi on kyllä munkin mielestä ihan superkivat! :-) hih kiva kun tykkäät, yritän nyt pitää jonkunlaista tahtia yllä! ja kiitos, eiköhän tää tästä!

   Delete
 2. mäkin oon täs kipeenä... opin, että puolkuntosena kahen illan baariputki ei ole hyvästä terveydelle :D paranemisii sinne! nii ja tsemppii saksan lukemiseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah joo mäkin voisin tajuta, että yliväsyneenä liian vähissä vaatteissa ulkona heiluminen ei oo kaikkein fiksuinta... :-D kiitos ja samoin! :-)

   Delete
 3. Näin sut torstaina musalukiopäivillä. Mun piti tulla sanoo sulle et sun blogi on oikea ihanuus, mutta hukkasin sut silmistäni! ja ne sun musiikkipostaukset on kivoja. niistä löytyy aina jotain uusia kivoja yhtyeitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa! oisitkin ollut varmaan ainoa, jolle oisin puhunut jotain :-D jotenkin meni vähän ohi koko päivät, kun tulin sitten vielä lauantaiksi kipeeksi enkä päässyt sinne musatalolle... mutta kiitoksia! :-)

   Delete
 4. Anonymous10:35 pm

  täällä yksi pitkän saksan lyhyeen vaihtanut! meidän pitkän saksan ryhmästä lopulta vain kaksi päätyi kirjottamaan pitkänä :'D kirjoitinkin sitten lyhyestä E:n, muutaman pisteen päähän jäi L:stä. itselle ainakin oli oikea valinta, kannattaa vaihtaa jos siltä tuntuu (:

  - Sara

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo meiltäkin varmaan kirjottaa aika monet lyhyenä :-D on sen verran hankala kieli, kun ei tuu käytettyä koulun ulkopuolella ollenkaan... ja koulussakin niin vähäsesti, tai kun ei kolme kurssia vuodessa riitä mihinkään :-D joo kyllä mä aattelin ens vuonna mennä lyhyen saksan abikurssit sitten käymään, eli enää tää SAA6 pitäisi läpäistä edes jotenkin ja sitten koittaa vapaus!

   Delete
  2. Anonymous11:51 pm

   niinpä! ite sain kursseista ysejä ja kymppejä ja kuvittelin että pärjäisin yo-kokeessa, niin pitkän saksan vaikeustaso tulikin sitten pienenä järkytyksenä :''D lyhyen saksan koe olikin sitten ihanan helppo. tsemppiä sulle siihen viimeseen kurssiin!

   - Sara

   Delete
  3. mä oon saanut ysiä, kasia ja seiskaa, mutta tosiaan ton YO-vihon tekeminen on antanut taas uutta perspektiiviä mun kielitaitoon. en mä osaa oikeasti mitään, mitä mun pitäisi osata, jos pitkää saksaa menisin kirjottamaan :-D kiitos tsempistä, sitä tarvitaan!

   Delete