@ ESPA

IMG_1688_1IMG_1694_1IMG_1697_1IMG_1703_1

No yritin edes... Siis muistaa, että omistan kameran. Aika huonosti muistin, mutta tässä nyt kuitenkin muutama kuva perjantaisesta Espan bändikonsertista, josta jatkettiin Tervikseen. Terviksessä en sitten enää näköjään muistanut ollenkaan kameran olevan mukana... Ehkä mä vielä opin tässä kesän aikana. Harmittaa vaan, että en varmaan pysty ottamaan järkkäriä mukaan Köpikseen ja Roskildeen. Ehkä hankin jonkun kertakäyttökameran. Tai sitten tyydyn instagramiin....... Äh.

Tänään pitäisi opiskella filosofian kakkoskurssi. Oon ollut niin paljon tunneilta pois, että on vähän hatarat tiedot kurssin aiheista, mutta ehkä selviän, jos luen edes muutaman kappaleen kunnolla. Olispa kivempi sää niin voisi opiskella ulkona.

8 comments:

 1. Anonymous1:34 pm

  Ihanan sävyisiä kuvia! :) Oliks tää joku Sibiksen konsertti? Esiinnyitkö sä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :-) joo oli sibiksen konsertti ja en esiintynyt!

   Delete
 2. Mitä sataaan emmä oo noin levee oikeesti XDDDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. etpäs muuten ookaan XDD just läppä!

   Delete
 3. Toi on kyl niin totta et ku on iphone tms ni sit ei jaksais kannella kameraa mukana, ku aattelee vaa et 'no jos jotaa kuvaamisen arvost tulee ni napsasen sit puhelimel muutamat kuvat', vaik kameral ois niin paljo kivempii ja parempi laatusii (vaikkei iphonen laadus lukuunottamatta etukameraa oikee mitää valittamist ookkaa) ni silti vaa jotenki laiskottaa kantaa sitä isoo järkkärimötikkää mukana :-p ja mikset vois ottaa sinne järkkärii mukaa köpiksee ja sinne roskildeen? :-o tai sit mul on vaa menny jotaa ohi ku en tiiä :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. you said it... oikeesti niin totta :-D ja jotenkin oon niin vieraantunut tosta kamerasta, että välillä jopa hävettää kaivaa se esiin... mitä ihmettä XD mutta siis en viittis ottaa roskildeen kauheesti arvotavaraa mukaan....... kun siellä kuitenkin oon viikon teltassa niin sieltä on aika helppo varastaa kaikenlaista. mutta pitää nyt kattoa. houkuttais kyllä ottaa toi kuitenkin mukaan.... jos vaikka nukkuisin se kaulassa... :-D

   Delete
 4. Hyviä kuvia Suihkis! Eihän sul oo tosta meidän keikasta lisää kuvia? Mulla oli oma hovikuvaaja kyllä paikalla mutta läinnä lähäreitä :/ Saanko tuota kuvaa mun blogsussa käyttää jos krediitit pistän? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei valitettavasti ku vaan yks heilahtanut ja yks superylivalottunut :-D mutta juu käytä ihmeessä tota! :-)

   Delete