the long lost friend

IMG_1385_1IMG_1405

Mua masentaa, mutta samaan aikaan myös vähän hymyilyttää. En oikein osaa päättää. Ehkä se on tuo sää, josta jokainen on varmasti kuullut riittävästi valituksia. Mutta pakko se on itsenikin valittaa, koska ahdistaa ajatus elämästä ilman aurinkoa sunnuntaihin saakka. Ehdin jo niin tottua niihin kauniisiin kevätpäiviin.
   Koska kesää ei näköjään voi vielä odottaa, olen siirtänyt odotuslistani kärkeen Husky Rescuen uuden levyn. Olen valmistautunut siihen kuuntelemalla lähes pelkkiä Huskyja kohta kaksi viikkoa. (Okei oon kyllä kuunnellut myös muotoutumassa olevaa kevätsoittolistaani, jonka kriteerinä on pyöräilyyn soveltuvuus.) Vielä yksitoista päivää, niin voin astella Levykauppa Äxään hakemaan omani. (edit: hui se olikin jo Spotifyssa, en pääsekään aikaisin nukkumaan tänään!) Sitten onkin enää neljä päivää vappuun. Näin se aika kuluu.

Viikonloppu oli hyvä, mutta nyt väsyttää. Perjantaina perushengailua ja vähän synttäreidenkin juhlimista Vilmalla ja lauantaina Ladissa Henryn synttärit. Oli ehkä maailman paras tunne, kun Disclosure alkoi soida ja en voinut olla hymyilemättä ajatellessani, että nään ne kaksi kertaa ensi kesänä!
   En ole täällä varmaan vielä maininnutkaan, mutta lähdetään siis Inkerin kanssa Roskildeen!! Ihan kreisiä! Ja sitten Disclosure tulee myös Flow'hun, jonne täytyy tietysti mennä taas. Tänä vuonna on vielä viime vuotta paremmat esiintyjätkin, jos multa kysytään. Mutta näistä suunnitelmista kirjoitan varmasti lisää, tai siis lähinnä tuosta Roskildesta varmaan lähiaikoina. Ai että!

Keskeytin liikka1:n tänään. Tai en vielä tehnyt mitään lopullista, mutta en usko meneväni sinne enää ennen ensi syksyä. On kai ihan asiallista jättää se abivuoteen... Mutta enpähän ainakaan ole ainoa.

Ps. Ostin tänään farkut! Vannoutuneen Dr. Denim -tytön maine rakoilee. Ja nää ei edes ole mustat, vaan mustanharmaat. Identiteettikriisi, eiku...
   Pps. Kuvitus on vähän hukassa, mutta pyydän ymmärrystä. Vilkaiskaa ulos ja miettikää, miksi ei kauheasti inspiroi kantaa kameraa mukana :-D Niin nättiä, niin nättiä...

10 comments:

 1. Anonymous9:06 pm

  oot kyllä mun ehdoton lempparibloggaaja ! muilla vähäset kuvat saattaa ärsyttää, mut sun teksti korvaa kaiken :) ja oot niin söpö noissa kuvissa ettei voi valittaa :D eli keep going !

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihanuus, kiitos! :-) tällaset kommentit on aina niin hämmentäviä, mutta kivoja!

   Delete
 2. Anonymous10:03 pm

  oikeessa oot: ihan törkeän ankea sää tuolla :( ei oikeen innosta mikään! mutta sun hymy vähän auttaa kyllä, ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niinpä!! ärsyttääää, mä niin odotin kevättä :-( hah voi että, itse oot ihana! :-)

   Delete
 3. mua on kans niin masentanu nyt toi sää! jos ei ihan tosissaan vapuksi tai viimeistään vappuna oo tarjolla plussaa ja aurinkoo ni oon luovuttanu toivoni suomeen lopullisesti- ehkä muutan bahamalle mököttää..

  ReplyDelete
  Replies
  1. bahama alkaa kuulostaa joka päivä entistä paremmalta vaihtoehdolta... :-D ihan oikeesti tää on kyllä niin tyhmää! ei sais valittaa, mutkumutkumutku :-D

   Delete
 4. Oooot kaunis ♥

  ReplyDelete