wanhojen risteily

IMG_0743_1IMG_0751_1IMG_0731_1IMG_0752_1IMG_0787_1IMG_0808_1IMG_0931_1IMG_0813_1IMG_0870_1laivaasuIMG_0936_1

Oli ehkä tuskaisina ikinä muokata näitä kuvia äsken. Tai mennä suoraan risteilyltä kouluun. En ihan osaa päättää. Mutta joka tapauksessa risteilyltä on selvitty ja nyt keinuu päässä ja on niin väsynyt ja huono olo.

Risteily oli... mielenkiintoinen. Varsin onnistunut ja hauska kylläkin. Kuvamateriaalia on aika paljon, mutta se saattaisi syövyttää teidän verkkokalvot pysyvästi. Joten tyydytään nyt näihin vähemmän kamaliin. Aluksi tosiaan ensimmäisen illan kuvat, sitten tasan kaksi kuvaa Tukholmasta ja lopuksi vielä tokan illan kuvat.
   Tukholmassa oli jo niin kevät. Ja ne miehet. Ja kaikki siinä kaupungissa. Kyllä se joka kerta vain varmistuu, että sinne on muutettava vielä jossakin vaiheessa elämää.

Esittelen varmaan perjantaina superkivat ostokseni (rahaa meni kyllä niin paljon, että itkettää...) ja viikonlopun aikana yritän saada tehtyä teille maaliskuun musiikkipostauksen, joka on vielä aloittamatta. Tein virheen ja nukuin muutaman tunnin päikkärit kotiin päästyäni. Nyt siis väsyttää, mutta uni ei tule.

16 comments:

 1. aawww, where are these brown boots from?? <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. the boots are from skopunkten :-)

   Delete
 2. mitä ihmettä miks meilä ei ollu wanhojen risteilyä! :D
  siistejä kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se pitää vaan itse järjestää niin sitten sellanen on :-D tai siis jonkun vaan pitää järjestää se niin sitten sellanen on!
   hahah kiitti! :-D

   Delete
 3. Anonymous10:00 pm

  ootpas cool tossa kuvassa joka on otettu ulkona ! siidet lasit ;D ja näyttää kyllä hauskalta toi teijän risteily ! kivoja kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika ulapalla XD mut joo kiitos! :-)

   Delete
 4. letspirjodance10:10 pm

  YOLOAD <3 !

  ReplyDelete
 5. oi sulla on taas niin kivoja kuvia!♥

  ReplyDelete
 6. menittekste siljalla vai wiikkarilla?? ku itelläniki ois reilun viikon päästä edessä wanhojen risteily ja mietin vaa et pidettiiks teil mitää laukku tarkastuksii :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. siljalla mentiin! meille ei ehitty pitää sitä ku oltiin niin myöhään siel satamassa mut ykkösristeilyllä pidettiin laukkujen- ja ruumiintarkistus... :-D eli ei kannata laukkuun laittaa!

   Delete
 7. Anonymous3:11 pm

  näytät vähän paloma faithiltä!! :-D ihana blogi sulla muutenkin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho tää oli uus! :-D hmm en kyllä ite nää tätä yhdennäköisyyttä, mutta eihän sitä usein ite nääkään! tai siis kaikkien mielestä näytän ihan mun äidiltä ja mä en nää meissä _mitään_ samaa... mutta kiitos! :-)

   Delete
 8. Anonymous3:21 pm

  Mistä noi on noi lasit mitkä sulla on tossa kuuennessa kuvassa? Ne on ihan super ihanat! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. ostin ne beyond retrosta juurikin tuolta stokiksesta! ne on niin koolit en kestä XD

   Delete