minä ♥ rauhalliset aamut

IMG_0983_1IMG_0981_1

Peiliin tuijottaminen tuotti tulosta. Olen jo melkein tottunut otsatukkaani. Alkujärkytys oli pahin, koska en ollut odottanut nuortuvani näin monella vuodella. Mutta kyllä tämä on ihan kiva, sittenkin. Ja söpöyspisteet ainakin kasvoivat... Kai se on ihan hyvä, vaikka välillä ärsyttää olla "söpö" eikä "kaunis". Koska kauniit ihmiset ovat aina olleet minulle ylitsepääsemätön kateuden aihe.
   (Niin ja en ymmärtänyt olevani näin vaikeasti tulkittava: en syyttänyt edellisessä postauksessa ketään muuta kuin itseäni. Toivottavasti onnistuin loukkaamaan vain yhden ihmisen tunteita suuresti.)

Tänään heräsin tyhjään kotiin, valitsin iTunesista aamusoittolistani, panin kahvin tippumaan (meillä on nykyään kahvinkeitin!! Nyt kaikki meidän vanhan kahvinkeittosysteemin nähneet naurahtavat, voi mitä edistystä), kietoiduin punavalkoraidalliseen peittooni ja istahdin sohvalle tuijottamaan ikkunan takana näkyvää aurinkoa. Rauhalliset aamut on kyllä yksi lempiasioistani.
   Oli myös ehdottomasti sellainen päivä, että teki mieli pukeutua Tukholmasta ostettuun vintagekukkamekkooni, vaikka olikin kylmä.

Tänään oli myös neljän tunnin kuorotreenit, vaikka ääni ei ollutkaan vielä täysin yhteistyökykyinen. Nyt voisin keittää hieman kahvia ja aloittaa saksan itsenäisen suorituksen tehtävät. Olen todella myöhässä niiden kanssa, mutta ei kauheasti yllätä, kun olen järjestänyt elämäni niin superkiireiseksi tässä muutamana viime viikkona.

20 comments:

 1. Anonymous7:16 pm

  tää oli aivan ihana postaus :) niin kauniin sävyiset kuvat ja ihana tunnelma niissä ! ja tekstikin on taattua laatua aina täälä :)

  ReplyDelete
 2. superihana postaus! :-) ja tuo otsis näyttää supersöpöltä!! mulla teki yks päivä niin kovasti leikata otsis, mutta sitten muistelin sen kasvatusoperaatiota ja luovuin ajatuksesta :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ihana! :-) hahah mä jo kauhulla oottelen tän pois kasvattamista... se on niin tuskallista siinä välivaiheessa, kun sen alta ei enää nää mitään, mutta se on kuitenkin liian lyhyt sivulle laitettavaksi! :-D

   Delete
 3. Anonymous7:34 pm

  kyllä tuo vaan sopii siulle :-----) tää oli ihana postaus, lisää tämmösiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! :--) ok, yritän!

   Delete
 4. Oli kyllä tosissaan ihana postaus :-) Tuli ihan itsellekin hyvä mieli tätä lukiessa!

  ReplyDelete
 5. Anonymous7:55 pm

  kenen tunteita muka loukkasit ? Ja onko sun kuvat luonnostaan näin vaaleita, vai muokkaatko jotenkin ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. joku anonyymi tulistui edellisen postauksen kommenttiboksissa... ja nää oli kyllä aika ylivalottuneita jo valmiiksikin, mutta muokkasin myös lisää vaaleutta :-)

   Delete
 6. Anonymous10:55 pm

  tästä minä tyyyyyykkään :) oh ihana sä!

  ReplyDelete
 7. Anonymous4:32 pm

  Mist sä löydät noi sun kaikki kappaleet ku kaikki mitkä oon löytäny sun kautta tyylii puol vuotta sitte soi ny radios :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. yää tää on niin paha kysymys, kun en tosiaan tiedä!! :-D ihan oikeesti :-D osa on viime aikoina löytynyt yhden mun lukijan musavinkkien kautta ja sitten kuuntelin flown uusia kiinnityksiä ja löysin pari uutta bändiä ja sit kavereiden kautta ja youtubesta ja spotifysta ja ääks vaikka mistä!
   en ite koskaan kuuntele radiota niin ihan mielenkiinnosta kysyn, mitkä multa löytämäs biisit siellä nyt soi? :-D

   Delete
  2. Anonymous6:44 pm

   Mm. Passenger - Let Her Go. Toisaalta ärsyttää ku hienoista biiseistä tulee iha mainstreamia... Mut ihan kiva se bändeille on et saa kuuluisuutta :) Kiva vaa kattoo ku meiän koulun pikkulissu laittaa kuvan Instaan et kuuntelee tota biisiä ja ite löysin sen sun kautta viime elokuus :DD

   Delete
  3. mutkumutkumutku en oo koskaan kuunnellu tota biisiä, kun ei oo oikeen mun makuun!! :-D oli pakko tarkistaa musapostauksetkin läpi, että ei sieltä sitä löytynyt :-D oot siis varmaan ton löytänyt jonkun muun kautta, koska kuulin ite ton pari päivää sitten ekaa kertaa, kun spotifyssa tuli jollain soittolistalla vastaan.
   mutta yleisesti ottaen mun mielestä on ihan kiva, että hyvät biisit tulee radiosoittoon, koska sillon alkaa esim. bileissä yms. soida parempaa musiikkia ;-)

   Delete
 8. Anonymous5:06 pm

  anna esimerkkejä sun aamusoittolistan biiseistä!
  ps ihana postaus niinku kaikki onki jo sanonu:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.flickr.com/photos/63528291@N04/8549219626/in/photostream
   siinäpä se kokonaisuudessaan! tein ton vasta muutama päivä sitten, eli lisäilen varmasti vielä vaikka mitä tuonne, mut nyt näyttää tolta :-D
   ps. kiitos hih!!

   Delete
 9. Anonymous5:07 pm

  Jollain tavalla rauhoittava postaus:D outoa

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ehkä vähän outoa, en tiedä :-D mutta hyvä! ja kiitos! :--)

   Delete